ροή ειδήσεων

Καταγγελία της ΓΕΠΟΕΤ για την απεργία των ξεναγών

Έντονος είναι πλέον ο προβληματισμός των παραγόντων του τουρισμού για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου για το νησί της Ρόδου...
μετά τους φόβους που έγιναν πλέον πραγματικότητα με την προκήρυξη απεργίας εκ μέρους του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών Δωδεκανήσου.Σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα από το παρελθόν, αναφέρει σε δελτίο Τύπου η ΓΕΠΟΕΤ, σαν να μην έχει μεσολαβήσει ο διασυρμός της χώρας και το μνημόνιο, οι ξεναγοί της Ρόδου επιλέγουν να απεργήσουν και να διαμαρτυρηθούν κατά τις ημέρες που κρουαζιερόπλοια προσεγγίζουν τον λιμένα της Ρόδου προκειμένου να επιτύχουν την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης με τις ίδιες, υπερβολικές αμοιβές όπως και τα προηγούμενα έτη, κρατώντας τον τουρισμό της Δωδεκανήσου σε ομηρία.

Οι εταιρείες κρουαζιεροπλοίων έχουν θορυβηθεί, ζητούν να πληροφορηθούν περισσότερα για την απεργία και αν αυτή θα αποτελέσει το έναυσμα γενικότερων απεργιακών κινητοποιήσεων στον ελληνικό τουρισμό φέτος το καλοκαίρι και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, για να προχωρήσουν σε αλλαγή προγραμματισμού ώστε να μην εκτεθούν στους πελάτες τους. Έτσι πέραν των μεγάλων εκτιμώμενων απωλειών στις τουριστικές αφίξεις- αριθμό επισκεπτών κινδυνεύουν να χαθούν και οι τουρίστες της κρουαζιέρας και μάλιστα με καθαρά δική μας υπαιτιότητα!

Είναι φέτος περισσότερο προφανές από ποτέ άλλοτε ότι ο τομέας του τουρισμού είναι νευραλγικός για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τυχόν ευρύτερες απεργιακές κινητοποιήσεις στο άνοιγμα της σεζόν μπορεί να λάβουν την μορφή χιονοστιβάδας και να «τινάξουν» τη σεζόν στον αέρα. Οι οιωνοί δεν είναι καθόλου θετικοί για το σύνολο της χώρας, για παράδειγμα το άνοιγμα της σεζόν στην Κέρκυρα, το νησί που έχει καθιερωθεί όχι μόνο στον εγχώριο τουρισμό αλλά και στον εισερχόμενο ως η περιοχή με την μεγαλύτερη προσέλευση τουριστών τις ημέρες του Πάσχα, βρίσκει δύο μεγάλα ξενοδοχεία κλειστά και την πτώση των κρατήσεων να αγγίζει το 58%.

Σε κάθε περίπτωση το πλήγμα στην εικόνα του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό θα είναι σημαντικό αν οι ξεναγοί στην Ρόδο δεν βάλουν νερό στο κρασί τους, το οποίο θα προστεθεί ως «κερασάκι στην τούρτα» μετά τα διεθνώς γνωστά επεισόδια που πριν λίγο διάστημα έγιναν στη χώρα μας. Οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες σε μία περίοδο όπου όλοι οι φορείς αλλά και η πολιτική ηγεσία του τουρισμού καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να περιορίσουν την σημαντική υστέρηση που επιδεικνύει η Ρόδος αλλά και η χώρα ολόκληρη στις προκρατήσεις από παραδοσιακές και μη αγορές, ενώ γίνεται λόγος και για αποζημιώσεις εις βάρος των πρακτόρων, οι οποίοι ήδη κινδυνεύουν με αφανισμό.

Η προώθηση συντεχνιακών συμφερόντων εις βάρος μιας ολόκληρης τοπικής οικονομίας που ζει και αναπνέει από τον τουρισμό δεν μπορεί πλέον να συνεχιστεί, η χώρα αλλάζει και έχουμε χρέος να το αντιληφθούμε όλοι. Άκαμπτες απαιτήσεις την ώρα που οι μισθοί υποχωρούν κατά διψήφια ποσοστά δεν συνιστούν ρεαλιστική προσέγγιση, τη στιγμή μάλιστα που η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου- μέλος της ΓΕΠΟΕΤ επιδεικνύει ευελιξία καταθέτοντας εναλλακτικές προτάσεις και παρά το γεγονός ότι οι αμοιβές των ξεναγών στη Ρόδο είναι εξαιρετικά υψηλότερες από τις αντίστοιχες των ξεναγών όλης της χώρας.
http://money-tourism.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/4/12 19:46

    ο συντακτηης του κειμενου, μια χαρα βολεμενος ακουγεται και εχει το θρασος να απαιτει απο εργαζομενους σημερα να δεχονται αδιαμαρτυρητα μειωσεις αμοιβων και χασιμο εργασιακων δικαιωματων! και γιατι παρακαλω να βαλουν οι ξεναγοι νερο στο κρασι τους και οχι οι τουριστικοι πρακτορες που την τελευταια εικοσαετια τουλαχιστον εχουν κατασπαραξει τη μεριδα του λεοντος οσον αφορα την εισρροη χρηματων στον τοπο? εχετε δει κανενα απο αυτους τους κακομοιρους οπως παρουσιαζονται τον τελευταιο καιρο , φτωχο? οχι βεβαια...σε ολους ομως προσπαθουν να επιβαλλουν μειωσεις. γνωριζετε ποσα χρηματα βγαζει το καθε πλοιο που ερχεται στο νησι και ο εκαστοτε τουριστικος πρακτορας απο τις ξεναγησεις? παρα πολλα! εδω λοιπον ειναι το μυστικο για το πλοιο που παρεκαμψε τη Ροδο τις προαλλες. πηγε αλλου που θα πουλησει, προφανως παραμυθιαζοντας και τους επιβατες που ετσι κι αλλιως ηθελαν να επισκεπτουν τη Ροδο. αν λοιπον τα πλοια δεν προσεγγιζουν το νησι λογω της απεργιας των ξεναγων (μεγαλυτερη μπουρδα δεν εχω ακουσει), αυτο σημαινει πως οταν ερχονται, ειναι επειδη οι ξεναγοι παρεχουν τις υπηρεσιες τους! αρα κυριοι πρακτορες και κυριοι καταστηματαρχες, οι ξεναγοι ειναι απαραιτητοι και να τους προσεχετε σαν τα ματια σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιττό θεωρώ το ότι πρέπει να προστεθούν α)ότι οι κύριοι πράκτορες πουλάνε το προϊόν εκδρομές φέτος ακριβότερα από ότι πέρυσι με συνέπεια να θέλουν να καρπωθούν μεγαλύτερο κέρδος από ότι πέρυσι πιέζοντας σε κατώτερες αμοιβές τους ξεναγούς και η οποία διαφορά δεν επιστρέφεται στους πελάτες,οπότε απορώ ποια είναι η συνεισφορά τους στην κρίση β)ότι οι ξεναγοί έχουν εκπαιδευτεί σε 36 διαφορετικά πεδία και σε πανεπιστημιακό επίπεδο αποτελώντας πρίσματα γνώσεων του Ελληνικού φωτός και στοιχείου, όχι μόνο στην αρχαιολογία και ιστορία, αλλά μουσική, λαογραφία, φιλολογία, τέχνη, χορούς, έθιμα, γεωγραφία, διατροφή, συγκριτική μελέτη με άλλους Μεσογειακούς λαούς, θρησκειολογία, φιλοσοφία, ποίηση, χειροτεχνία, οικογένεια, γλώσσα και οτιδήποτε άλλο χαρακτηρίζει τον λαό μας που κανένας άλλος πλην Ελλήνων δεν μπορεί να αντιπροσωπεύσει καλύτερα. γ) το ότι οι ξεναγοί γίνονται ασπίδα του Ελληνισμού μέσα από κάθε ειρωνική επίθεση κακό - δια βαλλομένων και καχύποπτων πελατών και επισκεπτών, και θα πρέπει κάθε στραβό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα να το ισιώνουν στα μάτια και στα αυτιά αυτών που τα μεταφέρουν πίσω στις πατρίδες τους. δ) το ότι οι ξεναγοί δεν είναι ένα εμπορικό μικρόφωνο αλλά η ψυχή που ερεθίζει τις συνειδήσεις των λαών μέσα από ένα μικρόφωνο. ε) το ότι οι ξεναγοί γίνονται ρήτορες, δικηγόροι , ψυχολόγοι και ανάδοχοι φύλακες άγγελοι με ένα γκρούπ ανθρώπων καθημερινά που τους εμπιστεύονται, παίζοντας πολλές φορές θέατρο για να ψυχαγωγήσουν αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν, ενώ θα πρέπει να αφήσουν πίσω στο σπίτι τους όλα τους τα προβλήματα και να προσποιούνται πως είναι οι απόλυτα ευτυχής σε μια πανευτυχής χώρα. στ) το ότι οι ξεναγοί καθημερινά πρέπει να ξελασπώνουν τις πατάτες και τις άτοπες εμπορικές αστοχίες των πρακτόρων που πληγώνουν το όφελος του τουρισμού και της χώρας με την ανάρμοστη συμπεριφορά των δεύτερων καθώς κάθε πελάτη των αντιμετωπίζουν ανάλογα με το χρώμα που φέρνουν τα χρήματα που κουβαλάνε. ζ) το ότι οι ξεναγοί δεν εργάζονται κάθε ημέρα διότι κάθε ημέρα μέχρι το βράδυ αναζητούν δουλειά για την επόμενη. η) το ότι οι ξεναγοί δεν δικαιούνται επίδομα ανεργίας το χειμώνα. θ) το ότι οι ξεναγοί σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό παραμένουν απλήρωτοι για πάνω από 6 μήνες και κανένας πλέον κρατικός φορέας δεν τους προστατεύει. ι) και τέλος σε μια εποχή που βασιλεύει το internet και οι διαδικτυακές κρατήσεις τουρισμού, καθώς και τα μεγάλα trust των μεγάλων πολυεθνικών tour operators μπορεί κανείς εύλογα να αναρωτηθεί ποιο το κοινωνικό όφελος των τουριστικών πρακτόρων του σήμερα που αποτελούν ένα δόντι μεσαζόντων όπως και των αγροτικών προϊόντων καθώς οι επιχειρήσεις τους δεν είναι παρά μόνο ένα είδος franchisee που καρπώνεται χρήμα και δεν συνεισφέρει στην γενικότερη προσφορά του τόπου, με εξαίρεση πάντοτε αυτούς που έχουν άμεση επαφή με το εξωτερικό και εισάγουν τουρισμό από μόνοι τους...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/4/12 21:11

    Αλλο πραγμα η μειωση νορμαλ μισθων, και αλλο πραγμα ημερομισθιο της ταξης των 200 και 250 ΕΥΡΩ, οποτε κυριοι ξεναγοι βαλτε νερο στο κρασι σας, οπως κανουν οι συνταξιουχοι των 400 η' 500 που βλεπουν να τους κοβουν τις ηδη χαμηλες συνταξεις.Η ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/4/12 21:18

    giati?apo tin tsepi sou vgainoun? i zilia einai asximia....sispirosi oloi oi kladi.antistasi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/12 21:37

      nai sispirosi gia to retire tvn jenagon opos palapsane kai autoi gia yous ypoloipous ergazomenous!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος3/4/12 22:10

    πως φαινονται οσοι δεν εχουν παει ουτε σε μια πορεια διαμαρτυριας της γεσεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/4/12 23:43

    Τιμές ξεναγών χωρίς δώρα & επιδόματα
    Γύρος νήσου 192 € μικτά για 8-9 ωρες
    Γύρος πόλης 87 € μικτα για 3.5 ώρες
    Ενδεικτικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/12 14:37

      kala kanoun esena ti se niazi? an boris, parta ki esi.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος3/4/12 23:49

    ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΩΝ,ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΛΙΝΔΟ,ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!!!ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ, Η ΕΥΛΟΓΗ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΥΜΕΝΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ:ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ "ΧΑΣΟΥΡΑ"ΤΟΥΣ?!!!!ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ/Α ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/12 00:57

      Πίσω απο τους πράκτορες ειναι & υπάλληλοι με μέσο όρο μισθού τα 750 άντε 800 . Σε αυτούς τους μισθούς έγιναν περικοπές της τάξης των 10- 17 % . Εσείς οι ξεναγοι πως συμπαρασταθηκατε σε αυτούς ; Τους γράψτε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας έτσι ; Τι συμπαράσταση λοιπόν θέλετε ;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/12 09:52

      Μα δεν αντέδρασαν οι ίδιου. Πρέπει εμείς να αντιδράσουμε στη θέση τους; Να φτιάξουμε λοιπόν μια ομάδα αντιδραστών και να αντιδρά για όλους!
      Άν δεν πάρεις την τύχη σου στα χέρια σου φίλε μου μην περιμένεις απο τους άλλους να βγούν στο δρόμο για σένα. Καθισε εσύ στον καναπέ, γλείφε τον εργοδότη σου περίμενε από τους ξεναγούς να αντιδράσουν για την μείωση του μισθού σου.
      Μπράβο ωραίος......

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος4/4/12 00:02

    ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ,ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΑΓΟΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΟΥΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ!ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ'ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ'ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ Η'ΔΥΟ ΩΡΩΝ?ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙ!!ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΜΟΙΒΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/12 00:50

      Δηλαδή πληρώνεται λιγότερα ο ξεναγός ;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος4/4/12 00:39

    Η σύμβαση 2010 καθαρός μισθός
    http://www.taxheaven.gr/labordoc/index/view/mid/147

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/12 01:00

      και η σύμβαση 2010 Κρήτης...
      http://www.omed.gr/el/index.php?module=mysse&action=data&myid=297

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/12 14:24

      και γιατι δε αναρτειτε και τη συμβαση ξεναγων Βουλγαριας? μηπως εκει θελετε να παμε? δε θα σας την κανουμε τη χαρη κυριοι. αν εσεις εχετε κατεβασει τα βρακια σας στους εργοδοτες σας, προβλημα σας! εμεις οσο μπορουμε θ αντισταθουμε και οποιος αντεξει!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος4/4/12 00:54

    ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΩΝ ΔΙΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑ 12,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ,ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΞΕΝΑΓΩΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΖΗΛΕΥΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/12 01:06

      Υπάρχουν τοπ ξεναγοι που βγάζουν καθαρά πάνω απο 30.000 € και μπράβο τους γιατί το αξίζουν . Υπάρχουν και αυτοί του βγάζουν 15.000 το εξάμηνο . Υπάρχουν και ξεναγοι που φοροδιαφευγουν . Κόβουν τιμολόγια σε άλλους ξεναγούς ( απο αλλά μέρη της Ελλάδας ) και στήνονται και στην ουρά του ΟΑΕΔ για το επίδομα ανεργίας .

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/12 01:14

      Και οι υπαλλήλοι και ξενοδοχουπαλληλοι για 6 μήνες δουλεύουν δεν είστε οι μοναδικοί

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος4/4/12 01:28

      Σωστός, για να μην λένε ότι δεν παιρνουν επίδομα ανεργίας

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος4/4/12 01:14

    ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ.Η ΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ!!ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ,ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΞΕΝΑΓΟΙ?ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΙΣΩΣ?ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ,ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/4/12 01:43

    ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΙΑ 6 ΜΘΝΟ.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΡΘΡΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ "ΜΑΥΡΑ" ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΣΗΜΑ?ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ?ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ!!ΣΩΣΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/4/12 01:45

    Κατάλαβα το ΠΑΜΕ σας σέρνει απο την μύτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/4/12 01:57

    ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ??????????ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/4/12 09:47

    Ναι έχετε δίκιο, πρέπει να κάνουμε έναν έρανο όλοι μας για τους ξενοδόχους και τους Τουρ. Πράκτορες. Πεινάνε....
    Δεν τους φτάνουν τα κέρδη απο την περυσινή ζαιζόν που βούλιαξε η Ρόδος από τουρίστες και εκδρομές.
    Να μειώσουμε τους μισθούς μάς όλοι για να ζήσουν και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/4/12 13:06

    ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ,ΣΕ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ
    ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ.ΒΛΕΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΩΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ
    (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ)
    ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΑ ΑΜΟΙΒΌΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ
    ΤΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ.ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ).ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΗ,ΕΛΕΓΧΟΥΣ
    ΤΗΡΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ,ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/12 14:33

      δεν καταλαβα...θα πρεπει να απολογουμαστε για τις αμοιβες μας? και σε ποιους δηλαδη? η μηπως αν δεν παρω εγω 80 ευρω για λινδο και παρω 40 θα μπουν στην τσεπη καποιου αλλου υπαλληλου? καθε επαγγελματιας εχει δικαιωμα να διαμορφωνει τις τιμες του, να συνδικαλιζεται και να απεργει. δε ζηταμε τον οικτο κανενος. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ, ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος4/4/12 14:44

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ,ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ Μ'ΕΝΑΝ ΚΛΑΔΟ,ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ!ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ !!Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ!!!!!!!!,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/4/12 16:23

    Στη Ρόδο Ολοήμερη ξενάγηση (χωρίς επιστροφή ενδιάμεσα) μέχρι 8 ώρες: 179€
    υπερωρία 19,50

    Στην Κρήτη απασχόληση ή ξενάγηση απο Κρουαζιεροπλοια εως 8 ώρες: 94€
    υπερωρία 11,80
    Αυτά για να δείτε το πόσο παράλογη είναι η ταρίφα των ξεναγών της Ρόδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/4/12 16:42

    ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ?ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΑΓΟΣ ΤΟ 8 ΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ?ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 15ΕΥΡΩ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ!!!!!!Ο ΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΞΕΝΑΓΩΝ,ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ,ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΕ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ!!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΣΟΥ ΕΚΟΒΕ ΛΙΓΟ ,ΘΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΤΡΟΠΟ Ν'ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!!ΤΟΣΗ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/12 16:59

      χαχαχαχαχα!!!! καλα τα λες....και στην Ιταλια που ξερω πολυ καλα, πληρωνονται 300-350 για ολοημερη εκδρομη!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/4/12 17:01

      Στην Κέρκυρα
      http://www.pim.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2019:-2009-10&catid=44:2009&Itemid=143
      4) Ξενάγηση ολόκληρης ημέρας σούπερ, που σημαίνει: Αχίλλειο - Κανόνι - Πόλη - Παλαιοκαστρίτσα και διαδρομή τον γύρο του Βορείου συγκροτήματος ή επιστροφή από Κασσιώπη:Ευρώ 108,75. Μόνο 70ευρώ φθηνότερα απο την Ρόδο.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος4/4/12 18:57

    για να μη μιλησω και για τα κερδη απο τα κεραμικα, για τα σφουγγαρια στη Συμη,τα ποσοστα απο τα εστιατορια,,,,,βρε αταχτουληδες απο παντου θελετε να τα παιρνετε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/12 19:47

      μαλλον δεν ξερεις η κανεις οτι δεν ξερεις για τις κουμπαριες φιλιες και συγγενειες πρακτορων και υπαλληλων τους με κεραμιστες εστιατορες και σφουγγαραδες...βρε αταχτουληδες...να που παν τα φραγκα! ο κοσμος το'χει τουμπανο!

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος4/4/12 21:05

    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΟΙ ΞΕΝΑΓΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ Η'ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ,ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ Μ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ??ΤΕΛΙΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΛΑΔΟΣ!!ΚΡΙΜΑ,ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ,ΖΗΛΙΑΡΟΥΛΗ ΕΣΥ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος5/4/12 00:05

    Apo tous 150 aksizoun oi 50 -60. Oloi oi ypoloipoi eiste Gia ta mbaza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/4/12 20:42

      Για τα μπάζα είναι τα μούτρα σου τα κακάσχημα!!!!!!
      Κάφρε!!!! Βρωμάς καφρίλα!!!!!

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος5/4/12 08:10

    toylaxiston aksizoun oi misoi!kati einai kai ayto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος5/4/12 08:13

    τι εγινε τελειωσαν, τα σχολια και επειδη δεν γνωριζετε,τι σημαινει η λεξη επιχειρημα,αρχισαμε το βρισιμο???αραγε καθρεφτη εχεις σπιτι σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/4/12 20:45

    Βρίστε να ξεσπάσετε.... Από ξεναγούς μην περιμένετε βρίσιμο. Δεν ταιριάζει στο προφίλ τους. Μόνοι σας θα βρίζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/4/12 07:32

    Επίπεδο έχουν ;;;;; Μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι έχει κάτι φυντανακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/4/12 17:14

    οτι και να λετε ουτε θα μας εκνευρισετε,ουτε θα μασ κανετε να βρισουμε!εμεις ειμαστε ενωμενοι,αν αυτο ενοχλει,τοτε προβλημα σας,οχι δικο μας!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος22/1/14 22:09

    ΠΟΣΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ;
    Αναλυτικά:
    € 179 (συνολική αμοιβή ξεναγού για full day tour) / 50 άτομα στο γκρουπ = € 3,58 / τουρίστα.
    Οπότε όταν τα γραφεία "πουλάνε" τις "full day" εκδρομές € 70 / τουρίστα, από αυτά η αμοιβή του ξεναγού είναι μόλις τρισίμιση ευρώ! (και μάλιστα από αυτά τα μισά (47.06%) είναι κρατήσεις)...
    ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΟΕΟ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *