επικαιρότητα

Τώρα θα έρθουν και οι Γερμανοί για διακοπές!

Αφού φέραμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν, σκέφτονται να μας έρθουν για διακοπές. Ο λόγος για τους Γερμανούς οι οποίοι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τουριστικών... πρακτόρων αναμένεται να εκδηλώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για διακοπές στη χώρα μας. «Μετά τη νίκη των μετριοπαθών κομμάτων, περιμένουμε να αυξηθεί ο αριθμός των κρατήσεων», υποστηρίζει ο διευθυντής του ταξιδιωτικού γραφείου Alltours, Βίλι Φέρχουφεν.

Στο ίδιο κλίμα και ο εκπρόσωπος του Thomas Cook, ο οποίος δήλωσε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν ένα βήμα προς τη σταθεροποίηση και τη δημιουργία αισθήματος εμπιστοσύνης.

Κατά τον περασμένο μήνα, οι τουριστικοί πράκτορες και οι αεροπορικές εταιρείες της Γερμανίας κατέγραψαν μείωση ενός τρίτου στις κρατήσεις με προορισμό την Ελλάδα, καθώς σκηνές βίας στους δρόμους της Αθήνας και αναφορές για μια επίθεση σε Γερμανό τουρίστα, έστρεψε τους ταξιδιώτες προς την Ισπανία και την Τουρκία.

Ξενοδοχεία, αεροπορικές και ταξιδιωτικά γραφεία έριξαν τις τιμές κατά 30%, για να προσελκύσουν τους τουρίστες στις ελληνικές παραλίες.

Ο μεγάλος tour operator TUI εκτιμά ότι οι κρατήσεις για την Ελλάδα μπορεί να είναι πεσμένες κατά διψήφιο ποσοστό σε σχέση με πέρσι, όμως το κλίμα έχει αρχίσει να βελτιώνεται.

«Ελπίζουμε σε δυνατές κρατήσεις της τελευταίας στιγμής και είμαστε αισιόδοξοι ότι η κατάσταση θα σταθεροποιηθεί», δήλωσε μια εκπρόσωπος.
thestival.gr

Σχόλια

S M S

Αντιδήμαρχο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ θα έχουμε;
Αρε που είσαι Χατζή... με τον Γιαννακάκη ;;;

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης