ροή ειδήσεων

Κως: Καταδικάστηκε ''καλόγρια'' με... ιδιαίτερη αδυναμία σε ηλικιωμένους!

Η 35χρονη πάντως, έδωσε τις δικές της εξηγήσεις για τα όσα της καταλογίζουν...
Bαριά αποδείχτηκε η καλογερική για 35χρονη τσιγγάνα...
που καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο σε φυλάκιση 8 μηνών, κατηγορούμενη ότι αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες εμφανιζόμενη ως… καλόγρια!
Η 35χρονη συνελήφθη στις 19 Μαΐου από αστυνομικούς της Κω μετά από διάφορες καταγγελίες που είχαν γίνει σε βάρος της. Συγκεκριμένα η τσιγγάνα φορώντας μαύρα και εμφανιζόμενη ως .. καλόγρια πλησίαζε ανυποψίαστους πολίτες και είτε τους πουλούσεκομποσκοίνια είτε τους αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, η 35χρονη φέρεται να είχε ιδιαίτερη «αδυναμία» σε ηλικιωμένους, τους οποίους έπειθε με περισσότερη ευκολία εκμεταλλευόμενη την πίστη τους, για την οποία πλήρωναν μέχρι και 300 ευρώ!
Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, βρέθηκε στο εδώλιο του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου κατηγορούμενη για απάτη όπου και αρνήθηκε τις κατηγορίες. Σύμφωνα με όσα και η ίδια δήλωσε απολογούμενη στο δικαστήριο, ουδέποτε εμφανίστηκε ως καλόγρια και είπε πως απλώς ντύνεται στα μαύρα διότι αφενός έχει πένθος για το θάνατο συγγενικού της προσώπου και αφετέρου το έχει κάνει τάμα στην Παναγία της Τήνου! Σε ό,τι αφορά τα κομποσκοίνια που πουλούσε, η ίδια δήλωσε πως αυτό το έκανε νόμιμα καθώς μαζί με τον σύζυγο της διαθέτουν άδεια μικροπωλητή.
Ωστόσο φαίνεται πως οι ισχυρισμοί της αυτοί δεν έπεισαν πλήρως το δικαστήριο το οποίο και την έκρινε ένοχη επιβάλλοντας της ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή.
newsit.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *