ροή ειδήσεων

Σε κάθε αγώνα είμαστε στο πλευρό του Έλληνα Ροδίτη

Εξαιρετικά σπάνια γίνεται λόγος από τα τοπικά ΜΜΕ, εφημερίδες και ηλεκτρονικό τύπο για την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας στο νησί της Ρόδου, παρά το γεγονός ότι κάθε μέρα... σημειώνονται επιθέσεις σε ντόπιους και τουρίστες, ξυλοδαρμοί, βιασμοί, κλοπές και ανεξιχνίαστες δολοφονίες. Η αδιαφορία των δημοσιογράφων για την τύχη των Ελλήνων και Ελληνίδων είναι χαρακτηριστική και κατάπτυστη, τη στιγμή που αφιερώνουν στήλες, ημισέλιδα και σελίδες ολόκληρες σε ευχολόγια υπερ των κυβερνήσεων και κάνουν συνεντεύξεις με τους “κακομοίρηδες λαθρομετανάστες” που στην κυριολεξία σφάζουν τους συμπολίτες μας. Ωστόσο, ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΟΤΙ 25 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2012 ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;
Οι καλοθελητές των ΜΜΕ και όλο το κακό συναπάντημα που διαφεντέυει την Πατρίδα μας χαρακτηρίζουν ως “έγκλημα” την αυτοάμυνα, ξοδεύουν την “ευαισθησία” τους στους θύτες, αφήνοντας απροστάτευτη και κυρίως ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.

Οι αυξημένες επιθέσεις , ιδίως σε απροστάτευτους ηλικιωμένους, οι δολοφονικές επιθέσεις στη διάρκεια της νύχτας, οι επανειλημμένες ληστείες σε επιχειρήσεις και σπίτια δεν είναι ικανές να ξυπνήσουν την ηθική και δεοντολογία τωνδημοσιογράφων που υπακούουν σε κομματικές διαταγές και προσπαθούν ΝΑ ΕΦΗΣΥXΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ με τη ροή των συμβάντων και των εγκληματικών γεγονότων. Χαρακτηριστική είναι, επίσης, η απουσία ή η ελάχιστη αναφορά των τοπικών εφημερίδων και ηλεκτρονικών μέσων στο αστυνομικό δελτίο, που δυστυχώς κάθε μέρα είναι και πλουσιότερο από την παράνομη δράση των Πακιστανών, Σομαλών, Αφγανών, Αλβανών και άλλων αλλοδαπών εγκληματικών στοιχείων.
Καθημερινά οι”κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες” προπηλακίζουν παιδιά και ηλικιωμένους, ασχημονούν στις πλατείες και έξω από τις εκκλησίες μας, κατακλύζουν με το παραεμπόριο κεντρικούς δρόμους της πόλης, βρωμίζουν με την πραμάτεια τους την Παλιά Πόλη, κλέβουν κινητά ακόμα και ρούχα από τους τουρίστες στις παραλίες, κάνοντας έτσι την καθημερινότητα δυσβάστακτη από τους Ροδίτες και τρομοκρατώντας τους επισκέπτες μας. Εκτός από την Αστυνομία, όμως, η οποία λόγω αριθμητικής αδυναμίας δεν μπορεί να προβεί στις απαραίτητες συλλήψεις και απελάσεις των εγκληματιών, ΑΣΥΛΟ προσφέρεται και από τους δημοσιογράφους, που περισσότερο ασχολούνται με τις δράσεις, ενημερωτικές και κοινωνικές, της Χρυσής Αυγής κατακρίνοντάς τις, αψηφώντας την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία που θα πρεπει να χαρακτηρίζει τους λειτουργούς της ενημέρωσης. Φυσικά, ελάχιστες εξαιρέσεις υπάρχουν.
Παρά το συνεχιζόμενο υπόγειο πόλεμο από τα ΜΜΕ και τη λασπολογία που δεχόμαστε ως κίνημα, η Χρυση΄Αυγή και τα μέλη της ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, της πόλης και των χωριών που φαίνονται να μας έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ, καθώς βλέπουν τη ζωή και τις περιουσίες τους να κινδυνεύουν κάθε μέρα και νύχτα από τα αποβράσματα της “πολυπολιτισμικής κοινωνίας” της “αριστεράς και της προόδου” και από την αναλγησία του ελλαδικού κράτους.
Η έκρυθμη κατάσταση στο Φαληράκι, στις Καλυθιές, στις παραλίες, στην Παλιά Πόλη με τις συμμορίες των αλλοδαπών έχουν κάνει τους κατοίκους έτοιμους να ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥς ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, αφού η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι συρράξεις των λαθρομεταναστών μεταξύ τους έχει γίνει κοινός τόπος (μην ξεχνάμε πριν λίγους μήνες τις επιθέσεις με τσεκούρια ανάμεσα σε αλλοδαπούς). ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΣ ΤΗ ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΥΣΑ, ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
http://xarodou.wordpress.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/6/12 17:44

    Χρυσά Αυγά γεμάτα ... Νάζιιιι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/12 20:34

      Εγω δεν τους ψηφισα αλλα εχω ακουσει οτι κανουν...δουλεια. Δουλεια που οι...μπατσοι δε μπορουν να κανουν. Εγω θελω ασφαλεια και καθαρση και δε με νοιαζει ποιος μου την παρεχει.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/6/12 22:14

      ΠΑΛΙΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΜΟΥΝΝΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΗΔΕΣ!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/6/12 01:04

      Ε όχι και ναζί... νεοφασίστες αγράμματοι και κομπλεξικοί είναι μόνο! Μην τα παραλέμε κιόλας...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος28/6/12 15:53

      POYTANAS GIOI FASISTES KAI NAZI!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/6/12 18:00

    Καλά προοδευτικουλη εσύ να στηνεσε στα 4 να σε πέρνουν οι φίλοι σου οι αφγανοπακιστανοι, ορισμένοι κίναιδοι σαν εσένα 5.44 έχουν δώσει θάρρος σε όλα αυτά τα βρωμερά σκουλήκια και αλωνίζουν στην χώρα μας, σε καμία άλλη χώρα δεν γίνονται αυτά ο Μπερλουσκόνι τους πέταξε στην θάλασσα και ο Σαρκοζι τους απέλασε όλους!! Για αυτό κίναιδε αφού γουστάρεις να βάζεις κρεατάκι στον ποπό σου πάρε ολα αυτά τα αποβράσματα στο σπίτι σου και στο κρεββάτι σου και κανε παιχνίδι εγώ όμως δεν τους γουστάρω και θα τους κυνηγάω όπου τους βρω ακούς πίσω-κούνα 5.44?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/12 20:49

      Σωστόοος.Πες του κι'αλλα του μπινέ.

      Διαγραφή
  3. 24/6/12 6:00 μ.μ. geia sou re chuck norris texas rodos ranger ! siga me to kynhgi omws e, mh skiseis kanena kaltson antrakla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/12 18:42

      ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑ ΛΑ ΚΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/6/12 19:02

      poso dikio exeis 24/6/12 6:42 μ.μ. Epixeirimata omws e, oxi makakies..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/6/12 19:02

      ston antilogo tou mpetovlaka anaferomai, opws kai tou 5:44

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/6/12 20:36

      24/6/12 6:14 μ.μ. Εισαι ο ορισμος του ΜΑΛΑΚΑ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος24/6/12 18:21

    Πιστεύω πως το πρόβλημα μας δεν είναι οι μετανάστες!! τι προτείνετε δηλάδη να σκοτώσουμε τους κακούς μετανάστες και να αφήσουμε τους 300 (που είναι και ΕΛΛΗΝΕΣ) οι οποίοι μας έχουν πηδ... ατιμώρητους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/12 22:34

      Αφου το προβλημα σου ειναι οι βουλευτες οταν ο Κασιδιαρης πηγε και πλακωσε στο ξυλο μια εκ των 300 γιατι ξαφνικα θιχτηκες; Αχαριστοι τσαμπικοι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/6/12 22:52

      skase re kolovlahe esi....min allazeis to thema.ilithie vlaka pou irthes sti rodo na mas kaneis k kritiki!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος24/6/12 19:01

    δεν ξεκινάτε απο τους γύφτους που βρομίζουν τον τόπο μας κυριολεκτικά και μεταφορικά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/6/12 19:15

    H Χρυση Αυγη ειναι οντος η μονη λυση σε τετοια θεματα καθως η αστυνομια δεν υπαρχει...
    ελπιζω ολοι οι φιλελευεροι συμπολιτες μου να γινουν μάρτυρες της εγκληματικότητας απο τουσς αλλοδαπούς και να καταλαβουν πως η Χρυση Αυγη ειναι ενα κινημα , πολιτων ελευθερων που θελουν να ζουν αυτοι και οι οικογενείες τους σε ενα καλυτερο μερος
    Ναι φταίνε οι πολιτικοι που ψηφίζοντε απο τα τσουτσεκια και τα φιλελεύθερα παιδακια αλλα προς το παρον το κινιμα της Χρυσης Αυγης δεν μπορει να κανει κατι για αυτο διοτι οι 300 ειναι καποιοι που τους επελεξε ο λαος, μονο ο λαος μπορει να τους αλλαξει, οσο ομως για μια τοπικη κοινωνια, η Χρυση Αυγη που ειναι ουσιαστικα ο λαος της κοινωνιας αυτης μπορει ευκολα να αλλαξει τα πραγματα και να γινει το εκτελεστικο εργο της δικαιοσυνης και τιποτα παραπανο, άλλωστε οι λαθρομετανάστες ειναι παράνομοι, οπως και η κλεψιά και η δολοφονία που κανεις δεν την θελει, να ισχύουν οι νομοι θέλουμε ολοι μας, και να υπαρχει δικαιοσύνη και ασφάλεια για ολους μεσα στην κοινωνία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/6/12 20:18

    Ελπίζω Η ΧΑ να δείξει τα ίδια αντανακλαστικά και για τους μετανάστες τους οποίους εκμεταλλεύονται ανηλεώς ορισμένοι Εκλληνάρες ροδίτες που μετά κοκορεύονται και κάνουν και τους μάγκες. Κάθε νόμισμα εχει δύο πλευρές, εκτός κι αν η Ελληνική καταγωγή δίνει σε κάποιους "ασυλία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/6/12 21:29

    Έμαθα ότι η αντίστοιχη ΧΑ της Γερμανίας θα περιποιηθεί δεόντως τους πειναλέους Έλληνες και τα βρωμοπαιδά τους που θα καταλάβουν δικές τους θέσεις εργασίας και θέσεις στα νηπιαγωγεία τους. Ρίχνουν λέει τα μεροκάματα και τα λεφτά τα στέλνουν στην Ελλάδα. Κάποιοι λένε κάνουν και διαρρήξεις. Στην αρχή μου ακούστηκε ελαφρώς απάνθρωπο και φασιστικό, αλλά τώρα καταλαβαίνω πόσο δίκιο έχουν. Απάνω τους παλικάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/6/12 22:25

      ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΠΗΔΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΤΤΟΓΥΡΟ....ΑΛΗΘΕΥΕΙ????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/6/12 22:28

      Βρε καριόλη αριστερούλη, οι ελληνες δεν μπήκαν στην Γερμανία παράνομα ούτε στοιβαγμένοι σε κοντέινερ, ούτε διέσχισαν με τα πόδια την Ευρώπη ούτε μπήκαν κατά εκατοντάδες σε κανένα δουλεμπορικό!Οι Ελληνες που πήγαν μετανάστες και όχι λαθρομετανάστες στην Γερμανία είχαν και έχουν το δικαίωμα να το κάνουν επειδή είναι Ευρωπαίοι πολίτες!! Ο αφγανος ο Πακιστανός και ο κάθε κωλοτρυπίδας που μαζεύτηκε εδώ πως ήρθε στην ΧΩΡΑ μας ρε μπινέ 9.29? Άσε την άθλια προπαγάνδα να εξισώνεις τους καθόλα νόμιμους μετανάστες Ελληνες με τον κάθε παράνομο σκουπίδι από Αφρική και απο ασια που μαζεύτηκε εδω! Και αν μου πεις για τους πολέμους και την ανέχεια στις χώρες τους 8α σου πω να πάνε σε αυτούς που δημιούργησαν τους πολέμους και την ανέχεια στις χώρες τους στους Αμερικανούς και στους συμμάχους τους που τους εκμεταλλεύθηκαν!! Για αυτό άσε ρε σκουπίδι την φθηνή προπαγάνδα κατά των Ελλήνων μεταναστών και όχι λαθρομεταναστών σαν αυτούς που υποστηρίζεται εσείς οι ψευτοαριστεροι κωλοτρυπίδες, άμα γουστάρετε να σας πηδάνε οι λαθρομετανάστες να τους πάρετε στα κρεβάτια σας δίπλα σας εκεί που είναι η θέση τους παλιοπουσταριο μάθατε τώρα και το παίζετε αλληλεγυοι όλοι εσείς οι ψευτοκουλτουριαρηδες, δεν είδα όμως καμιά αδελφάρα από εσάς να συπαρήστατε σε Ελληνες που δεν έχουν φάρμακα συντάξεις και πολλοί δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα!!! Ο ανθρωπισμός σας εξαντλείτε στους λαθρομετανάστες για αυτό παλιολουγκρα 9.29 εσύ και τα συντρόφια σου που τον περνετε από πίσω η θα πάρετε δρόμο από την χώρα μας η 8α πάτε σάν νύφες μαζί με τους γαμιάδες σας στο πακισταν!!

      Διαγραφή
  9. ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΟΙ ΣΥΧΡΟΝΟΙ ΣΤΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ - ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΝΑ ΡΕΕΙ!!ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/6/12 22:21

    esi o 9:29 epidi ise apla paliopoustario ,anthelinas salta gamisou me pakistanous kai alvanous mpine pou tha pis oti i ellines pou pane germania i perisoteri me diplomata ine to idio me afta ta kathisterimena plasmata pou to mono pou kseroun ine na klevoun kai na poulan to kolo tous ,gia to telefteo proson tous pane na tous voithisis esi ke i ginwka sou poustara e poustara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/6/12 22:32

    Παιδια εγω και οικογένεια μου τους ψηφισα και ΕΙΝΑΙ η πρώτη φορά που δεν το μετανιωσα. Που μπορώ να τους βρω όμως τους χρυσαυγητες;υπάρχει καμία διεύθυνση η τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/6/12 22:40

    E-mail : xarhodes@yahoo.gr

    ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    Π.Ο. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ -ΡΟΔΟΥ : 6955653621

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/6/12 22:52

    Βαρέθηκαν κάτοικοι χωριού στη Ρόδο να καλούν την Αστυνομία, η οποία δεν τους βοηθούσε στα πρόβληματα που αντιμετωπίζουν με Αθίγγανους και έτσι πήραν πιο δραστικά μέτρα, καλώντας την Χρυσή Αυγή.
    Απο τώρα και στο εξής οι κάτοικοι της περιοχής που βρίσκονται κοντά στον τσιγγάνικο καταυλισμό του Καρακόνερου, θα καλούν στα τηλέφωνα της Χρυσής Αυγής στη Ρόδο και θα βρίσκούν λύση με τα πλαστικά που καίγονται στη περιοχή!

    Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού verena.gr, τις τελευταίες ημέρες, για μια φορά ακόμη, κάποιοι έβαλαν φωτιά και έκαιγαν πλαστικά. Επειδή οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής έχουν βαρεθεί να καλούν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, αυτή τη φορά πήραν πιο δραστικά μέτρα. Τηλεφώνησαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και ζήτησαν παρέμβαση... Όπως αναφέρουν πηγές πήγαν μέλη του κόμματος στο καταυλισμό και όχι μόνο τους έβαλαν να σβήσουν τη φωτιά αλλά και να μαζέψουν τα αποκαΐδια!!!!Η ανυπαρξία του κράτους δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις και μετά κάποιοι διερωτώνται το πως και το γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/6/12 04:14

    ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ.
    ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/6/12 09:25

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΕΝΙΑΒΛΑΚΕΣ!ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ!ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *