ροή ειδήσεων

Τι αποκαλύπτει η δημοσιογράφος που τα «έβαλε» με την Χρυσή Αυγή

Η Νάντια Αλεξίου είναι η δημοσιογράφος που αρνήθηκε να σηκωθεί όπως ζητούσαν μέλη της Χρυσής Αυγής την ώρα που έμπαινε στην αίθουσα για την συνέντευξη τύπου ο Νίκος Μιχαλολιάκος....
Η δημοσιογράφος μάλιστα αποχώρησε από την συνέντευξη και μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook αποκάλυψε τι συνέβη.

Είμαι εγώ αυτή που ακούγεται στο βίντεο. Δεν έκρυψα ποτέ την ταυτότητά μου και ότι μεταδίδω φέρει την υπογραφή μου. Δε μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους και προσωπικά έμαθα από ανθρώπους που σέβομαι στο χώρο, να κάνω τη δουλειά μου, μεταφέροντας την εικόνα σε όσους επιλέγουν να ενημερώνονται από τις μεταδόσεις μου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας. Ήταν η πρώτη φορά σε όσα χρόνια καλύπτω το Αστυνομικό Ρεπορτάζ, που κλήθηκα να παρακολουθήσω συνέντευξη τύπου με «κόκκινες γραμμές», με όρους!! Τα μικρόφωνα είχαν τοποθετηθεί από τους συναδέλφους τεχνικούς, πριν την άφιξη του ΓΓ της Χρυσής Αυγής στο τραπέζι. Η εντολή να σηκωθούμε όρθιοι ΟΛΟΙ, σε σεβασμό στο πρόσωπο του ΓΓ της ΧΑ, προκάλεσε τη δυσφορία όλων όσων ήταν στην αίθουσα. Απευθύνθηκα στον νεαρό που έδωσε την εντολή, γιατί με προσέβαλε ως άνθρωπο και επαγγελματία. Ήμασταν εκεί, για να μεταδώσουμε τη συνέντευξη τύπου και ΜΟΝΟ(!)... Όλοι οι συνάδελφοι Έλληνες δημοσιογράφοι, που ήμασταν εκεί, αντιδράσαμε. Στην επιλογή κάποιων συναδέλφων να παραμείνουν στις θέσεις τους, ο νεαρός που είχε το γενικό πρόσταγμα, άρχισε να τους τραβάει «σηκωτούς» για να σηκωθούν όρθιοι. Η διαδικασία -εμένα προσωπικά και από ότι στη συνέχεια συζητήσαμε με τους συναδέλφους στη συνέχεια, μας προσέβαλε. Εγώ αποχώρησα, κάτι που έκαναν και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι. Όταν ερωτήθηκα τι συνέβη, απάντησα ότι η "εντολή σεβασμού" με προσβάλλει και αποχωρώ. Κάτι που όπως τονίζω έκαναν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι, για να λάβουμε την απάντηση που ακούγεται. Δείχνοντάς μας την έξοδο... Έχω μάθει ότι ο σεβασμός εμπνέεται. Δεν επιβάλλεται. Τα συμπεράσματα είναι προσωπικά. Εγώ καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία».

gossip-tv.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/5/12 08:21

    Αρχισαν λαθος οι χρυσαυγητες....Αν τυχει και ξαναπαμε παλι σε εκλογες τοτε δεν θα μπει στη βουλη η ΧΑ...εδειξαν κιολας τις προθεσεις τους! Κριμα γιατι νομιζα πως αλλαξαν και ειχαν βγαλει απο μεσα τους τον τυρανικο χουντικο καθεστως τους! Αρχισατε λαθος πρωτοπαλικαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/5/12 08:44

    Καλα σου εκαναν. ΕΞΩ. Δημοσιογραφη της λοβιτουρας , υποδουλοι των συμφεροντων των καναλιων , και παραπλανητες της πραγματικοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/5/12 09:03

      Kai egw den goustarw tous dimosiografous (oxi olous alla tous perisoterous pou kaliptous tin alitheia me eksipna psemata gia na mas kanoun na pistepsoume ta dika tous) alla opos kai na to kaneis oi Xrysaugites ekanan apisteuti malakia me auti tin kinisi.. gt opos leei kai o kyrios/a sto pio panw sxolio prepei na afisoun piso kapoia pragmata an theloun na einai stin vouli..
      tha ithela na dw an isoun esi stin thesi tis kopelas ti tha ekanes.. alla esi paizei na varouses kai prosoxes toso K@#$nos pou eisai..

      SZ

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/5/12 09:09

    ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΥΡΙΟ! ΟΝΤΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΛΑΘΟΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΚΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΜΕΝ"ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΟΠΟΤΕ ΔΩΣΕΤΕ ΔΙΑΤΑΓΗ! ΕΛΕΟΣ!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΧΟΥΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/5/12 09:17

    Αυτό έγινε επίτηδες διότι οι δημοσιογράφοι ΦΙΜΩΣΑΝ την Χρυσή Αυγή κατά την προεκλογική περίοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/5/12 09:31

    Ναι τωρα εγινε επιτηδες....Ασε φιλαρακο εσεις δεν αλλαζετε δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/5/12 09:38

    τα καλλυτερα ερχονται με την χρυση αυγη!ολα τα πουλημενα τα τομαρια οι δημοσιογραφοι νομιζαν οτι παντα θα ειχαν το γενικο προσταγμα και τωρα τουσ κοπηκε ο τσαμπουκας!δεν σας χαλασε!αλλα ετσι ειστε ολοι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ1ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ!ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/5/12 09:39

    Μαλακία μεγάλη. Αν δεν κάνανε αυτά τα καραγκιοζιλίκια, θα κέρδιζε τις εντυπώσεις ο Μιχαλολιάκος ως καθαρά θιγμένος από τα κανάλια που τον είχαν θάψει τόσο καιρό. Τώρα αντί ο κόσμος να μιλάει για το μήνυμα του Μιχαλολιάκου, ασχολείται με τον καραφλό που σκότωσε την λέξη "Εγερθείτε" και τους τσαμπουκάδες του τύπου "Δεν μιλάμε τώρα!" Αν πάνε με αυτό το βιολί, στις επόμενες εκλογές τους βλέπω πάλι στο 0.30%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/5/12 10:07

    Μια ζωή φασισταριά! Ο λύκος δεν αλλάζει ακόμα κι αν βάλει προβιά προβάτου! Ο κόσμος δυστυχώς δεν έχει αντιληφθεί τι σημαίνει Χρυσή Αυγή. Θα το μάθει όμως και όπως τους έβαλε στη βουλή, έτσι θα τους βγάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/5/12 10:27

    Αυτό που ήθελε το κατάφερε. Έβαλε όλη την Ελλάδα να ασχολείται μαζί του. Και για πολλές ήμερες. Αν δεν έκανε αυτό τώρα θα ήτανε ξεχασμένος. Σταματήστε να βλέπετε με κόκκινα, πράσινα, μπλε γυαλιά ξυπνήστε μην είστε πρόβατα του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/5/12 10:32

    Εγω παντως φιλε μου αλλα προβατα ειδα με το καλημερα!! Δεν ηξερα οτι χτυπατε προσοχες και σκυβετε για να σας πηδαει ο καθε Μιχαλολιακος!Σας βαλαμε στη βουλη επειδη φωναζατε οτι ειστε πατριωτες και οτι θα κανετε κατι σωστο...εσεις ειστε χειροτεροι και απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ....ακομη δεν μπηκατε στη βουλη και καταλαβαμε τι σιχαματα ειστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/5/12 11:15

    Αν κρίνω από την φάτσα της δημοσιογράφου, καλό αρχίδι είναι και αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/5/12 12:16

    μολις δουνε βενιζελ σαμαρα και οτι αλλο μην πω σηκονοντε γιατι ειναι τα αφεντικα τους και για γλυψιμο και αυτη απο οτι βλεπω το παει το γλειψιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/5/12 12:31

    ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!!!! Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΛΛΑ .... ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΑΙΒΑΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/5/12 13:19

    ΛΑΘΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΙ, ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ... ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ... ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/5/12 13:34

    Ώπ!! καλό κομμάτι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/5/12 14:14

    Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ..ΑΠΛΑ ΕΙΝΑ ΨΗΦΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΩΡΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ? ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙΡΟ..ΤΑ ΓΚΕΤΟ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΟΥΝ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ..ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ?ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ Δ ΣΤΑΘΜΟΙ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ? ΓΙΑΤΙ? ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/5/12 15:31

    Τυχαίο που Δίστομο,Καλάβρυτα ψηφίσαν ΧΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/5/12 19:54

      μονο μελη της χρυσης αυγης πηγαιναν στις επετιους του ολοκαυτωματος στα καλαβρυτα και στο διστομο ολοι οι αλλοι απλως σφυρουσαν αθορυβα.Η λασπολογια δεν θα περασει χρυση αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος8/5/12 21:01

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΙ ΦΥΝΤΑΝΙ ΕΙΝΑΙ Η ""ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ"".ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΛΩΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΙΚΟΥΣ. ΕΥΓΕ!!!!!
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!!!
    ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΡΟΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/5/12 01:12

      ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΣΑΙ! ΠΑΛΙΟΜΟΥΣΜΟΥΛΙΑ!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος9/5/12 00:03

    ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΘΦΑΛΜΟΥ? ΛΑΘΟΣ, ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ. ΓΙΑ ΔΕΙΞΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ, ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ? ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΧΡΟΝΟ, ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ, ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/5/12 09:58

    Το λάθος τους ήταν οτι δεν έπρεπε να τις επιτρέψουν την είσοδο μόνο και μόνο εξ αιτίας της εμφάνισης της. Τα λέει όλα η φάτσα της. Αναρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *