ροή ειδήσεων

Οι φαντάροι απολύονται αλλά δεν έχουν λεφτά να γυρίσουν σπίτι

Η είδηση είναι συγκλονιστική και αποκαλυπτική του που έχουν οδηγήσει την κοινωνία μας τα Μνημόνια Ε.Ε-ΔΝΤ και η άγρια ταξική πολιτική των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ενώ τα μνημονιακά κόμματα με θράσος εκβιάζουν μαζί με...


τις εργοδοτικές οργανώσεις, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τη Μέρκελ και όλα αυτά τα εγχώρια και διεθνή ερπετά-τράπεζες, τοκογλύφοι, εφοπλιστές- για να υφαρπάξουν την ψήφο μας και να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.

Στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ ΠΥΡΓΟΥ», στο μονόστηλο με τίτλο «Ξεμένουν . στα στρατόπεδα» αναφέρονται τα εξής:

«Άποροι φαντάροι που ολοκληρώνουν τη θητεία τους αναγκάζονται να . φιλοξενηθούν επί μέρες στο στρατόπεδο που υπηρέτησαν, επειδή δεν έχουν χρήματα ούτε για να επιστρέψουν στα σπίτια τους!

Όπως κατήγγειλε άπορος και απελπισμένος πατέρας φαντάρου, διοικητής στρατοπέδου στα σύνορα, στον οποίο απευθύνθηκε για να μπορέσει να επιστρέψει ο γιος τους στο σπίτι, του απάντησε " Δυστυχώς, δεν είναι στο χέρι μου. Η εντολή από το ΓΕΣ είναι ρητή. Καμιά συνδρομή στα οδοιπορικά των στρατιωτών".

Εκατοντάδες είναι οι φαντάροι που δε βγαίνουν από τα στρατόπεδα τις ημέρες που έχουν άδεια, διότι δεν έχουν ούτε ένα ευρώ, ενώ και τα συσσίτια στον Στρατό καλά κρατούν.

Είναι τα ίδια παλικάρια που θα κληθούν να πολεμήσουν όταν τεθεί σε κίνδυνο, μια χώρα που τους εξευτελίζει και τους εξαθλιώνει με αυτόν τον τρόπο».

Πιστεύουμε ότι η τελευταία παράγραφος κρύβει όλη την ουσία: ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ολόκληρο το αστικό κατεστημένο και τα κόμματα εξουσίας του, πετούν στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες νέους, τους σπρώχνουν στη μετανάστευση, τους επιβάλλουν ένα πρωτόγνωρο κοινωνικό και εργασιακό κολαστήριο, και αν χρειαστεί θα τους πετάξουν ως κρέας στα κανόνια τους. Είναι η δικτατορία της αγοράς που ενταφιάζει τις ελπίδες, τα όνειρα και τα δικαιώματα των νέων ανθρώπων στο όνομα της αστικής ανάπτυξης και της αύξησης των κερδών του κόσμου του πλούτου. Αυτά που ονομάζουν εθνικές ανάγκες!!!

Μόνη προοπτική για τον κόσμο της εργασίας οι αποφασιστικοί-μαχητικοί αγώνες για το γκρέμισμα της αστικής πολιτικής, ανεξάρτητα του ποια παραλλαγή ακροδεξιάς ή αριστερής κυβερνητικής διαχείρισης και απαίτησης θυσιών, έχουμε μπροστά μας.

Μόνη προοπτική λοιπόν για τους συναδέλφους φαντάρους η ανάπτυξη ενός Μαζικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό.

Δεν είναι δυνατόν, την ίδια στιγμή που οι φαντάροι αδυνατούν να απολαύσουν την έξοδο και άδεια τους, να επιστρέψουν στο σπίτι μετά την απόλυση, τα επιτελεία και οι εκάστοτε ΥΕΘΑ των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, να στέλνουν χιλιάδες στρατεύματα στο εξωτερικό, σε αποστολές των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, καταπιέζοντας λαούς, με τεράστιο κόστος. Να πετούν χιλιάδες ευρώ σε πανάκριβες ασκήσεις με πραγματικά πυρά και να εφοδιάζονται συνεχώς με όπλα, είτε νέα, είτε πανάκριβα παροπλισμένα μεταχειρισμένα.

Είναι υποχρέωση των Επιτελείων και ιδιαιτέρα του ΓΕΣ να καλύψει κάθε έξοδο των μετακινήσεων μας, κατά τη διάρκεια της θητείας και στο τέλος αυτής, καθώς στέλνει, να υπηρετήσουν στις απομακρυσμένες μονάδες της παραμεθορίου, δεκάδες χιλιάδες παιδιά λαϊκών οικογενειών, που πλήττονται περισσότερο από τα αντεργατικά μέτρα και τη φορομπηξία.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/6/12 10:43

    καλη η παραπληροφορηση δεν λεω αλλα καλο ειναι να μην διαδιδουμε μπουρδες.... η μοναδα ειναι υποχρεωμενη να καλυψει τα εξοδα μετακινησης προς την πολη διαμονης του φανταρου εδω και πολλααααααα πολλααααα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/12 14:09

    Απο ποτε ισχυει αυτο?Στις αδειες?Στην απολυση?Εγω ο μ.... γιατι τα πληρωνα ο ιδιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/12 19:04

      γιατι ή υπηρετουσες σε τοπο συμφεροντων σου ή εισαι μ....ς!!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος2/6/12 14:30

    Αριστερη προπαγανδα. Δειτε με πια κομματα τα βαλανε, και θα καταλαβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/12 18:12

      σωστος ουτε καν ανεφερε την δημαρ το κκε το συριζα αυτη δεν συμμετεχουν αβρε προβατα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *