ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Eisenhower

Θα καταπλεύσει στο νησί σε δύο εβδομάδες
Το αμερικανικό πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Eisenhower θα καταπλεύσει στη Ρόδο σε δύο εβδομάδες, στο πλαίσιο της αποστολής του στη Μεσόγειο...

Σύμφωνα με τη Ροδιακή, η είδηση έγινε γνωστή κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο δήμαρχο της Ρόδου ο κυβερνήτης του αμερικανικού πολεμικού πλοίου που βρίσκεται στο νησί από προχθές.

Σημειώνεται ότι κατά πάσα πιθανότητα το αεροπλανοφόρο θα βρίσκεται στη Ρόδο στις 12 Ιουλίου, για ολιγοήμερη παραμονή και ξεκούραση του πληρώματός του.

Το Eisenhower είναι το δεύτερο της κλάσης Nimitz από τα συνολικά δέκα, ενώ την τελευταία φορά που βρέθηκε στη Ρόδο ήταν πριν από τρία χρόνια.

Τέθηκε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα το 1977 και μπορεί να μεταφέρει περίπου 5.600 άτομα , συνολικά 90 μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Όπως είναι γνωστός, στις 20 Ιουνίου μία μεγάλη μοίρα αεροπλανοφόρων κρούσης των ΗΠΑ με επικεφαλής το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Eisenhower απέπλευσε από τη βάση Νόρφολκ της Βιρτζίνια, με κατεύθυνση προς τη Μεσόγειο και την περιοχή του Περσικού Κόλπου.

newsbeast

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *