ροή ειδήσεων

Αντί για ναρκωτικά, θα τους πωλούσε άμμο

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου με πρωταγωνιστή έναν σεσημασμένο νεαρό Έλληνα, ο οποίος έκανε τον…
κασκαντέρ για να πουλήσει ηρωίνη σε τρεις κρατούμενους! Όμως, ναρκωτικά δεν είχε πάνω του, αφού σκόπευε να τους δώσει… άμμο!

Οι σκοποί του τμήματος αντιλήφθηκαν αμέσως τον 24χρονου που… προσγειώθηκε στο προαύλιο των κρατητηρίων πηδώντας από τον ύψους τριών μέτρων τοίχο όπου είχε σκαρφαλώσει για να πλησιάσει στο παράθυρο. Τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα, όπου αποκάλυψε ότι είχε συνεννοηθεί εκ των προτέρων με τους τρεις κρατούμενους ηλικίας 28, 22 και 25 χρόνων να τους πουλήσει ναρκωτικά.

Ο νεαρός, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ομολόγησε… ανερυθρίαστα ότι αντί του 1,5 γραμμαρίου ηρωίνης που είχαν συμφωνήσει να αγοράσουν, θα τους έδινε ένα σακουλάκι με… άμμο για να τους πάρει τα χρήματα! Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, παρά το γεγονός ότι δεν είχε απαγορευμένες ουσίες πάνω του και τον έστειλαν να… διανυκτερεύσει μαζί με τους… αγοραστές του ώσπου να παραπαεμφθεί στον εισαγγελέα!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *