ροή ειδήσεων

Αξιέπαινη δράση από την Επιτροπή Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά

Η Επιτροπή Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά (αποτελούμενη από μέλη της Δημοτικής Κοινότητας και τους Συλλόγους της Σορωνής), θέλει να απευθύνει πολλές ευχαριστίες...
σε όλους όσους την Πρωτομαγιά αλλά και σε κάθε ευκαιρία, επισκέπτονται τους χώρους του Άλσους Αγίου Σουλά. Την Πρωτομαγιά, με μεγάλη χαρά είδαμε από νωρίς το πρωί έως και αργά το απόγευμα πλήθος κόσμου, που διασκέδασαν, έκαναν βόλτες στη φύση, έπαιξαν (στους χώρους ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδήλατο mountain) και στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Προσπαθούμε να οργανώσουμε το χώρο όσο το δυνατόν καλύτερα, συντηρώντας τις ήδη υπάρχουσες υποδομές και δημιουργώντας καινούργιες. Κατασκευάστηκε μία μεγάλη ψησταριά –με σκοπό να ακολουθήσουν και άλλες. Συντηρήθηκαν τα ποδήλατα του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής το οποίο σύντομα θα δοθεί σε χρήση. Λόγω διαβρώσεων από το βρόχινο νερό, κατασκευάστηκε ένα κανάλι απορροής, έργο αναγκαίο, δίπλα στα γήπεδα τένις. Τέλος, μία προσθήκη ακατέργαστων πετρών, λουλουδιών και φυτών στην είσοδο του Άλσους, ομόρφυνε το σημείο.

Ο χώρος του Άλσους Αγίου Σουλά εκτός από τη θρησκευτικότητα και την επιβλητικότητα του Μοναστηριού, ενδείκνυται για οικογενειακές εκδρομές, χαλάρωση και ξεγνοιασιά για τα παιδιά, για αθλητισμό, για περιπάτους. Φιλοξενεί εξάλλου κατά καιρούς πλήθος εκδηλώσεων. Θα βρείτε ακόμη το Πάρκο Προσαρμογής των Ελαφιών Ντάμα-Ντάμα στο φυσικό περιβάλλον, σε περιφραγμένη έκταση. Το «Κιόσκι» λειτουργεί πλέον κάθε Σαββατοκύριακο πρωί και απόγευμα.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε για όμορφες στιγμές, σε ένα μαγευτικό χώρο ο οποίος απέχει μόλις τριάντα λεπτά από το κέντρο της πόλης.

Η επόμενη δράση μας είναι την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 στις 10:00, με σκοπό τον καθαρισμό κυρίως του Μονοπατιού προς τον μικρό καταρράκτη, πίσω από το Μοναστήρι.

Το mail της Επιτροπής Διαχείρισης για οποιανδήποτε επικοινωνία είναι: alsosag.soula@gmail.com.

Eκ της Επιτροπής Διαχείρισης
Τρίτη 8 Μαΐου 2012 

Επιτροπή Διαχείρισης
Άλσους Αγίου Σουλά
            















Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/5/12 23:46

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ.
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.ΤΡΙΤΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙ ΜΟΝΙΜΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΦΗΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΣΑΣΤΕ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΙΤΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ.ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 00:51

      τελικά εδώ, σχολιάζουν όσοι έχουν δυσκοιλιότητα και όσοι θέλουν να κάνουν εμετό...

      Διαγραφή
    2. Παναγιώτης9/5/12 23:07

      Είναι λυπηρό όλο αυτό αγαπητέ "Ανώνυμε".
      Πρωτον, γιατι μιλάς ανώνυμα, και μάλιστα λες για άλλους. Δεύτερον, γιατι δεν σκέφτεσαι τί λες... Τρίτον γιατι είναι ντροπή να αποδεικνύουμε συνεχώς πόσο ΜΙΖΕΡΟΙ, ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ είμαστε!
      Ελάτε μέσα στους Συλλόγους και δηλώστε εθελοντές να φτιάξουμε όλα όσα χρειάζονται! Βοηθείστε! Προσφέρετε στο σύνολο και στην κοινωνία. Αλλιώς, πάψτε ανώνυμα απλά να συκοφαντείτε!
      . τουαλέτες: γνωστό το πρόβλημα, υπάρχουν ήδη (από δημαρχείας Δημητρά μήπως? όπως υπάρχει και πυρόσβεση σε όλο τον περίγυρο του άλσους, όπως υπάρχουν τόσα γήπεδα κτλ. μήπως?)Οι τουαλέτες, φτάνουν για την καθημερινότητα ως ένα βαθμό, χρειάζονται κι άλλες φυσικά για το δεκαήμερο της Πανηγύρεως.
      .Το έκτρωμα κτλ και ότι λέτε για τον κ. Δημητρά σας τα επιστρέφω Μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι σαν τον πρώην δήμαρχο. θα γίνονταν πολλά πράγματα!Απλά ντροπη σας! Έγιναν Πάρκα ελάχιστα στην Ελλάδα τότε. Ισα ίσα που πρέπει να λειτουργεί όλο το χρόνο και να γίνει χώρος εκπαίδευσης για τους νέους οδηγούς (σκεφτείτε πόσα θύματα θρηνούμε σε κάθε έξοδο Σαββατοκύριακου)!
      .Τον μόνιμο άνθρωπο κάποιος πρέπει να τον πληρώνει. Το ψάχνει η Επιτροπή Διαχείρισης με τον Δήμο και πως μπορεί να γίνει. Από λόγια έχουμε χορτάσει λοιπόν. Χρειάζονται και πράξεις, έργα, λύσεις! Ίδέες έχω και εγώ πάρα πολλές!
      .Οι Σύλλογοι του χωριού έχουν αποδείξει πόσο πολύ αγαπούν και σέβονται τη Σορωνή. Δουλεύουν και προσφέρουν εθελοντικά! Ψάξτε το!
      .Θα αυτοδιαφημιζόμασταν αν γράφαμε ονόματα Συλλόγων κτλ. Γράψαμε μόνο "Επιτροπή Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά".
      Εσείς αναφέρετε την Εκκλησία(συγκεκριμένα) σε σχέση με αυτήν την Επιτροπή. Και λετε για το καλό του χωριού. Πως ξέρετε πως λειτουργεί αυτή η Επιτροπή? Άρα μόνο από αυτό, φαίνεται πως είστε κακοπροαίρετος και κακόβουλος!
      Εμείς συνεχίζουμε, συντηρούμε και κατασκευάζουμε νέα δεδομένα και στο Άλσος Αγίου Σουλά για τους πολίτες και τα παιδιά μας. Όποιος θέλει και αντέχει, είναι ευπρόσδεκτος!
      Επωνύμως,
      Παναγιώτης Λουκάς Μπέλλος
      Καθηγητής
      Μελος σε έναν από τους Συλλόγους (δεν λέω ποιον για να μην τον διαφημίσω).
      (Το λέω από τώρα, δεν θα απαντήσω ξανά σε ανώνυμο και θα παρακαλέσω όσους διαβάζουν από εδώ και πέρα, να λαμβάνουν υπόψη τα επώνυμα σχόλια).

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/5/12 00:23

    Καλά όλα αυτά και μπράβο στις προσπάθειες.

    Αλλά επειδή κάποιοι ξεχνάνε (και σε αυτή την περίπτωση) ότι το νησί το επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο ας βάλουν επιτέλους 2 πινακίδες στα 300 μέτρα πριν τη διασταύρωση για το μοναστήρι και γενικά το άλσος, μία για κάθε κατεύθυνση. Επιτέλους ας του κόψει κάποιου!!!
    Δεν γίνεται ρε παιδιά κάθε φορά οι έρμοι και αυτοί οι άνθρωποι να κοντοστέκονται με το αυτοκίνητο και να ανοίγουν τον χάρτη για να δουν αν είναι εκεί, έλεος!

    Το ίδιο φυσικά γίνεται και με τις 7 πηγές που αφήνουν και πόσα χρήματα. Φέτος ήδη έχω δώσει οδηγίες σε ένα ζευγάρι που δεν έβρισκαν που στο καλό είναι! Φυσικά σε αυτό φταίνε και οι ηλίθιοι που φτιάχνουν χάρτες και πινακίδες, γιατί εκεί που ο άλλος ψάχνει "Seven Springs" άντε να καταλάβει τι στο κέρατο είναι το "Epta Piges". Αποφασίστε πως θα τις λέτε επιτέλους!!!!!
    Και φτιάξτε και ένα χώρο στην άκρη του δρόμου που περπατάνε οι καημένοι σχεδόν μέσα στο δρόμο, 200 μέτρα το χρόνο να κάνανε κύριοι ανεύθυνοι θα είχατε τελειώσει τώρα. Αλλά φυσικά ας πάρουμε όσα μπορούμε από τους "βλάκες" τουρίστες φέτος και του χρόνου θα το σκεφτούμε... 5 μέρες πριν!
    Τι λέω όμως ε, εδώ ακόμη δεν έφτιαξαν κανονικά τις λακκούβες και την διάβρωση σε αρκετά σημεία από την περσινή νεροποντή, οπότε ψηλά γράμματα τα παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 00:56

      γεμίσαμε εργοδηγούς... εργάτες (εθελοντές) καθόλου...
      και ένα μπράβο στα παιδιά της Επιτροπής Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/5/12 17:16

    Σκέψου 1α κύριε "εργάτη" εάν με τα παραπάνω αξιοποιείται περισσότερο ή λιγότερο ο τόπος, το νησί γενικότερα αλλά και οι κάτοικοι αυτού, (ω σαν την αφεντιά σου) και μετά μπορούμε να ευλογήσουμε και τα γένια μας παρέα αν θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/5/12 21:09

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ....ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ Κ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΒΛΙ, Η ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΑΤΣΕΣ...ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Κ ΦΙΛΟΥΣ..ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Κ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ-ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΘΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ..ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ!!!
    ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ ΦΙΛΗ...ΧΡΙΣΤΙΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λυπάμαι που πίσω από την εύκολη λύση της ανωνυμίας, κάποιοι λένε ότι θέλουν, εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς και μη διστάζοντας να θίξουν ανθρώπους και υπολήψεις. Σε όποιον θέλει να κάνει κριτική καλοπροαίρετη είμαστε ανοιχτοί για να συζητήσουμε οτιδήποτε, στους υπόλοιπους "ανώνυμους" επιστρέφουμε τους άνανδρους, χαιρέκακους και κομπλεξικούς χαρακτηρισμούς τους.

    Γιάννης Μαρίνος
    Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Σορωνής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *