ροή ειδήσεων

Άργησες να πας φαντάρος;
Το κράτος σε ευχαριστεί και θέλει 6.000 ευρώ.

Στη ΔΟΥ της περιοχής τους «ξεκαθαρίζουν» τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ανυπότακτοι και λιποτάκτες, σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Άμυνας... επί ημερών Βαγγέλη Βενιζέλου. Χιλιάδες βεβαιώσεις προστίμων έχουν ήδη κοινοποιηθεί σε ανυπότακτους σε όλη τn χώρα, οδηγώντας σε απόγνωση χιλιάδες πολίτες που για διαφόρους λόγους δεν μπόρεσαν να παρουσιαστούν εγκαίρως για να υπηρετήσουν τη θητεία τους.
Οι ανυπότακτοι καλούνται να καταβάλουν πρόστιμο 6.000 ευρώ, οι έφεδροι ανυπότακτοι - δηλαδή όσοι κληθούν σε άσκηση και δεν μεταβούν- 1.000 ευρώ, ενώ οι λιποτάκτες πληρώνουν 1.000 ευρώ για κάθε μήνα λιποταξίας, έως το ποσό των 6.000 ευρώ. Επίσης, με άλλη απόφαση ορίζεται πρόστιμο 90 ευρώ για εφέδρους που δεν τηρούν ελάσσονες στρατιωτικές υποχρεώσεις.
Ξαναφέρνουμε αυτό το θέμα στο προσκήνιο καθώς λαμβάνουμε καθημερινά σχεδόν μηνύματα από ανθρώπους που πολλές φορές (προστάτες οικογένειας, μοναδικοί εργαζόμενοι στην οικογένεια) αδυνατoύν πραγματικά λόγω της κρίσης, να υπηρετήσουν στην παρούσα φάση της θητεία τους.
Μας φαίνεται απαράδεκτο πέρα από την διαρκή δίωξη και την επιβολή πρόσθετης θητείας 6 μηνών, να ζητείται από αυτούς τους ανθρώπους επιπλέον σε τέτοιες εποχές να πληρώσουν και 6.000 ευρώ να μετατρέπεται έτσι η θητεία ο στρατός σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό.
Μένει να δούμε τι θα κάνουν οι νέες ηγεσίες του Υπουργείου Οικονομικών & του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το απαράδεκτο αυτό πρόστιμο..


Enimerwsi.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/6/12 20:25

    μαλακίες λυπηθείτε τον κοσμάκι... βλάκες για πιάστε τον Χριστοφράκο αλλά εκεί κλάνετε μέντες με τη siemens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/6/12 20:39

    na ta pAli vreikan apo pou na paroun lefta ...vre ilithoi afou den exei o kato kosmos ti diaoloi thelete na parete ;den psaxnete alou lew egw ? ekei pou tous gremwnte eksw apo ta tsempia alitarades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/6/12 20:47

    να πάτε στρατιώτες για να μην πληρώσετε, αντε με τον κάθε κουλτοριαρη που δεν θέλει να παει στρατό μην του πέσει το πουλί, αν πάς για σπουδές οκ πάρε αναβολή μετά όμως τί καθεσαι; και εμεις είχαμε δουλειές και τις αφήσαμε, είναι υποχρεωσή μας ο στρατός, και μην ακούσω παπαριές του στιλ ότι ειναι το μοναδικό παιδί στην οικογένεια και ο μοναδικός που εργάζεται να θρέψει την μανα του και τέτοια, γιατί οι περισσότεροι που λυποτακτούνε ειναι μεγάλα κωλόπαιδα και ο στρατός είναι γεμάτος από μοναχοπαίδια που είναι δουλευταράδες ,αλλά δεν κωλόσανε, πηγαν στρατό και μάλιστα ήταν υπόδειγματα, ναι να πιάσουν τον Χριστοφοράκο και το κάθε λαμόγιο και να κηνυγίσουν το κάθε τσουτσέκι που δεν πήγε στρατό, όπως πολλοι πολιτικοί μας, χώσιμο και σε αυτούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/6/12 23:00

    να πανε ολοι στρατο και οταν λεμε ολοι εννοουμε ολοι!!μετρημενες στα δακτυλα ειναι περιπτωσεις που αξιζει να μην παει καποιος!!απλα ειναι παιδακια του μπαμπα και της μαμακας μαμοθρεφτα που πατανε στο φιλοτιμο αλλων,που εχουνε φραγκα και τωρα εκμεταλευονται κριση,ανεργια και οτι αλλο μπορουν για να αποφυγουν τη θητεια!αλλοι εκαναν 30 μηνες,εμεις καναμε 18,τωρα ειναι 9-12 και πολλοι κωλονουν!!!!να τους χαιρονται οι μαμαδες τους και τους καμαρωνουν ΓΙΩΤΑΔΕΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ για μια ζωη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/6/12 23:36

    ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΟΧΙ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΆΡΧΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟ ΕΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/6/12 00:04

    Ολοι φαντάροι με Ι κεφαλάιο ρεεεεε. Μας καλεί η γιαγια πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/6/12 20:04

    Ean sas xreosoun 8a pate i5 kai den plironete tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *