ροή ειδήσεων

Φανοστάτες διακοσμητικοί σε επικίνδυνη διακλάδωση

Στην διασταύρωση με το κατάστημα JUMBO έχουν εγκατασταθεί εδώ και χρόνια φανοστάτες οι οποίοι ποτέ δεν λειτούργησαν. Μπορεί να μας πει κάποιος υπεύθυνος...
γιατί δεν λειτουργούν αφού πληρώθηκαν τόσα χρήματα για αυτόν τον σκοπό? Στο σημείο αυτό καρδιοχτυπάς στην κυριολεξία να περάσεις ερχόμενος ή πηγαίνοντας προς την διακλάδωση αυτή.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/7/12 07:38

    Να αφήσει μούσι ο Μαχαιρίδης και να τα κόψει όταν θα ανάψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/7/12 12:05

      οπως με το νοσοκομειο, ξερει αυτός.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/7/12 11:12

    Δυστυχώς, εάν ήταν να βγάζουμε τρίχες ,για όσα πράγματα δεν γίνονται στη Ρόδο, οι αισθητικοί με τις αποτριχώσεις θα έκαναν χρυσές δουλείες.
    Και βέβαια δεν είναι μόνος αυτός ο κόμβος που είναι καρμανιόλα. Ακόμη και στους κόμβους που υπάρχουν φανάρια , οι ρυθμίσεις είναι γελοίες. Τσιμέντα Βερδελή, Στροφή προς Βασιλόπουλο Τσαϊρι, που τις περισσότερες φορές παιρνάμε με πορτοκαλί λόγω του σύντομου χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/7/12 19:41

    ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΕΡΣΙ.ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ 2 3 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/7/12 20:37

    καλησπερα σε ολους. πριν δυο χρονια εβγαινα απο το στενο του jumbo και ηθελα να στριψω προς το κεντρο .κακια ωρα να πω .....δεν ξερω ....ενα μηχανακι επεσε πανω στο αμαξι μου αφου πεταχτηκα στην μεση του δρομου.ευτυχως για καλη τυχη του ανθρωπου που οδηγουσε το μηχανακι δεν χτυπησε .το σοκ και των δυο μας τεραστιο! εφταιγα και δεν αποποιουμαι των ευθυνων μου. αυτο συνεβη Σαββατο .αποφασισα την Δευτερα το πρωι να παω στην νομαρχια και να ρωτησω γιατι δεν δουλευουν τα φαναρια. πρωι Δευτερας λοιπον στο Μανδρακι μεσα σε μια τραπεζα βρισκω καποιον κυριο που δουλευει στην Νομαρχια τωρα Περιφερεια και τον ρωταω "γιατι δεν δουλευουν αυτα τα φαναρια ? το Σαββατο προκαλεσα ατυχημα αθελα μου ." και μου απαντησε "ειναι δουλεια του υπουργειου συγκοινωνιων και οχι της Νομαρχιας".το ατομο αυτο κατεχει υψηλη θεση στην νομαρχια. σας ενημερωνω λοιπον οτι δεν προκειται να δουλεψουν ποτε!!! ειναι απλα διακοσμητικα .ευχαριστω μονο τον θεο που δεν σκοτωσα τον ανθρωπο με το μηχανακι ,γιατι αυτοι οι κυριοι ειτε της περιφερειας ειτε του συγκοινωνιων δεν θα κανουν τιποτα !! προσοχη φιλοι μου λοιπον σε αυτο το σημειο!!! καλο βραδυ σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/7/12 21:52

    καλησπέρα σας εγώ δουλεύω σε μια επιχείρηση που εδρεύει εκεί, κόλαση σας λέω παίζουμε την ζωή μας κορόνα γράμματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/7/12 13:33

    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ !! ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ JUMBO ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ , ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΤΑΙΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/3/13 10:43

    Και προσέξτε την λεπτομέρεια.Είναι η κύρια έξοδος από κατάστημα παιχνιδιών προς μια κεντρικότατη οδική αρτηρία.Πράγμα που σημαίνει γονείς με τα παιδιά τους.Για 8 χρόνια εργαζόμουν σε επιχείρηση κοντά στο Jumbo και τις περισσότερες φορές αντί να στρίψω για Ρόδο πήγαινα προς Ασγούρου και μέσω Μέγγαβλης για να φτάσω σπίτι μου στους Δασκάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/3/13 14:22

    Όσες φορές χρειάζεται να στρίψω από jumbo για Ρόδο, προτιμώ να κάνω αναστροφή στο ύψος του Βασιλόπουλου, για να μη χρειαστεί να παίξω τη ζωή μου κορώνα-γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/3/13 16:31

    Ξεχάσατε να ανάφερετε και μερικούς έξυπνους,που παρκέρνουν τα αυτοκίνητα τους στην κατηφόρα για να πάνε στο Ι.Κ.Α. γιατί βαριούνται να τα βάλουν, πιο κάτω για να μην προχωρήσουν πολύ,το απότέλεσμα είναι να γίνει μονόδρομος,και έτσι και έχουμε μια η και δύο νταλίκες στο σημείο καήκαμε μέχρι να ξεμπλοκάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/3/13 17:11

    ΕΙΔΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΚΕΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/3/13 14:33

    ναι και τους δρομους που ειναι για τον πουτσο αμαν ρε μαλακες του δημου φταχτε κατι μια φορα σωστα παλιο γαμημενοι του κερατα αλλα κε συ παλο μαλακα νομαρχη και δημαρχε γαμο την παναγια σου ρε πουστη τα λεφτσα να τα αφησεις εδω ρε γαμημενε στον ταφο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *