επικαιρότητα

ΣΟΚ: Κλειστό θα παραμείνει το Ιατρείο στη Ν.Ρόδο (Γεννάδι)

Απίστευτο και όμως είναι γεγονός, το ιατρείο που βρίσκετε στην περιοχή Γεννάδι, το οποίο είναι το μόνο ιατρείο στην περιοχή της Νότιας Ρόδου...
που είναι πιο κοντά στις περιοχές: Κατταβιά, Λαχανιά, Μεσαναγρό, Γεννάδι, Ασκληπειό, Βάτι, Προφύλια, Ίστριο, Αρνίθα, Απολακκιά, Κιοτάρι, Θα παραμείνει κλειστό το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Μαΐου.
Ποιοι είναι αυτοί που αποφάσισαν κάτι τέτοιο;; Ποιοι είναι υπεύθυνοι γι`αυτό το έγκλημα;; γιατί περί εγκλήματος πρόκειται διότι το κοντινότερο ιατρικό κέντρο βρίσκετε στον Αρχάγγελο. Τι θα γίνει λοιπόν σε περίπτωση (μη κακό) συμβεί κάποιο περιστατικό σε κάποια από τις παραπάνω περιοχές;; Ούτε να το φανταζόμαστε δεν θέλουμε.
Πηγαίνοντας σήμερα στο ιατρείο αντικρίσαμε αυτή την εικόνα.Και ευτυχώς εμείς δεν είχαμε κάτι σοβαρό. Η περιοχή εκτός από τους κατοίκους των προαναφερθέντων χωριών είναι και τουριστική με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που αυτή τη στιγμή φιλοξενούν και επισκέπτες. Καλούμε τους αρμόδιους να βρεθεί άμεσα μία λύση γιατί το ζήτημα είναι φλέγον είναι 2 ολόκληρα 24ωρα χωρίς να υπάρχει κάποιος ιατρός.
Αναγνώστης.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά