ροή ειδήσεων

Στο σκαμνί ο 31χρονος που μαχαίρωσε τρεις φορές έγκυο

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου θα καθίσει ο 31χρονος άνδρας που τον Αύγουστο του 2011 είχε προκαλέσει σοκ και ανατριχίλα στο πανελλήνιο... όταν κάρφωσε τρεις φορές ένα μαχαίρι στην κοιλιά μιας 39χρονης εγκυμονούσας.

Το αιματηρό περιστατικό είχε σημειωθεί το βράδυ της 23ης Αυγούστου σε κατάστημα ψιλικών στην Κω, όπου εργαζόταν η γυναίκα που βρισκόταν στον έβδομο μήνα κυήσεως. Ο δράστης, χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών, μπήκε στο κατάστημα με σκοπό να κλέψει και όταν την είδε, δεν δίστασε να τη μαχαιρώσει στην κοιλιά, να αρπάξει άγνωστο χρηματικό ποσό από το ταμείο και να τραπεί σε φυγή αφήνοντάς την αβοήθητη.

Αμέσως, περαστικοί που είδαν αιμόφυρτη τη γυναίκα, τη μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί κατάφεραν όχι μόνο να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά και να σώσουν το έμβρυο που βρισκόταν στα σπλάχνα της. Οι αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στο νησί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, τις κινήσεις του οποίου είχε καταγράψει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος.

Και τελικά τον συνέλαβαν όταν τον εντόπισαν μέσα στο νοσοκομείο. Ενώ η 39χρονη βρισκόταν στο νοσοκομείο της Κω φρουρούμενη, παρουσία του συντρόφου της, οι φρουροί ενημερώθηκαν ότι έγινε επείγουσα εισαγωγή στο νοσοκομείο ενός 31χρονου που βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση από τη χρήση ναρκωτικών χαπιών. Μαζί του ήταν η μητέρα του και ο πατέρας του.

Οι αστυνομικοί πήγαν να δουν τι ακριβώς συνέβη και εκεί διαπίστωσαν ότι ο 31χρονος ταίριαζε με την περιγραφή του υπόπτου, που τους είχε δοθεί. Εφερε μάλιστα στα δύο του χέρια τατουάζ και συγκεκριμένα στο δεξί έναν δράκο και στο αριστερό έναν σταυρό.

Στην πορεία αναγνωρίστηκε από το θύμα και έναν στρατιωτικό, αυτόπτη μάρτυρα, και συνελήφθη. Ανακρινόμενος ο 31χρονος είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς ότι δεν θυμόταν αν είχε διαπράξει την αιματηρή επίθεση εναντίον της εγκύου καθώς, όπως ισχυρίστηκε, βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Espressonews.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/6/12 09:05

    ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *