ροή ειδήσεων

Απέτυχαν για τρίτη φορά να διαρρήξουν το ίδιο χρυσοχοείο!

Δεν τους… «θέλει» με τίποτα τους διαρρήκτες που αποπειράθηκαν να χτυπήσουν ένα χρυσοχοείο σε πολυσύχναστη οδό στο κέντρο της πόλης της Ρόδου! Ήταν η τρίτη προσπάθειά τους στο ίδιο κατάστημα...
μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, αλλά ούτε τώρα τα κατάφεραν! Οι δράστες έκοψαν με τροχό την σιδερένια προθήκη της κεντρικής βιτρίνας και επιχείρησαν να παραβιάσουν την κλειδαριά της εισόδου. Όμως, άγνωστο γιατί, εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και τράπηκαν σε φυγή. Οι άνδρες της Ασφαλείας προσπάθησαν να εξασφαλίσουν την εικόνα τους από το κλειστό κύκλωμα, όμως οι κάμερες είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικού προβλήματος!

Τον περασμένο Δεκέμβριο, πιθανότατα οι ίδιοι είχαν απενεργοποιήσει με αφρό πολυουρεθάνης την σειρήνα του συναγερμού, αλλά πάλι είχαν διακόψει την απόπειρα διάρρηξης. Στις 6 Ιουνίου 2011 επιχείρησαν να διαρρήξουν το κατάστημα με ριφιφί, αλλά χτύπησαν καλώδια ρεύματος με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το σύστημα συναγερμού και να αποχωρήσουν άπρακτοι!

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους δράστες που έχουν χτυπήσει από τον Ιούλιο του 2011άλλα οκτώ κοσμηματοπωλεία και χρυσοχοεία στη Μεσαιωνική Πόλη, τη Νέα Αγορά, την Ιαλυσό, το Φαληράκι και σε τρία ξενοδοχεία της Ρόδου, τις πιο πολλές φορές με πλούσια λεία.
TreloKouneli

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *