ροή ειδήσεων

Η «5η Γιορτή Μουσικής»
σας καλωσορίζει στο Άλσος Αγίου Σουλά!

H 5η Γιορτή Μουσικής ετοιμάστηκε, φοράει τα καλά της και πάει στο… άλσος Αγίου Σουλά.
Πιστοί στο ραντεβού μας, ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι» και η Επιτροπή Διαχείρισης Άλσους Αγίου Σουλά... (Δημοτική Κοινότητα Σορωνής, «Αμπερνάλλι», ΑΕΣ Ευκλής Σορωνής, Σύλλογος Περιβάλλοντος Σορωνής, ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009) σας προσκαλούμε την Παρασκευή 6 και το Σαββάτο 7 Ιουλίου από τις 20:00 να απολαύσετε μουσικές από τα καλύτερα μουσικά σχήματα που δραστηριοποιούνται στη Ρόδο. Θα ακουστούν παραδοσιακά και ρεμπέτικα μέχρι ροκ ελληνικά και ξένα. Από ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικούς.

Όσοι θελήσουν να διανυχτερεύσουν, θα υπάρχει οργανωμένη κατασκήνωση, θα πρέπει όμως να φροντίσουν να έχουν τα προσωπικά τους είδη. Θα υπάρχει δυνατότητα για αγορά φαγητού σε συνεργασία με το «Κιόσκι», ενώ τα πρωινά για τους διανυχτερεύοντες και για τους μουσικούς θα είναι δωρεάν από τους διοργανωτές.

Θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις (ειδικά το Σάββατο όλη μέρα) όπως αθλητισμός, περίπατοι, επιδείξεις με άλογα (από το Campo Chiaro), παιχνίδια, ενώ έχει προβλεφθεί και μετακίνηση για τους κατασκηνωτές.

Για την μετακίνηση σας υπάρχουν τα εξής δρομολόγια:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΙΟΥΛΙΟΥ:
-από Ρόδο προς Άλσος Αγίου Σουλά (τελικός προορισμός Απόλλωνα): 13:30 και 15:15.
-από Ρόδο προς Σορωνή και ανταπόκριση ως το Άλσος Αγ. Σουλά με mini bus: 14:30 και 20:00.
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ:
-από Ρόδο προς Άλσος Αγίου Σουλά (τελικός προορισμός Απόλλωνα): 15:40.
Για την επιστροφή σας (Άλσος Αγίου Σουλά- Ρόδος) υπάρχει και τις δύο μέρες στις 06.15.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές, μέλη και φίλους των Συλλόγων και Φορέων μας. Το Τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τον ΔΟΠΑΡ και την Δημοτική Ενότητα Καμείρου, καθώς και τους δημοτικούς υπαλλήλους της ενότητας.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους μεγάλους μας χορηγούς: Οβεληστήριο- fast food "Τάκα τάκα μαμ", "Διατροφική Πυραμίδα", Super Market "Πάππου", “Κούκος Καφέ”, Ξενοδοχείο “Rodos Palace”. Τα ΜΜΕ, τα ιντερνετικά περιοδικά που μας στηρίζουν. Tέλος, τους συνεργάτες μας: «Κέντρο Μουσικής» Φ. Γιακουμάκης, «Τυπογραφείο» Ν. Χατζηκαλημέρης, ΒΑΚΑΡ και Μουσικό Σχολείο Ρόδου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Παρασκευή 06 Ιουλίου:

Προσέλευση- στήσιμο σκηνών

18:30-20:30: ενημέρωση για το Μοναστήρι Αγίου Σουλά- Περίπατος στο Άλσος και στο Πάρκο ελαφιών – αθλητισμός - επιτραπέζια παιχνίδια

20:30-01:00: Συναυλίες: Ταξιδευτές του πενταγράμμου, Φίλοι Κωφών Ρόδου, Μουσικές Σκιές, Ρε Χιτζάζ, Barenuckles, Wild Hawks, Ρεμπέτικη Τριάς, Παραδοσιακό σχήμα, Smoking Birds.

Σαββάτο 07 Ιουλίου:

09:00-11:00: Πρωινό (στο χώρο του Ευκλή)

11:00-13:00: Μεταφορά στη Σορωνή (για επίσκεψη στο Λαογραφικό Σπίτι, βόλτα, θάλασσα)

13:00-17:00: Φαγητό- ξεκούραση- επιτραπέζια παιχνίδια- αθλητισμός

17:00-18:00: Επιδείξεις αλόγων - Περίπατος στο Άλσος

18:00-20:00: Παιχνίδι Μυστηρίου

20:30-02:00: Συναυλίες: Μουσικό Σχολείο Ρόδου, Moutons, Φίλιππος Λίσγος, Φλου, Louis & Anna, Διάφοροι, Μιχάλης Χατζήπαπας- Γιάννης Κυριατσούλης, Darts, Ροπές, Hard Case, Simple Berry Van Red, Δημήτρης Πασάλης and Friends, Wild Hawks.

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και φυσικά υπάρχει ως πρόταση δραστηριοτήτων. Αναλόγως τα ενδιαφέρονται και τη συμμετοχή των κατασκηνωτών μπορεί να διαφοροποιηθεί σε κάποια σημεία.

Όσο αφορά την οργανωμένη κατασκήνωση υπάρχουν οι κανονισμοί που διέπουν τις κατασκηνώσεις (απαγόρευση φωτιάς, χώρος απορριμμάτων, σεβασμός στο περιβάλλον και στους υπόλοιπους κατασκηνωτές κτλ).

Nα ευχαριστήσουμε την Μεραρχία για την παραχώρηση σκηνών, τους Εθελοντές Σαμαρείτες, το σύλλογο ελεύθερης ιππασίας «Campo Chiaro».

Περισσότερες πληροφορίες στο facebook.com/ampernalli και στο τηλέφ.: 6942408507.

Εκ της Επιτροπής Διαχείρισης

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι»
www.ampernalli.gr, ampernalli@gmail.com fax: 22410-41170, τηλ. 6975300157


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *