ροή ειδήσεων

Με προβλήματα οι θαλάσσιες συγκοινωνίες λόγω θυελλωδών ανέμων

Προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν σε κάποια ακτοπλοϊκά δρομολόγια, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Νοτιοανατολικά Αιγαίο και φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ...

Μάλιστα, η ΕΜΥ εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και προβλέπει θυελλώδεις ανέμους σε ΝΑ Αιγαίο, Ικάριο και Καρπάθιο Πέλαγος, θάλασσα Σάμου - Ρόδου - Καστελλόριζου, Ανατολικό - ΝΑ Κρητικό και Ιεράπετρα.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακτοφυλακή, το απόγευμα δεν πραγματοποιήθηκε από τον Πειραιά το προγραμματισμένο δρομολόγιο του «ΒLUE STAR ΠΑΡΟΣ» στις 17:30 για Σύρο Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Κατάπολα, αλλά και του «ΒLUE STAR 1» στις 19:00 για Θήρα, Κω, Ρόδο.
Επίσης, δεν πραγματοποιήθηκε στις 18:00 το απόγευμα το δρομολόγιο του πλοίου «Πρέβελη» από Πειραιά για Θήρα, Ανάφη, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Χάλκη και Ρόδο.
Πάντως, τα βραδινά δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη έγιναν κανονικά.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία και λιμεναρχεία. 
Newsbomb.gr.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *