ροή ειδήσεων

Τραπεζίτες και Εφοπλιστές πιέζουν τους υπαλλήλους τους να μην ψηφίσουν Αντιμνημονιακά! Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για EUROBANK

Οι καταγγελίες είναι πολλές και προέρχονται απο τράπεζες, ναυτιλιακές εταιρείες και ομίλους super market! Όλοι όσοι δηλαδή ευνοούνται απο το υπάρχον καθεστώς!

Για ακραία, πρωτοφανής και παράνομη παρέμβαση της Διοίκησης της EUROBANK στις εκλογές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

"Με οργανωμένες συναντήσεις στελεχών της Τράπεζας, μεταφέρεται η άμεση απειλή στους εργαζόμενους, ότι αν ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, θα κλείσει η τράπεζα και θα χάσουν τη δουλειά τους.
Τους καλούν, δε, να ενημερώνουν τους πελάτες για τον κίνδυνο να χαθούν οι καταθέσεις τους από την εφαρμογή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αν τον ψηφίσουν και σχηματισθεί Κυβέρνηση της Αριστεράς.

Δεν πρόκειται για ζήτημα πολιτικής διαφοράς, πρόκειται για πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ενέργεια της διοίκησης της τράπεζας ή οποία τροφοτοδεί κλίμα πανικού και καταστροφολογίας σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα, όπως είναι αυτός των τραπεζών, με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ καλεί άμεσα τους αρμόδιους υπηρεσιακούς υπουργούς να παρέμβουν, ώστε να εξασφαλισθεί η ελεύθερη βούληση των πολιτών.

Καλεί επίσης, τον εισαγγελέα να παρέμβει άμεσα.

Οι εργαζόμενοι και ο Ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψουν στους τραπεζίτες, που όλη την προηγούμενη περίοδο κερδοσκόπησαν εις βάρος τους, αξιοποιώντας τα δικά τους χρήματα, να κερδοσκοπήσουν και τώρα πολιτικά, για να διασφαλίσουν τα προνόμιά τους."
tromaktiko.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/5/12 20:02

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ,ΘΕΜΙΤΗ Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΣΟ ΘΕΜΙΤΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΚΟΜΟΥΝΙΣΜΕΝΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ,ΑΣ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΓΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/5/12 22:56

      Όπα ρε μεγαλέμπορα, θορυβήθηκες μήπως μπούνε να σου πάρουνε τα τόπια το ύφασμα; Μπήκε κανείς στο μαγαζί σου την τελευταία 5ετία με τη ΝΔ που ψήφιζες;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/12 20:27

    Και πως μπορουν να ξερουν τι θα ψηφισει ο καθενας?Θα καθονται εξω απο το παραβαν και θα κοιτανε τα ψηφοδελτια?Τι αλλο θα σκεφτουν οι συριζαιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/5/12 20:58

    ΕΛΕΟΣ! ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΡΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ; ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ. ΑΝ ΤΙς ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΗΝ ΛΕΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/5/12 23:39

    O τσιρυζα και 107 συνιστώσες στελνουν μηνυμα θα της κρατικοποιησουμε και γιαυτο ψηφιστε τσιρυζα για νεο 81 για να παρετε αυξηση 43% μονο που η ιστορια επεναλαμβανε σαν φαρσα η ευρωπη δεν δινει αλλα λεφτα για πεταμα σε καθε ψωνιο εχουν και αυτοι εσωτερικα προβληματα για καθε 1€ που θα δινουν θα ψαχνουν και κολοτριχες μας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/5/12 02:28

    ΕUROBANK = Για τα μπάζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/5/12 13:44

    Γιατί τα 50 δις που θα πάρουν για ανακεφαλαιοποίηση οι τραπεζες με το οκ του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αρκετά; χα χα κοροιδευόμαστε λέω εγω για να δώσουμε του Τσίπρα προφίλ λαικού ήρωα που πάει κόντρα στο κεφάλαιο εμ δεν πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *