ροή ειδήσεων

ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΩΤΗ ΣΑΒΒΑ ( ΣΑΠΟΥΝΑΣ ) ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΑΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ
ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ... 0.60 ΚΑΙ 0.40 ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΕ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΤΟΝ 20 ΚΙΛΩΝ. ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΡΟΔΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΡΟΔΟΣ
ΟΠΩΣ ΦΡΑΟΥΛΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΑΔΙ ΑΥΓΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕΛΙ ΚΡΕΜΥΔΙΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/4/12 10:23

    Ε αφού καλιεργούνται σε χώμα και άμμο, χαλάλι του που σας έπιασε τον κώλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/4/12 10:31

    ΕΣΥ (09-4-12/12:23) ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝΕ ΤΣΑΜΠΑ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΦΥΤΕΥΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/12 16:52

      Και εγώ έχω φυτέψει. Με λίγο κόστος και πολύ κόπο. Αν βλέπεις τον προσωπικό κόπο σαν κόστος, ε τότε πάω πάσο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/4/12 16:57

      Συγνώμη, τα δύο παραπάνω "είναι" είναι λάθος. "είμαι" εννοούσα.
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/4/12 10:57

    ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ Apr 9, 2012 12:23 AM ΒΑΛΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ.ΒΡΕΣ ΚΑΛΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/12 16:54

      Μπορεί να είναι γέννημα θρέμα Ροδίτης, αλλά δεν είναι και από τα Γκράβαρα.
      Οι πατάτες έπρεπε να πουληθούν 30 με 35 λεπτά το κιλό.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/4/12 16:58

      Συγνώμη, τα δύο παραπάνω "είναι" είναι λάθος. "είμαι" εννοούσα.
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/4/12 11:03

    0.25 το κιλό πατάτες νευροκοπίου σε Αθηναίους σας λεεί κάτι?? ... Συμφωνώ με τον 12:23.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/4/12 11:24

    Εδω στην Ροδο οτιδήποτε ειναι ντοπιο θεωρείτε καλυτερο.......ακομη και οι πατατες νευροκοπιου που ειναι γενικως αποδεκτο οτι ειναι οι καλυτερες στην Ελλαδα, δεν αξιζουν μπροστα στο ντοπιο πραμα.......χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/12 17:38

      Ναι ρε παιδια....αυτο με την πατατα πια μου μοιαζει σαν αν βγουν απο το νευροκοπι και να λενε οτι εχουν τις καλυτερες παραλιες στον κοσμο,ασχετα αν η θαλασσα ειναι στα 100 χλμ μακρια...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/4/12 13:13

    Αυτή την μαλακια στον εγκέφαλο να μην είχαν οι Ροδίτες τι καλά που θα ήταν!!!!!!
    Είναι δυνατόν τα ντόπια να τα αγοράζουμε ακριβότερα από τα υπόλοιπα προϊόντα που βγάζουν άλλες περιοχές τις Ελλάδας? όπως βρήκα έναν ηλίθιο έμπορο από την Λαχανιά στην λαϊκή και τον ρώτησα γιατί ρε φιλε πουλάς 1 ευρώ τις πατάτες? και μου απαντάει ότι τα μεταφορικά και τα πετρέλαια είναι ακριβά και ότι θέλει 20 ευρώ για πετρέλαιο να έρθει από Λαχανιά........χαχαχαχαχαχα δηλαδή τα προϊόντα που έρχονται με νταλίκες και μετά με τα πλοία στην Ρόδο είναι ποιο φτηνά τα μεταφορικά????? Ρε μαλακες ποίους πάτε να κοροϊδέψετε???????
    Και η άλλη ποιο μεγάλη μαλακια τους είναι όταν τους ρωτάς γιατί πουλάτε ποιο ακριβά από την υπόλοιπη ελλάδα? η απάντηση τους είναι ότι αυτά είναι ντόπια και φρέσκα....δηλαδή δούλεμα στο δούλεμα και η κοροϊδία σε όλο τις το μεγαλείο. Και 35 λεπτά να πουλήσουν οι ντόπιοι τις πατάτες πάλι κερδισμένοι θα βγούν και θα ξεπουλήσουν, ενώ τώρα ας τις τρώνε μονοι τους και ας τις πετάνε γιατί αυτοί οι μαλακες αυτό προτιμούν, καλύτερα να τις πετάνε παρα να ρίξουν τις τιμές τους τα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/12 13:20

      Και κάτι που ξέχασα έτσι για να ξυπνάνε οι αφελείς.....ρε λαμόγια..ένα κιλό σπόρος ποσα κιλά πατάτες μπορεί να σου βγάλει? Και ο σπόρος έχει 1 με 1.5 ευρώ το κιλό, τον έναν σπόρο τον κόβεις στα 4-6 κομμάτια, για να μας απαντήσουν όσοι τα φοράνε τα πανταλόνια και δεν τα ντροπιάζουν.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος9/4/12 13:29

    Πάλι κλέψανε τον κόσμο πουλώντας πατάτες με 0,6 ΕΥΡΩ, ενώ στην Αθήνα με 0,25ΕΥΡΩ. Προφανώς η διαδρομή ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ-ΑΘΗΝΑ στοιχίζει φθηνότερα από τη διαδρομή ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ-ΡΟΔΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Όσο γιά αποδείξεις μην το συζητάτε γιατί δεν έκοψε ούτε μία. Έκατσα και τον είδα για μισή ώρα και η ταμειακή που είχε ούτε που την ακούμπησε. Ο τύπος έβγαλε του κόσμου τα λεφτά ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ-ΜΑΥΡΑ. Η εφορία φυσικά κοιμότανε. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ Γ****ΝΕ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΑΦΟΥ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/12 16:49

      20 tonoi poy efigan se 3 wres mesa .... auto dixnei oti o kosmos einai auxaristimenos

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος9/4/12 14:45

    Ε οχι και το μελι ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/12 16:51

      συγχαρητηρια σε αυτους που εκαναν την κινηση αυτη κ ιδιαιτερος στο προεδρο των αιμοδοτων

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος9/4/12 14:50

    απατεώνες τσαμπικοι έρχεται και η δική σας η σειρά μην ανχωνεσται νομίζατε ότι μια ζωη θα τα οικονομάτε απο τον τουρισμο πάνε αυτές οι εποχές πεθαίνανε και μαζί με αυτές έρχεται και ο δικός αργός και βασανιστικός θάνατος...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/12 23:46

      εσυ πανωμεριτη αντε και γαμησου αν δεν σαρεσει η ροδος τραβα στην βλαχια ουστ χοντρομαλακα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/7/12 13:50

      ρε αντε και γαμησου πεινασμενε!!πηγαινε στο χωριο να βοσκησεις κανενα προβατο μαλακα που ηρθες εδω να ξεστραβωθεις γιδι και μας την λες και απο πανω ,εμεις φταιμε που σας καναμε ανθρωπους εδω στη Ροδο και θελετε να μας βγαλετε τα ματια,να φυγετε,να πατε...αλλου.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος9/4/12 15:00

    ΤΙ 60 ΛΕΠΤΑ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!θυματα οσοι πηραν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/4/12 15:04

    Ερώτημα: Αν η τιμή αυτή ήταν κλοπή όπως διατείνονται ορισμένοι, που προφανώς αγνοούν ή παραβλέπουν "κάποιες" παράμετρους της περιοχής μας, ας μας απαντήσουν γιατί από τους τόσους καλιεργητές στη Ρόδο μόνο ένας δέχτηκε να διαθέσει την παραγωγή του σε αυτή την τιμή; Δυστυχώς το να εκστομίζεις πατάτες και μάλιστα ανώνυμα είναι πιο εύκολο από το να τις καλλιεργείς. Μπράβο στον ανθρωπάκο απο εμένα.
    Παναγιώτης Σοροπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/12 16:49

      Γιατί εδώ στη Ρόδο, την έχετε δει HIGH και πουλάτε όσο σας καπνίσει.

      Ο φιλαράκος που ήταν και λίγο πονηρός, ξεπούλησε "ΜΑΥΡΑ" πατάτες ψεκασμένες με καυσαέρια αεροπλάνων που επι χρόνια και ειδικά κάθε καλοκαίρι ανά πέντε λεπτά έχει ποσγείωση απογείωση και ειδικά με άπνοια όλα στο χώμα πάνε εκεί Παραδείσι Κρεμαστή και περίχωρα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/4/12 18:02

      Από αυτό που είπες για τα καυσαέρια φαίνεται πόσο καθυστερημένος είσαι, οτιδήποτε άλλο έχεις πει εδώ μέσα δεν μετράει, είσαι χαζός, τελεία και παύλα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/4/12 18:17

      Για πες μας εσύ την επιστημονική σου άποψη.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/4/12 19:13

      οχι φιλε τετοιες πονηριες σε μενα, εσυ που πεταξες την ατακα για καυσαερια εσυ πρεπει να το τεκμηριωσεις και επιστημονικα, αντε περιμενουμε...

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος9/4/12 20:06

      Ωραία..
      Τότε ψάξε στο Ιντερνετ για καλιέργειες κοντά σε εθνικές οδούς και αεροδρόμια. Ψάξε άρθρα ειδικά για διασπορά των ατμοσφαιρικών ρύπων στις περιοχές γύρω από το αεροδρόμιο, ατμοσφαιρική χημεία και μηχανισμοί κινητικότητας ρύπων στην ατμόσφαιρα και τέλος πάντων κάνε ότι θες.
      Το ζουμί είναι ότι ακουστήκαμε και οι δύο και όποιος θέλει ψάχνει βρίσκει ή τέλος πάντων κάνει ότι θέλει.
      Και για να τελειώνουμε, όσο χαζός είμαι εγώ, άλλο τόσο είναι αυτοί που πιστεύουν ότι "ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΕΣ"

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος9/4/12 20:58

      Να αγιάσει το στόμα σου φιλε μου, επιτέλους να και κάποιος που τα είπε όπως έπρεπε.
      Ειδικά τις μέρες που έχει υγρασία 90-100% και βροχή όλο το καυσαέριο το διοξείδιο του άνθρακα και ένα σορό άλλες βλαβερές τοξικές ουσίες από τα αεροπλάνα πέφτουν σε εκείνες τις περιοχές και λογικά απορροφούνται από το χώμα. Πάντως εγώ προκαλώ τον οποιοδήποτε να πάρει οτιδήποτε προϊόντα που καλλιεργούνται κοντά στο αεροδρόμιο και να τις στείλει στο χημείο του κράτους, έτσι από περιέργεια να δούμε τι αποτέλεσμα θα βγει και τι είναι αυτό που τις κάνει τόσο νόστιμες.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος9/4/12 23:08

      εγω να ψαξω ρε φιλε στο ιντερνετ? σοβαρα μιλας? εσυ που επιμενεις σε αυτη τη θεωρια εσυ πρεπει να ψαξεις και να μας παραθεσεις τις σχετικες πηγες. Αλλα από το γεγονος οτι δεν προτεινεις καμμια πηγη φαινεται και η γυμνια του επιχειρηματος σου, πεταξες μια φωτοβολιδα χαριν εντυπωσιασμου και αδυνατεις να αποδειξεις οτιδηποτε.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος10/4/12 00:13

      ΠΡΟΣ: ανώνυμος Apr 9, 2012 10:58 AM
      Eχεις δίκιο.Τα αυξημένα επίπεδα υγρασίας στις περιοχές κοντά στη θάλασσα, εμποδίζουν την απομάκρυνση των αιωρούμενων σωματιδίων.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος15/7/12 13:42

      για τον φιλο τον ανωνυμο...αν σου αρεσουν τρως .αν οχι αγοραζε βιολογικα,αν δεν μπορεις παλι πηγαινε στο...νευροκοπι που σου αρεσουν και οι πατατες του να ζεις και να δουλευεις εκει και να ακουμπας τα ωραια σου φραγκα εκει.Εισαι εδω ,κονομας και εσυ οπως ολοι εμεις{οπως θες να λες}και μας την λες απο πανω.Ή φυτεψε μονος σου στην τελικη και μην μας πρηζεις τα αρχιδια!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος9/4/12 16:52

    συγχαρητηρια σε αυτους που εκαναν την κινηση αυτη κ ιδιαιτερος στο προεδρο των αιμοδοτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/4/12 16:57

    Συγνώμη, τα δύο παραπάνω "είναι" είναι λάθος. "είμαι" εννοούσα.
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/4/12 16:58

    συγχαρητηρια σε αυτους που εκαναν την κινηση αυτη κ ιδιαιτερος στο προεδρο των αιμοδοτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/4/12 18:59

    Στην Απολακκιά οι πατάτες πού καλλιεργούνται σε πέτρες? Δεν ειναι τυχαίο ότι η Απολακκιά βγάζει ποιότητα σε όλα της τα προϊόντα....Και η ποιότητα πληρώνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/12 21:28

      Αυτό το παραμύθι με την ποιότητα και ότι πρέπει να την χρυσοπληρώνουμε είναι ότι ποιο ηλίθιο έχει εφεύρει ποτε ο Ροδίτης, τους ακούνε και στις λαϊκές να φωνάζουν σαν τα ζώα.....''πάρε πράμα, πάρε ντόπιο αριστης ποιότητας, βιολογικά, μονο 1.5 ευρώ το κιλό............πατάτα από πλατίνα λέμε'' Τύφλα να έχουν οι Ισπανοί που αυτοί πρώτοι ανακάλυψαν την πατάτα το 1565 και τελευταίοι οι Ροδίτες. Και ακόμα ποιο τύφλα να έχουν και οι Γάλλοι γιατί αυτοί είναι οι πρώτοι που την έφεραν στην Ελλάδα για σπορά το 1812 στην Κέρκυρα.
      Τουλάχιστον όταν καλλιεργείται κάποια προϊόντα καλο είναι να ξέρετε την ιστορία τους και την πραγματική τους προέλευση και όχι ποιος και που τις φυτεύει.
      Η πατάτα είναι μια σε ολόκληρο τον κόσμο και το μονο που διαφέρει είναι οι κλιματολογικές συνθήκες και οι τρόποι που καλλιεργούνται.
      Και για την ιστορία η αυθεντική πατάτα βρίσκετε στα υψίπεδα του Mεξικού, του Περού, της Xιλής και της Kολομβίας, περιοχές όπου ζούσαν Ινδιάνοι, Ίνκας, Aζτέκοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/4/12 23:51

      εχει ποιοτητα και στους δημαρχους αει να χαθεις ρε ηλιθιε

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος9/4/12 21:35

    μπραβο στον παραδεισιωτη σαββα.η πατατες του ηταν καταπληκτικες και με τα λεγομενα και τις τιμες της ροδου ηταν καλη τιμη.εγω προσσωπικα δοκιμασα και απολλακιας και παραδεισιου.παραδεισιου μακραν καλυτερες για μενα και με διαφορα....βεβαια γνωμη και αποψη μου ειναι αυτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/4/12 01:01

    Εμεις ειμαστε Ροδιτες και αγοραζουμε Ροδιτικες πατατες σε οποια τιμη γουσταρουμε, δε μας γαμιεστε λεω γω με τις πατατες Νευροκοπιου που τις εχετε θεοποιησει, απο που κι ως που δηλαδη ειναι οι καλυτερες? Επειδη αυτοι πουλανε με χασουρα για να ξεφορτωθουνε τα απουλητα αποθεματα που ειχανε πρεπει ολοι να μπουνε μεσα? εχουν γινει ολοι ξαφνικα εξπερ σε θεματα μαρκετινγκ πατατας και βγαζουν χολη για τη Ροδο, η Ροδος αυτο, οι Τσαμπικοι το αλλο, βρε αι σιχτιρ απο δω, κομπλεξικοι. Για πειτε μας απο που ειστε ολοι εσεις εδω μεσα που κατηγορειται τη Ροδο για να σχολιασουμε το μερος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/4/12 04:04

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΕΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΡΟΔΙΤΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ 0.60 ΛΕΠΤΑ
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
    ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΡΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙΓΑΝΙΣΜΑ
    ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΙΣΙΑ ΓΕΥΣΗ.
    ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΙΕΡΓΗΣΕΤΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΟΥ
    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *