επικαιρότητα

ΣΟΚ: Κλειστό θα παραμείνει το Ιατρείο στη Ν.Ρόδο (Γεννάδι)

Απίστευτο και όμως είναι γεγονός, το ιατρείο που βρίσκετε στην περιοχή Γεννάδι, το οποίο είναι το μόνο ιατρείο στην περιοχή της Νότιας Ρόδου...
που είναι πιο κοντά στις περιοχές: Κατταβιά, Λαχανιά, Μεσαναγρό, Γεννάδι, Ασκληπειό, Βάτι, Προφύλια, Ίστριο, Αρνίθα, Απολακκιά, Κιοτάρι, Θα παραμείνει κλειστό το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Μαΐου.
Ποιοι είναι αυτοί που αποφάσισαν κάτι τέτοιο;; Ποιοι είναι υπεύθυνοι γι`αυτό το έγκλημα;; γιατί περί εγκλήματος πρόκειται διότι το κοντινότερο ιατρικό κέντρο βρίσκετε στον Αρχάγγελο. Τι θα γίνει λοιπόν σε περίπτωση (μη κακό) συμβεί κάποιο περιστατικό σε κάποια από τις παραπάνω περιοχές;; Ούτε να το φανταζόμαστε δεν θέλουμε.
Πηγαίνοντας σήμερα στο ιατρείο αντικρίσαμε αυτή την εικόνα.Και ευτυχώς εμείς δεν είχαμε κάτι σοβαρό. Η περιοχή εκτός από τους κατοίκους των προαναφερθέντων χωριών είναι και τουριστική με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που αυτή τη στιγμή φιλοξενούν και επισκέπτες. Καλούμε τους αρμόδιους να βρεθεί άμεσα μία λύση γιατί το ζήτημα είναι φλέγον είναι 2 ολόκληρα 24ωρα χωρίς να υπάρχει κάποιος ιατρός.
Αναγνώστης.

Σχόλια

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης