ροή ειδήσεων

Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ αποφασίστηκε

Το παιχνίδι της Ελλάδος τελείωσε. Η έξοδος αποφασίστηκε. Αυτό αναφέρει η γερμανική εφημερίδα... Deutsche Wirtschafts Nachricthen, σε ρεπορτάζ της με τίτλο: «Η ελληνική έξοδος συμφωνήθηκε» (The Greece-exit is a done deal).
Η γερμανική εφημερίδα επικαλείται πηγές από χρηματοοικονομικούς κύκλους της Ευρώπης και της ΕΚΤ, οι οποίες αναφέρουν ότι η «μητέρα της Δημοκρατίας δεν θα αποτελεί μέρος της Ευρωζώνης».
Ο λόγος δεν είναι οι επερχόμενες εκλογές. Η ΕΕ ήδη έχει αποφασίσει να μην χρηματοδοτεί πια την Ελλάδα, καθώς δεν έχει επιτευχθεί κανένας στόχος από το πρόγραμμα προσαρμογής που έχει δεσμευτεί. Αυτό άλλωστε γίνεται εδώ και πάρα πολλούς μήνες, όχι μόνο το τελευταίο τρίμηνο. Σύμφωνα με δηλώσεις τραπεζίτη που επικαλείται η γερμανική εφημερίδα, όλοι βοήθησαν την Ελλάδα. Η Τρόικα είχε το ρόλο να στηρίξει τις προσπάθειες της Ελλάδας. Αλλά αυτό προϋπέθετε να τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Και καμία δεν τηρήθηκε. Η Γερμανία ήδη έχει κουραστεί να στηρίζει ένα κράτος που δεν τηρεί καμία δέσμευση. Όπως πολλοί νόμιζαν ότι οι ΗΠΑ δεν θα αφήσουν ποτέ να καταρρεύσει η Lehman, έτσι και στην Ελλάδα. Θεωρούν ότι δεν θα την αφήσουν ποτέ να καταρρεύσει. Αλλά δεν είναι έτσι, καταλήγει ο τραπεζίτης, που διατηρεί την ανωνυμία του.
Σύμφωνα με την Deutsche Wirtschafts Nachricthen...η Τρόικα ολοκλήρωσε την αποστολή της. Το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν το επιθυμητό, αν και της δόθηκε πολύ χρόνος να αλλάξει τα πράγματα. Η αποστολή κρίθηκε αδύνατη. Η Ελλάδα πρέπει να βγει από το ευρώ. Άλλωστε, εμμέσως το επιβεβαίωσε και ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, ο Λουκάς Παπαδήμος, ότι τελικά η Ευρώπη προετοιμάζεται για μία τέτοια εξέλιξη.
Με τη διακοπή της χρηματοδότησης της χώρας, όλα θα συμβούν πολύ γρήγορα. Οι υποχρεώσεις του δημοσίου... δεν θα καλυφθούν, ενώ εκτιμάται ότι η κοινωνική ισορροπία θα βρεθεί σε πολύ οριακή κατάσταση, και ο έλεγχος θα χαθεί. Στις διεθνείς αγορές κανείς δεν θα θέλει να δανείσει τη χώρα, και η κυβέρνηση θα κηρύξει στάση πληρωμών. Μετά όλα θα αρχίσουν.
(www.bankingnews.gr)

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/5/12 10:15

    Άντε επιτέλους να μας λυθεί και η απορία τι θα γίνει εκτός Ευρώπης. Να δούμε πως είναι να μη χρωστάμε σε κανένα και να αρχίσουμε να μαζεύουμε για τη πάρτη μας. Ούτε τόκους ούτε τπτ. Θα είναι δύσκολα τον 1ο χρόνο αλλά μετά θα στρώσει η κατάσταση και θα ακολουθήσουν κι'αλλοι. Τέρμα η τρομοκρατία στο λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/5/12 10:23

    Όταν ο εκβιασμός "χρονίζει" και η απειλή δεν πραγματοποιήται...... θα έπρεπε να αλλάζουν τον "μπαμπούλα" οι εκβιαστές μπας και συνεχίσουμε να τρομάζουμε !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/5/12 10:35

    Καιρός είναι. Να ησυχάσουμε πλέον και να σωθούμε στα αλήθεια επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/5/12 10:45

    Έξοδος από το Ευρώ και είσοδος στο ρούβλι να τους τρελάνουμε όλους γαμώ την πουτάνα μου μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/5/12 11:11

    Καιρός ήταν. αντε γιατί μας έχουν γαμήσει Ευρωπαίοι και καταστήματα.
    Αντε να δω πιος θα πάρει ντομάτες με 1.000 δραχμες το κιλό.
    Οσο για τα καταναλωτικά προιόντα που θα πάνε στο διάολο οι τιμές, χάρισμά τους.
    Να πανε να γαμηθούν οι flat τηλεοράσεις και όλα τα πουτσιλίκια.
    Αντε να δω τις "Υγιείς" ευρωπαικές τι ψάρια πιάνουν όταν θα "σκάσει" η φούσκα του πληθωρικού αμερικανικού δολλαρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/5/12 11:13

    διόρθωση: πληθωριστικού αμερικανικού δολλαρίου εννούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/5/12 11:28

    Ρε δεν πάτε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/5/12 12:06

    Μια χαρά πάμε. Μπαμπούλα ακούμε και μπαμπούλα δεν βλέπουμε. Στο κάτω κάτω να ανυσηχούνε αυτοί που έχουνε. Εμείς που δεν έχουμε και είμαστε οι πολλοί στα @@ μας! Δραχμή και πάλι δραχμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/5/12 12:33

      ΣΩΣΤΟΣ!!!!ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ!!!ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΙΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/5/12 09:50

      ΚΕ ΧΕΣΜΕΝΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος25/5/12 14:45

    molis sosane ths trapezes tos ....petane thn Ellada exo!!!!Den pirazei!!!H Ellada mporei kai monh ths!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/5/12 15:03

    Σύμφωνα με δηλώσεις τραπεζίτη απο τις Βρυξελλες που διατηρεί την ανωνυμία του , εαν βγει η Ελλαδα απο το ευρω , θα την ακολουθησει σιγουρα η Πορτογαλια. Κατοπιν θα δημιουργηθει σοβαρο προβλημα στην Ισπανια , η οποια ειναι πολυ μεγαλη για να σωθει. Ολοι θα καταλαβουν οτι η Ευρωζωνη δεν παρεχει καμμια απολυτως αληλεγγυη στα μελη της και το ευρω θα καταρευσει... Η Γερμανια ειναι μεγαλη δυναμη μεσα στο ευρω. Εαν μεινει μονη της ειναι μια μεσαια δυναμη σε παγκοσμιο επιπεδο...
    ΥΓ. Για να τελειωνουμε ... Μεχρι το 2001 η Ελλαδα ειχε δραχμη . Τοτε υπηρχαν οικογενειες που ζουσαν ενω εργαζοταν ενα ατομο.. Σημερα 11 χρονια μετα εργαζονται δυο ατομα σε μια οικογενεια και παλι δεν τα βγαζουν περα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/5/12 15:21

    Ο βρεγμενος τη βροχη δεν την φοβαται.Ας δοκιμασουμε και την δραχμη και να πανε να πλακωθουν οι Γερμανοι και οι φιλοευρωπαιοι πολιτικοι μας.
    Ελπιζω 17 Ιουνιου ολοι να κανουμε το καθηκον μας,τουλαχιστον να σωσουμε τα παιδια μας.
    Εξω το μνημονιο,εξω το ΔΝΤ,στο διαολο να πανε και αυτοι που το στηριζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/5/12 15:57

    Καταλάβετε επιτέλους ότι η έξοδος από το ευρώ δεν ταυτίζεται με την διαγραφή του χρέους. Βγαίνοντας από το ευρώ δεν θα σωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/5/12 15:57

    Αντε να δουμε τι θα γινει και ποσο πιο χαλια θα γινουν τα πραγματα.ειμαι πολυ περιεργος να δω την καταλιξη των πραγματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/5/12 16:00

    ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/5/12 17:33

    Εξω απο την Ε.Ε. Εξω απο το Ευρω,Εξω απο το ΝΑΤΟ! Να δειξουμε επιτελους σε ολους τι μπορει να κανει αυτη η χωρα ΜΟΝΗ της! Ειναι τυχαιο οτι απο τα αρχαια χρονια ολοι ηθελαν να παρουν την Ελλαδα? Ειμαστε σε πολυ καλο σημειο στον χαρτη εχουμε φυσικο πλουτο εχουμε το εργατικο δυναμικο εχουμε φοβερο κλημα για αγροτικη και κτηνοτροφικη αναπτυξη το μονο που μας λειπει ειναι το θαρος να παρουμε επιτελους στα χερια μας τον πλουτο που παραγουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/12 09:52

      ΣΩΣΤΟΣ!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ, ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.....ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ!!!!!!!

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος25/5/12 18:49

    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ!!ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ!Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΥΣΤ...Σ
    ΤΟΥ ΔΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ!!ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!
    ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ;ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ!!!


    ΕΛΛΑΔΑ Σ'ΑΓΑΠΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/12 09:58

      ΕΙΜΑΣΤΕ "ΑΝΩΜΑΛΟΣ" ΛΑΟΣ ΛΟΙΠΟΝ..... ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ....ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (!!) ΣΗΚΏΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ "ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ" ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" (Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,,,ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ) (!!??) ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙς ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ..... ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ "ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ-ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/5/12 20:12

      ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΟ ΦΙΛΕ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ-ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΙΚΑΜΕ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΡΟΠΑΡΙΟ.ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ?

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος25/5/12 20:12

    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΚΟΛΑ,ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΜΕΤΑ(ΑΦΟΥ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΒΛΑΚΕΣ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος27/5/12 10:00

    ΝΑΙ ΡΕ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΥΜΙΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ ΜΕ 70.000 ΔΡΧ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΤΙΣ 2.000 ΔΡΧ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/5/12 20:15

      ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος27/5/12 23:19

    Παρτε το χαμπαρι οτι το συστημα εκανε τον Ελληνα να κλεψει!γιατι με την αδιαφορια και τα σκληρα μετρα σε αναγκαζει να το κανεις! και μετα σου λεει εσυ φταις! και πολλοι τσιμπανε στη λογικη μαζι τα φαγαμε! οχι φιλε μου δεν τα φαγαμε μαζι! ακομα και αν παω σε ενα μαγαζι και δεν μου κοψουν αποδειξη πραγματικα σταρχιδια μου....και θα σου πω γιατι! Γιατι πληρωνω τελη κυκλοφοριας 300 το χρονο και οι δρομοι ειναι σκατα! γιατι πληρωνω ποσους φορους μαζι με το νερο και παλι οι δρομοι ειναι σκατα.γιατι κρατανε λεφτα απο τον μισθο μας και παλι πρεπει να δωσω φακελακι για να κανω τη δουλεια μου στο νοσοκομειο! αρα??? ΜΗΝ τα βαζεις με τον μεροκαματιαρη και μικρο μαγαζατορα βαλε τα με τους καρχαριες! αλλα εκει ειναι το θεμα! εχεις τα αρχιδια να το κανεις? αν τα εχεις μπραβο σου! τιμη και καμαρι σου! αν δεν τ εχεις εισαι αλλημια κοτουλα του συστηματος! αντεπιθεση σε αυτους που πραγματικα φταινε! οχι στον διπλανο σου! βαλε τα με τα αφεντικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/5/12 10:23

    ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ.ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΡΩΤΩΝ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΩ.Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ? ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ Κ_______Α ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *