ροή ειδήσεων

ΠΕΤΑΞΕ 5 ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !

ΚΑΠΟΙΑ (ΚΥΡΙΑ) ΠΑΡΑΤΗΣΕ 5 ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΙΣΧΟΣ!ΤΑ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΤΑΙΖΩ ΜΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ... ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΩΝ!!!!!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ! ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΘΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΟ ΞΥΛΟ!!!!!! ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ !!!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/6/12 22:00

    ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ 3 ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!! ΠΟΣΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΦΛΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΙΣΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/6/12 22:21

    καρκινος στα παιδια της! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ και στα @@ μου σας γραφω οτι κι αν πειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειμαστε πλην λιγων εξαιρεσεων, λαός απολίτιστος, ανήθικος ελεεινός και τρισάθλιος.το μονο που τους απασχολεί όλους ειναι η τσέπη τους, τα ρούχα τους , τα λούσα τους και τα σκατά τους.αει σιχτίρ πια. να πεθανετε ολοι κεραταδες που κανετε αυτα τα αισχη.να ψοφησετε για την ακριβεια να ξεβρωμισει ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/6/12 22:31

    Τι σιχαμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/6/12 00:34

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΑΡΕΚΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/6/12 09:30

    Και που είδες οτι ήταν γυναίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/6/12 14:10

    Δυσκολο αλλα μπορει και να ζησουν ανθρωποι σαν αυτη θελουνε κρεμασμα για παραδειγματισμο! Τι νομιζει οτι ειναι τα κουταβια και τα πεταει σε μια σακουλα στα σκουπιδια? Δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν τετοια οντα που θελουν να ονομαζονται ανθρωποι (γιατι ανθρωποι δεν ειναι!!!). Με την φιλοζωικη τωρα που προτεινε καποιος λιγο δυσκολα τα πραγματα απ'οσο ξερω δεν εχουν ουτε χωρο ουτε χρηματα μπορεις παντως να το δεις αλλιως βαλε καποια αγγελια κατι, ολο και καποιος θα ενδιαφερθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/6/12 09:58

    φιλε μου που θα σε βρω ενα μπορω να παρω γιατι εχω κ εγω σκυλια ασε ενα τηλ να μιλησουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/6/12 09:37

    Την περασμένη εβδομάδα πηγαίνοντας τα παιδιά σχολείο στο δρόμο που πηγαίνει Παστίδα από την πίσω πλευρά εκεί που είναι και ένα παλιό στρατόπεδο έξω από ένα κάδο σκουπιδιών είχε σε μία κουβέρτα γεμάτη αίματα 5 νεογένητα ΄μάλλον από το προηγούμενο βράδυ κοθυτάβια. Τα 3 είχαν πεθάνει γιατι ηταν τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο και 2 που ζούσαν είχαν βγει από την κουβέρτα και κινούνταν να φύγουν. Επάνω τους είψαν ο,τι μπορείτε να φανταστείτε!Σταμμάτησα και τα πήγα στην άκρη τους έβαλα γάλα και καθαρο μέρος δεν μπόρεσα να τα πάρω έχω μεγάλο σκύλο διαμέρισμα με ενοικιο και έχω ήδη πρόβλημα τουσ ενοχλεί το μεγεθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/6/12 22:20

    de 3ereis ti ratsa kai einai e???? ena thlefwno na se parw mporw na exw endiaferomai gia allo ena skulaki!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/6/12 13:16

      ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΔΕΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΕΒΙΩΣΑΝ !ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ !!!!!!!!!!!!!!!!ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ !ΤΑ ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!ΤΑ 2 ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΓΙΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ !!ΤΑ ΕΙΧΑ ΖΕΣΤΑ ΣΕ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΕ ΡΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΟΝ ΗΧΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ!ΤΑ ΤΑΙΖΑ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΒΑ!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος26/6/12 15:05

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ...ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/7/12 21:39

    META APO POSO KAIRO SOY PETHANAN??? PRIN MIA VDOMADA PERIPOY PIRAME KAI MEIS 1 APO TA 5 KOYTAVIA POY EIXAN PETAKSI STA SKOYPIDIA SE SAKOYLA(TA ALLA TA PIRAN ALLOI) OYTE TA MATAKIA TOUS DEN EIXAN ANOIKSI DEN EIXA ZVAKI POTE KAI MOY FAINETE POS TA PAEI KALA TO EXO PAEI KAI STON KTINIATRO!!DEN ITHELA ZOA MESA STO SPITI EXO KAI MIKRA PAIDIA ALLA TO LIPITHIKE I PSIXI MOY EINAI ZOOYLA KAI AYTO KAI TORA TO LATREYO PRIN 2-3 MERES ANOIKSE TA MATAKIA TIS ALLA NA FOVAME MIN DEN ANTEKSI??KAI AN TA AGAPAS DEN SE NOIAZEI AN EINAI RATSA I OXI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *