ροή ειδήσεων

Ρόδος: Τους έπιασαν μετά από 30 διαρρήξεις αυτοκινήτων

Πρόκειται για ομάδα αλλοδαπών διαρρηκτών. Τα τρία μέλη της που συνελήφθησαν είναι από την Παλαιστίνη, την Αλγερία και τη Λιβύη και είναι ηλικίας 19, 26 και 30 ετών...


Ύστερα από μεθοδική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών προσήχθησαν χθες το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου οι τρεις συλληφθέντες οι οποίοι όπως εξακριβώθηκε το τελευταίο δίμηνο είχαν φτιάξει την εγκληματική ομάδα με σκοπό τις κλοπές σε αυτοκίνητα.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων στην πόλη της Ρόδου, όπου βρέθηκε μεγάλος αριθμός αντικειμένων προερχόμενων από διαρρήξεις, τις οποίες είχαν κάνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όπως ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, χρήματα κλπ.

Επιπλέον κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του 19χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με πέντε φυσίγγια, ένα τσεκούρι και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Μέρος των κατασχεθέντων αντικειμένων αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ τα υπόλοιπα φυλάσσονται και καλούνται οι πολίτες, στα αυτοκίνητα των οποίων έχει γίνει διάρρηξη, να πάνε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, για τυχόν αναγνώριση - ταυτοποίηση κλαπέντων αντικειμένων.

Από την μέχρι τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί τριάντα διαρρήξεις αυτοκινήτων που βρίσκονταν παρκαρισμένα στις περιοχές Σαν Φραντζίσκο, Ψαροπούλα, Σταδίου Διαγόρα, Αρχαίου Σταδίου, Κάτω Πέτρες, στην Ακρόπολη και περιμετρικά της Παλιάς πόλης της Ρόδου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε στον Ανακριτική Ρόδου.

newsit

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/7/12 21:02

    ...και φυσικα αφεθηκαν ελευθεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/7/12 21:32

    που μενουν αυτοι ? ποια ειναι αυτα τα ρεμαλια που τους νοικιαζουν σπιτια και κυκλοφορουν ακομα εξω ? δεν μας νοιαζει καθολου που με ολους αυτους θα καταστραφει ο τουρισμος του νησιου απο την εγκληματικοτητα ? μετρα εδω και τωρα γιατι σε λιγο και εδω θα γινει οτι εγινε και στην Αθηνα.
    οι τουριστες κλαιγοντας και κατατρομαγμενοι τρεχουν στην αστυνομια γιατι εκτος απο λεφτα τους πηραν και τα εγγραφα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/7/12 22:45

    τους τρεφει και τους στεγαζει το παπαδαριο. ο μαχαιριδης και η αστυνομια τους αφηνουν ανενοχλητους να εγκληματουν. ο μαχαιριδης δε αφηνει τους τουρκαλαδες να μπαινουν στην επικρατεια ΧΩΡΙΣ ΒΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/7/12 01:38

    Θέλει μυαλό άραγε να καταλάβει κανείς, τι σκατά κάνουν όλοι αυτοί για να ζήσουν και να φάνε? Κλοπές, ναρκωτικά και αργότερα ... μη χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/7/12 03:58

    Η αντιμετωπιση του προβληματος απο την αστυνομια ειναι"ας ερθουν απο το τμημα να κανουν μια δηλωση απωλειας.Εμεις τι να κανουμε και να ερθουμε εκει?"Οσο γι αυτα τα αρπακτικα που γεμισαν την πατριδα μας τι να τα ξαναλεμε?Στημενο κολπο απο την κυβερνηση για να μας κανουν κουμαντο.Και το πετυχαινουν οσο ο κοσμος ειναι διχασμενος σχετικα με την αντιμετωπιση των λαθρομεταναστων.Ας ελπισουμε οτι θα ξυπνησουμε πριν ειναι αργα γιατι μαζι με το ξερο καιγεται και το χλωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/7/12 13:53

    Τους αλοδαπους τους αφηνουν ελευθερους.
    Τους Ελληνες αν εχουν κανενα χρεος τους βαζουν φυλακή.
    Λογικο αφου ειναι προδοτες της πατριδας εχθροι του Ελληνισμου
    τσιρακια της Μερκελ και του ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *