ροή ειδήσεων

Eκδηλώσεις Ιουνίου από «Το Αμπερνάλλι»

Παραμονή της εορτής των Αγίων Ενδόξων Κωνσταντίνου και Ελένης, συμμετείχαμε στη γιορτή μετά από πρόσκληση...
της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Ευαγγελιστού Λουκά Σορωνής, την οποία ευχαριστούμε θερμά. Μετά το Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό και την αρτοκλασία, ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική και χορούς. Ήταν μία όμορφη βραδιά που εκτός από τη θρησκευτικότητά της, μας έδωσε την ευκαιρία να καμαρώσουμε τα παιδιά μας στους παραδοσιακούς χορούς αλλά και να ανταμώσουμε, να χαλαρώσουμε και να περάσουμε ευχάριστα το βράδυ της Κυριακής 20 Μαΐου. Ευχαριστούμε για τη στήριξη την Αντιδημαρχεία Καμείρου, τη Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, το «Κιόσκι» στο Άλσος Αγίου Σουλά και την αθλητική ομάδα «Ευκλής» Σορωνής. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλα τα Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου για την εθελοντική τους βοήθεια και σε αυτήν την εκδήλωση.

Οι επόμενες δράσεις- εκδηλώσεις του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» στις οποίες σας προσκαλούμε είναι οι εξής:

Κυριακή 3 Ιουνίου, στη Στέγη του Συλλόγου στις 20:30 θα δοθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής για τα σεμινάρια των «Σχολών Γονέων» που έγιναν σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας.

Σάββατο 23 Ιουνίου, στο Λαογραφικό Σπίτι Σορωνής στις 20:00 θα αναβιώσουμε για ακόμη μία χρονιά το έθιμο του Άη-Γιάννη του Κλείδωνα (Καλαφουνιάρη), καίγοντας τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια. Θα χορέψουν οι παιδικές ομάδες παραδοσιακών χορών και θα προσφερθούν παραδοσιακά φαγητά από μέλη και φίλους του Συλλόγου.

Σάββατο 30 Ιουνίου, στη Στέγη του Συλλόγου (στον προαύλιο χώρο), στις 20:00 θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους οι ομάδες σύγχρονου χορού και τα παιδικά τμήματα παραδοσιακών χορών.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 06-08 Ιουλίου, στο Άλσος του Αγίου Σουλά θα διοργανωθεί η «5η Γιορτή Μουσικής». Με ερασιτεχνικά κι επαγγελματικά μουσικά σχήματα θα περιπλανηθούμε σε διάφορους μουσικούς χώρους. Θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις (αθλήματα, περίπατοι, παιχνίδια κλπ.) καθώς και οργανωμένη κατασκήνωση. Για δηλώσεις συμμετοχής: ampernalli@gmail.com και στο τηλ. 6938441968.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στις ιστοσελίδες: ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli και για βίντεο στην: youtube.com/ampernalli.

εκ του ΔΣ του Συλλόγου

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»
www.ampernalli.gr
www.youtube.com/ampernalli
www.facebook.com/ampernalli
ampernalli@gmail.com

fax: 22410-41170

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *