ροή ειδήσεων

Καζάκης: «Ο δολοφόνος με το πριόνι θα συνεχίζει να κόβει τον ελληνικό λαό σε φέτες»

Ο  οικονομολόγος-αναλυτής  Δημήτρης Καζάκης  εξαπέλυσε τα βέλη του εναντίον της υπογραφής του μνημονίου, κατά την διάρκεια ομιλίας του στο νησί των Ιπποτών...

«Η πολιτική κατάσταση της χώρας θυμίζει μια ωραία καλοστημένη πρόζα, χαμηλής ποιότητας, με πολιτικούς ηθοποιούς μαριονέτες» είπε μεταξύ άλλων και υποστήριξε πως οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο.
«Ο δολοφόνος με το πριόνι θα συνεχίζει να κόβει τον ελληνικό λαό σε φέτες. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά με τη γερμανική κατοχή, η μόνη διαφορά, είναι ότι λείπουν τα άρματα μάχης»  είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Καζάκης έκανε μια διεξοδική αναδρομή στο  ελληνικό  χρέος ,και αναφέρθηκε στην βαθμιαία κατάργηση όλων των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Η κατάσταση αυτή πρόκειται να επιδεινωθεί, αφού μέχρι το 2017 η σύνταξη θα δίνεται στα 70 με μορφή επιδόματος που θα ανέρχεται στο 60% του βασικού μισθού.
Ο έλληνας θα καταλήξει να ανταγωνίζεται τον μετανάστη από το Πακιστάν. Θα διαλυθεί παντελώς το Σύστημα Υγείας, καθώς και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, για να πεθαίνει ο κόσμος έγκαιρα, ανέφερε  χαρακτηριστικά ο κ. Καζάκης, ενώ στατιστικές Πανεπιστημίων δείχνουν ότι το προσδόκιμο όριο ζωής, θα κατέβει από 7 έως 10 έτη.
Prionokordela.
Θα καταλυθεί η ελληνική προσωπικότητα του διεθνούς δημοσίου, ενώ όλες οι διαφορές θα λύνονται με το αγγλικό δίκαιο που θα έχει πλέον έδρα το Λουξεμβούργο, αφού εκεί βρίσκεται η έδρα των δανειστών μας.
Σύμφωνα με τον κ. Καζάκη οι δανειστές μας ετοιμάζουν ένα ειδικό καθεστώς διπλού νομίσματος, όπου τα δάνεια και όλες οι συναλλαγές θα γίνονται σε ευρώ, ενώ οι έλληνες πολίτες θα συναλλάσσονται με το δικό τους υποτιμίσιμο νόμισμα.
Σχετικά με την ενδεχόμενη επιστροφή στη δραχμή, ο κ. Καζάκης ανέφερε, πως όταν μιλάμε για εθνικό νόμισμα, να έχουμε στο νου μας την έννοια της σημαίας.
Όπως συμπεριφερόμαστε στη σημαία μας, έτσι συμπεριφερόμαστε και στο νόμισμα. Μπορεί να διώξαμε τη δραχμή, αλλά δεν είχαμε ισχυρά ανταλλακτικά οφέλη, αφού χάσαμε το 60% της ανταγωνιστικότητάς μας, η ανεργία ,όπως και η φτώχεια, σημείωσαν πρωτοφανή ρεκόρ, το ποσοστό πληθυσμού κάτω από το όριο της φτώχεια ανέρχεται πλέον στο 40%.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *