ροή ειδήσεων

Ο λαός μας αποφάσισε σοφά. Πτώχευση μέσα στο ευρώ...

Τελικά, αν ξαναδεί κανείς το εκλογικό αποτέλεσμα με μια πιο ψύχραιμη ματιά, θα διαπιστώσει ότι η απόφαση του λαού δεν είναι και τόσο λανθασμένη...
όπως εκ πρώτης όψεως σπεύδουν πολλοί να καταδικάσουν. Αντίθετα εμείς πιστεύουμε ότι ο λαός αποφάσισε πολύ σοφά και εξηγούμαστε:

Πρώτον, έβγαλε στη σέντρα τη Νέα Δημοκρατία και τον (αρχικά αντιμνημονιακό) κ. Σαμαρά, ώστε να υποστούν και αυτοί ότι ακριβώς υπέστη και το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου, καθόσον η ΝΔ είναι το ένα από τα δύο μεταπολιτευτικά κόμματα, τα οποία φέρουν ακέραια την ευθύνη για την χρεοκοπία της χώρας και την εξαθλίωση του λαού και επομένως δεν θα ήταν σωστό, μέσα στη φωτιά της καταστροφής να την γλιτώσει η ΝΔ στην αντιπολίτευση.

Δεύτερον, παρά τις προπαγανδιστικές προσπάθειες της Γερμανίας τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές,. για να εκνευρίσει τους Έλληνες ώστε να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και να βρει ευκαιρία να μας πετάξει από την ευρωζώνη, ο λαός με υπέροχη μαεστρία επέλεξε πτώχευση μέσα στο ευρώ. Η Γερμανοί ήθελαν να πετάξουν το σάπιο κομμάτι έξω από το ευρώ, αλλά τώρα είναι υποχρεωμένοι να έχουν το σάπιο κομμάτι μέσα. Η απόφαση του ελληνικού λαού υλοποιεί το εφιαλτικότερο σενάριο για το γερμανικό imperium.

Έτσι κι αλλιώς ο λογαριασμός δεν βγαίνει και οι Γερμανοί δεν είναι αφελείς, το γνωρίζουν. Η Γερμανία ξέρει τώρα πλέον πως μόνο έναν δρόμο έχει. Την εξαντλητική εφαρμογή των μέτρων λιτότητας σε βάρος του ελληνικού λαού. Όμως είναι εξίσου βέβαιο πως ο δρόμος αυτός θα αποτύχει και το πρόβλημα που λέγεται Ελλάδα θα σκάσει μέσα στην ευρωζώνη διαλύοντας τα πάντα, αν στο μεταξύ μέχρι τότε δεν έχουν σκάσει η Ισπανία, η Ιταλία ή ακόμα και η ίδια η Γερμανία.

Τώρα φίλοι μας Γερμανοί, δεθήκαμε αγκαλιά όλοι μαζί μέχρι τον πάτο.

Θα σας δούμε λοιπόν εκεί.

kostasxan.blogspot

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/6/12 11:43

    ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΣΟΦΙΑ! ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΙΩΝΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΖΧΑΪΜΕΡ ΚΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ. ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙΣ. ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ, ΣΊΓΟΥΡΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/6/12 11:51

    μετα την διαλυση του ΠΑΣΟΚ ερχαιτε και ηδιαλυση της ΝΔ.Το πολλυ να αντεξουν για 6 μηνες Τελειωνει και επισημα ο δικοματισμος Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΑΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/6/12 12:27

      αν δεν μας γραψουν με μαυρα γράμματα στην ταφόπλακά μας πρώτα!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/6/12 15:34

    Τα μεγαλύτερα έργα στον τόπο μας έγιναν επι χούντας. Θέλαμε δημοκρατία και να που φτάσαμε. Αν είχαμε ακόμη χουντα τωρα δεν θα μας έφθανε κανεις και εμεις φθάσαμε στο σημείο να μας λειπουντε. Χρυση αυγη λοιπόν και ποτε δεν ΕΙΝΑΙ αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/6/12 16:10

    Γιατί έγιναν επί Χούντας όμως ξέρεις; Έγιναν μόνο τότε ή μήπως, λέω μήπως η ανάπτυξη που υπήρξε και ευρωπαϊκά ήταν από το 60-74? Η ανεργία εκείνη την περίοδο 960-74, όχι της Χούντας) ήταν σχεδόν μηδενική, όπως σε όλη την Ευρώπη. Για ψάξτε καλύτερα τα νούμερα. Μη θυμόμαστε μόνο ό,τι μας συμφέρει. Απλά η Χούντα συνέπεσε σε περίοδο που έρεε χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/6/12 19:22

    Ερεε χρημα αλλα πηγενε στα εργα.Ενω οι μεταγενεστεροι προτιμησαν την τσεπη,την δικη τους και των δικων τους.Μηπως κανω λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/6/12 23:20

    μία είναι μόνο η λύση για να τους στείλουμε όλους στο διάολο τράπεζες - εταιρίες κολοσσοί - χρηματιστήρια : αν όλοι σε ολόκληρο τον πλανήτη στα μέσα της εβδομάδας δεν χρησιμοποιούσαμε το μεταφορικό μας μέσω,δεν ξοδεύαμε λεφτά παρά μόνο για τρόφιμα για ΜΙΑ μόνο ημέρα,θα ήταν αρκετή για να φέρει το χάος σε ολόκληρο τον πλανήτη ! σκεφτείτε για πόσους τόνους καύσιμα και ροή χρημάτων !
    Με λίγα λόγια τα θεμέλια της παγκοσμιοποίησης είμαστε εμείς και αντί να μας φοβούνται αυτοί τους φοβόμαστε εμείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *