ροή ειδήσεων

Η Ρόδος και πάλι πρωτοπορεί: Μεταφορά 28 αρμοδιοτήτων στη δημοτική Αστυνομία

Αρμοδιότητες που ασκούσαν μέχρι σήμερα οι αστυνομικοί της Ρόδου , περνούν στη δικαιοδοσία της τοπικής Δημοτικής Αστυνομίας.
Μετά από ενέργειες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Δωδεκανήσου...
εκδόθηκε διαπιστωτική πράξη του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με την οποία οι τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες θα σταματήσουν να ασκούν

αρμοδιότητες, που αναλαμβάνει πλέον η Δημοτική Αστυνομία, όπως ηχορύπανση-λειτουργία μουσικής στα καταστήματα, γενικό οικοδομικό κανονισμό κ.α.

Η απαλλαγή από τις αρμοδιότητες αυτές επιβάρυναν κατά πολύ την λειτουργία των αστυνομικών υπηρεσιών και θα μπορέσουν να ασχοληθούν με την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην τοπική Ένωση Αστυνομικών για τη επιτυχή κίνησή της αυτή , ελπίζοντας ότι θα βρει και άλλους μιμητές.


Πρωταρχικής σημασίας είναι η ενημέρωση των πολιτών και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Ν.Δωδεκανήσου στη συνέχεια..

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Ρόδος 31 Μαΐου 2012

Θέμα: «Άσκηση Αρμοδιοτήτων από την Δημοτική Αστυνομία Ρόδου»

Σας αποστέλλουμε συνημμένη την υπ’αριθμ. 4152/2011(ΦΕΚ 1729/Β/2012) από 08-05-2012 διαπιστωτική πράξη του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου η οποία εκδόθηκε μετά από το υπ’αριθμ. 800/1/5α από 08-09-2011 έγγραφο μας και αφορά την άσκηση αρμοδιοτήτων της παρ. 1 άρθρου 1 του Ν 3731/2008 (ηχορύπανση-λειτουργία μουσικής στα καταστήματα, γενικό οικοδομικό κανονισμό κ.α.) και απεμπλέκει της Αστυνομικές Υπηρεσίες του νησιού μας από αρμοδιότητες που έως σήμερα ασκούσε και επιβάρυναν κατά πολύ την λειτουργία τους. Παρακαλούμε όπως δώσετε τις απαραίτητες οδηγίες-διαταγές προς τις υφιστάμενες σας Υπηρεσίες προκειμένου να κατευθύνουν στις Υπηρεσίες που είναι πλέον αρμόδιες (Δημοτική Αστυνομία) τους συμπολίτες μας όταν αυτοί θα μας καλούν για τα συγκεκριμένα αδικήματα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ ΜΠΕΛΕΝΙΩΤΗΣ Σταύρος

Αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 3731/2008 τις εξής αρμοδιότητες:

(1) Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων που αφορούν την ύδρευση, την άρδευση και την αποχέτευση, όπως αυτές περιλαμβάνονται στην εκάστοτε κείμενη νομοθεσία, στις τοπικές κανονιστικές αποφάσεις που εκδίδουν οι δημοτικές και κοινοτικές αρχές και στις αποφάσεις των διοικητικών συμβουλίων των δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης και αποχέτευσης.

(2) Ελέγχει την τήρηση των όρων που προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία και στις τοπικές κανονιστικές αποφάσεις που εκδίδουν οι δημοτικές και κοινοτικές αρχές, για τη χρήση των αλσών και των κήπων, των πλατειών, των παιδικών χαρών και των λοιπών κοινόχρηστων χώρων.

(3) Ελέγχει την τήρηση των όρων οι οποίοι προβλέπονται στην κείμενη νομοθεσία και στις τοπικές κανονιστικές αποφάσεις που εκδίδουν οι δημοτικές και κοινοτικές αρχές, για τη χρήση και λειτουργία των δημοτικών και κοινοτικών αγορών, των εμποροπανηγύρεων, των ζωοπανηγύρεων, των χριστουγεννιάτικων αγορών και γενικά των υπαίθριων δραστηριοτήτων.

(4) Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων που αφορούν στο υπαίθριο εμπόριο και στις λαϊκές αγορές.

(5) Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων που αφορούν στην υπαίθρια διαφήμιση, καθώς και τον έλεγχο της τήρησης ειδικότερων προδιαγραφών κατασκευής και προϋποθέσεων τοποθέτησης διαφημιστικών πλαισίων, που τυχόν έχουν τεθεί με τοπικές κανονιστικές αποφάσεις, από τις δημοτικές και κοινοτικές αρχές.

(6) Ελέγχει την τήρηση της καθαριότητας σε κοινόχρηστους υπαίθριους χώρους της εδαφικής περιφέρειας του οικείου δήμου ή κοινότητας και γενικότερα την τήρηση των κανόνων που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία και τις τοπικές κανονιστικές αποφάσεις που εκδίδουν οι δημοτικές και κοινοτικές αρχές για την αναβάθμιση της αισθητικής των πόλεων και των οικισμών.

(7) Ελέγχει την τήρηση των μέτρων που επιβάλλονται για την πρόληψη πυρκαγιών σε κοινόχρηστους υπαίθριους χώρους.

(8) Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων που αφορούν στην κυκλοφορία των πεζών, τη στάση και στάθμευση των οχημάτων, στην επιβολή των διοικητικών μέτρων του άρθρου 103 του ν. 2696/1999, όπως ισχύει, για την παράνομη στάθμευση οχημάτων, καθώς και την εφαρμογή των διατάξεων, που αναφέρονται στην κυκλοφορία τροχοφόρων στους πεζόδρομους, πλατείες, πεζοδρόμια και γενικά σε χώρους που δεν προορίζονται για τέτοια χρήση και στην εκπομπή θορύβων από αυτά. Οι αρμοδιότητες αυτές ασκούνται, παράλληλα και κατά περίπτωση, και από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) και το Λιμενικό Σώμα. Οταν κατά την άσκηση τους επιλαμβάνονται η Δημοτική Αστυνομία και η Ελληνική Αστυνομία ή το Λιμενικό Σώμα, ταυτόχρονα, το συντονισμό έχει η Ελληνική Αστυνομία ή το Λιμενικό Σώμα, κατά περίπτωση.

(9) Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων, που αφορούν στη ρύθμιση της κυκλοφορίας με υποδείξεις και σήματα των τροχονόμων στο δημοτικό οδικό δίκτυο και στα τμήματα του εθνικού και επαρχιακού δικτύου που διέρχονται μέσα από κατοικημένες περιοχές. Η αρμοδιότητα αυτή εξακολουθεί να ασκείται, παραλλήλως και κατά περίπτωση, από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) και το Λιμενικό Σώμα. Όταν κατά την άσκηση της επιλαμβάνονται η Δημοτική Αστυνομία και η Ελληνική Αστυνομία ή το Λιμενικό Σώμα, ταυτόχρονα, το συντονισμό έχει η Ελληνική Αστυνομία ή το Λιμενικό Σώμα κατά περίπτωση.

(10) Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων, που αφορούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα.

(11) Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων, που αφορούν στη σήμανση των εργασιών που εκτελούνται στις οδούς και στις υποχρεώσεις αυτών που εκτελούν έργα και εναποθέτουν υλικά και εργαλεία στο δημοτικό και κοινοτικό οδικό δίκτυο και ελέγχει για τη λήψη μέτρων ασφάλειας και υγιεινής σε εργασίες που εκτελούνται.

(12) Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων που αφορούν στη λειτουργία παιδότοπων.

(13) Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων που αφορούν στη λειτουργία καταστημάτων, επιχειρήσεων, θεάτρων, κινηματογράφων, ψυχαγωγικών και λοιπών δραστηριοτήτων, για τις οποίες αρμόδιος για τη χορήγηση, ανάκληση και αφαίρεση αδειών ίδρυσης, εγκατάστασης, λειτουργίας και ασκήσεως τους είναι ο οικείος Δήμος ή Κοινότητα, εκτός από τις περιπτώσεις εκείνες για τις οποίες έχουν ορισθεί άλλες αρχές αρμόδιες για το σχετικό έλεγχο.

(14) Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων για την ηχορύπανση, την κοινή ησυχία και τη λειτουργία μουσικής στα καταστήματα και στα δημόσια κέντρα.

(15) Εκτελεί τις διοικητικές κυρώσεις που αφορούν τη λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, των οποίων την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας χορηγούν οι δημοτικές και κοινοτικές αρχές.

(16) Ελέγχει την τήρηση διατάξεων που αφορούν τους οργανωμένους από τους Δήμους και Κοινότητες χώρους προσωρινής εγκατάστασης μετακινούμενων πληθυσμιακών ομάδων.

(17) Ελέγχει την εφαρμογή των μέτρων που λαμβάνονται από τις δημοτικές και τις κοινοτικές αρχές για δραστηριότητες και καταστάσεις που εγκυμονούν κινδύνους για τη ζωή και την περιουσία των κατοίκων και ειδικότερα από τις επικίνδυνες οικοδομές, καθώς και την εφαρμογή των κανονιστικών πράξεων που τίθενται από αυτές για την προστασία της υγείας των κατοίκων από τις οχλούσες δραστηριότητες που αναφέρονται σε αυτές.

(18) Ελέγχει την τήρηση των σχετικών διατάξεων, που αφορούν στο Γενικό Οικοδομικό Κανονισμό.

(19) Αφαιρεί την άδεια οικοδομής για οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές στο Ι.Κ.Α.

(20) Ελέγχει την τήρηση των μέτρων για την προστασία των μουσείων, μνημείων, σπηλαίων, αρχαιολογικών και ιστορικών χώρων της περιοχής του Δήμου ή της Κοινότητας και των εγκαταστάσεων αυτών, που λαμβάνονται από τις οικείες δημοτικές και κοινοτικές αρχές.

(21) Συμμετέχει στην εφαρμογή των σχεδίων πολιτικής προστασίας.

(22) Ελέγχει επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος, σχετικά με την εφαρμογή της τουριστικής νομοθεσίας (βεβαίωση παραβάσεων, εκτέλεση διοικητικών κυρώσεων, θεώρηση τιμοκαταλόγων των δωματίων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και καταλυμάτων) στις περιπτώσεις που αυτές λειτουργούν σε νομούς ή νησιά όπου δεν εδρεύουν υπηρεσίες του EOT.

(23) Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων για το ωράριο λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης και των συναφών καταστημάτων, καθώς και των εμπορικών καταστημάτων και των καταστημάτων τροφίμων.

(24) Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων που αφορούν τα ζώα συντροφιάς.

(25) Ελέγχει την τήρηση των διατάξεων που αφορούν τις κάθε είδους κανονιστικές αποφάσεις που εκδίδουν οι δημοτικές αρχές, καθώς και την επιβολή των πάσης φύσεως διοικητικών μέτρων που προβλέπονται από αυτές.

(26) Προστατεύει τη δημοτική και κοινοτική περιουσία.

(27) Διενεργεί αυτοψία για την εξακρίβωση των προϋποθέσεων που απαιτούνται για την έκδοση διοικητικών πράξεων από τα όργανα του Δήμου ή της Κοινότητας και, ιδίως, διενεργεί αυτοψία και συντάσσει έκθεση για την έκδοση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής και για τη χορήγηση βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας.

(28) Επιδίδει τα πάσης φύσεως έγγραφα του οικείου Δήμου ή άλλων Δημοτικών Αρχών εντός των διοικητικών ορίων του οικείου Δήμου.
http://www.bloko.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/6/12 19:37

    Edw o kratos den thelei na kseplironei ta xrei tou ...kai perimenete apo tous polites na einai sostoi ?....Poli wraio paradigma deinoume sta paidia mas !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/12 19:43

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ;;;;;;;;;;;;
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!
    KAIIIII ΠΟΥ ΒΡΙΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/12 19:44

      ΨΑΞΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΣ!!!!
      ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/6/12 12:25

      ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ??? ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ??? Π.Χ. ΣΤΟ (14) ΠΟΤΕ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΗΣ ΗΧΟΡΡΥΠΑΝΣΗΣ? ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ,ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΑΜΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ,ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ,ΕΛΛΑΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ..ΠΑΠΑΡΙΑ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Δημοτική αστυνομία υπάρχει στη Ρόδο, μη γράφουμε υπερβολές. Είναι πολύ συχνά στα φανάρια όταν δεν λειτουργούν, όπως επίσης και σε ώρες αυξημένης κίνησης και διευκολύνει την κυκλοφορία. Αυτό δεν το βλέπεις και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/6/12 20:25

    εγω παλι τους βλεπω μονο να γραφουν αυτοκινητα,και την επομενη φορα που θα μουμιλισει και ασχημα θα παιξω μπουνιεςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/12 20:36

      Ποιός είσαι ρε φίλε? ο Τσακ Νόρρις?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/6/12 20:46

      Μακαρι να αφηναν τους Δημ.Αστυνομικους να κανουν την δουλεια τους οπως πρεπει.
      Με το μολις κοβουν πχ κληση αρχιζουν οι μαγκιες και οι απειλες. Και μετα κανετε παραπονα οτι δεν βγαινουν κτλ.
      Και εγω στη θεση τους αν ηταν για καθε κληση που θα εκοβα να επαιζα ξυλο δεν θα εκοβα καθολου κλησεις. Κανεις δεν εχει ορεξη καθημερινα να πλακωνεται και να τον απειλουν και στο τελος να πηγαινουν οι παραβατες στους αιρετους και να τους τις σβηνουν. Στο κατω κατω υπαλληλοι ειναι και αυτοι και προσπαθουν να κανουν την δουλεια τους.
      Επισης να αναρωτηθουν μερικοι τι θελουν επιτελους να κανουν οι υπαλληλοι;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος2/6/12 21:46

    ας μας πει κάποιος υπεύθυνος αυτοί οι Δημοτικοί Αστυνόμοι ποιοί είναι, πως και πότε προσελήφθησαν, εάν διαθέτουν τα προσόντα για να εφαρμόσουν όσα τους αναθέτουν και... το κάθε πότε χτυπούν κάρτα και τι κάνουν κατά τη βάρδια τους. Για να ξέρουμε τι λέμε και να μην κοροιδευόμαστε τελικά! Αντί να έρθουν αστυνόμοι στο νησί θα συνεχίσει το λάδωμα και το ρουσφέτι και κάποιοι χαίρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/6/12 23:12

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ν3731/08 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ 28 ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 28 ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 30 ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ Η ΕΛ.ΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/12 23:37

      ε τωρα τι μας λες πειρε την θεση αστυνομικου για να παιρνει τα λεφτα και επειδη ειναι λιγα να μην κανει το καθηκον του?α ρε ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/6/12 13:03

      ρε είστε σοβαροί; όλοι είστε οι ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ.ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...σοβαρευτείτε.Τι σας φταίνε οι υπάλληλοι; φταίνει οι Δημοτικοί αν είμαστε ΕΜΕΙΣ κακομαθημένοι; τσάμπα μάγκα ανωτέρω βάρα μπουνιές να δούμε που θα καταλήξεις..μάλλον δεν κατάλαβες οτι η Δημοτική αστυνομία δεν ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΛΗΣΕΙΣ..ξεστραβώσου λίγο απο τις παρωπίδες σου.Βλέπεις τι αρμοδιότητες περνάνε εκεί και εσύ το βιολί σου..

      Ας μάθουμε εμεις πρώτα να παρκάρουμε σωστά,να μιλάμε σωστά και μετά κρίνουμε!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος3/6/12 12:25

    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ "ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΡΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΛΙΚΙ ΠΕΡΝΑ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/6/12 17:01

    oi mpatsoi twra pio xalara....mpatsofrapes....

    xaxa

    kanenas den milaei gia ta mpatsakia..mono gia ta antigrafa ....oloi pseytomagkes eiste re...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/6/12 19:51

    3/6/12 12:25 μ.μ. εχεις απολυτο δικιο. Κι επισημα πλεον ο... λυκος θα φυλαει το προβατα(...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/6/12 21:38

    Ποιος λυκος?Τους εχεις δει ποτε να μπαινουν στα γυφτικα?Μαλλον αλεπουδιτσες με φουντωτη ουρα ειναι.Λουγκρες τζαμπα μαγκες του κωλου.Μονο στους ηλικιωμενους και στους Ελληνες που εχουν αγανακτησει με την αλωση της πατριδας τους ξερουν να κανουν τους νταβατζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/6/12 11:22

    Το ποιο ωραίο ομως ξερετε ποιο ειναι?
    Οσο ποιο πολλοί γινονται και οσο μοιράζετε το εργο τοσο μειωνετε και ο μισθος τους.
    Ειναι ηδη ετοιμοι να τα πάρουν από παντου και συντομα θα τους τον μειώσουν κι άλλο.
    Η ζωη τους εχει γινει ηδη αφόρητη ξερουν οτι ο κόσμος τους μισει και αυτο τους αχρηστευει εντελώς.
    Ξερουν οτι πλεον δεν ασκουν ενα αξιοπρεπες επάγγελμα δεν ειναι πλέον φυλακες του νομου,φυλακες της κοινωνιας, αλλα το χερι της διεθαρμενης εξουσιας.
    Ξερουν οτι αυτοι θα ειναι που θα πρεπει να αντιμετωπίσουν τον Ελληνικο λαο για λογαριασμο των κατακτητων οταν αυτος ο λαος ξεσηκοθει και οτι στην ιστορια θα περάσουν αιωνια σαν προδοτες του Ελληνισμου.
    Ολα αυτα τα ξερουν και να ειστε σιγουροι οτι δεν νοιώθουν καθόλου καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *