ροή ειδήσεων

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ !!!

Ο πυρηνικός σταθμός στην Τουρκία είναι σε καλό δρόμο!!!! , με την τουρκική κυβέρνησηνα έχει υπογράψει συμφωνία με τη ρωσική κυβέρνηση... Η διηκυβερνητική συμφωνία συνεργασίας στον πυρηνικό σταθμό επικυρώθηκε από τις δύο κυβερνήσεις το 2010.

Δείτε το βίντεο ντρόπης από ρώσο αξιωματούχο !!!!!

Η Τουρκία αποφάσισε την κατασκευή του πρώτου πυρηνικού σταθμού ηλεκτρικής ενέργειας σε μια αμφιλεγόμενη περιοχή στις ακτές της Μεσογείου, που είχαν πέσει στο κενό στο παρελθόν, ο υπουργός Ενέργειας Χιλμί Γκιουλέρ δήλωσε την Τρίτη.Ένα προηγούμενο σχέδιο για κατασκευή ενός πυρηνικού αντιδραστήρα στο Ακούγιου, στη νότια επαρχία της Μερσίνας, έπεσε' έξω τον Ιούλιο του 2000 εν μέσω οικονομικών δυσχερειών ,από διαμαρτυρίες από οικολόγους στην Τουρκία , της τότε κυβέρνησης τις Ελλάδας και Κύπρου που έκαναν ένσταση για την ασφάλεια της περιοχής , υποστηρίζοντας ότι η προτεινόμενη περιοχή απέχει μόλις 25 χιλιόμετρα (15 μίλια) από ένα σεισμικό ρήγμα.

Η Άγκυρα σχεδιάζει να κατασκευάσει τρεις πυρηνικούς σταθμούς με συνολική χωρητικότητα περίπου 5.000 μεγαβάτ,!!!!!

Υπονομέυοντας τους οικολόγους της αντιπολίτευσης, το κοινοβούλιο ψήφισε ένα νομοσχέδιο το περασμένο έτος θέσπιση του νομικού πλαισίου για πυρηνικά εργοστάσια, που εξουσιοδοτεί το υπουργείο ενέργειας να τρέχει' το σχέδιο ολοκληρώσης του έργου....χωρίς κολλήματα από κανέναν.

Η κυβέρνηση μας στην Ελλάδα αποσύρθηκε από κάθε προσπάθεια ανακοπείς ,στα τουρκικα σχέδία πλέον, όπως και η Κυπρος ,διότι οι κυβερνόντες μας είναι πιόνια ξένων συμφερόντων και άβουλα πρόβατα !!!!
Δοσίλογοι ξένων συμφερόντων!!!
Επίσης στην πλειοψηφια οι εθνικιστές και πιστοί της ορθοδοξίας εδώ στην Ελλάδα υπολογίζουν πως η αδερφή Ρωσία θα τους βοηθήσει εν ώρα πολέμου !!! Αν είναι δυνάτον ρε παιδιά η Ρωσία να πετάξει 23 δίς δολλάρια !!γιατι τόσο κοστίζει ο πυρηνικός σταθμός στην τουρκία !!! για την ορθοδοξία?? ,, ανοίχτε τα μάτια σας ρεεεε...... ,με τόσους "ορκισμένους" προδότες πολιτικούς διατρέχουμε μεγάλο κίνδυνο ως έθνος!!!



Σχόλια

  1. ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ,,ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ ΚΑΘΟΘΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΣ ,,,ΤΟ 2014 ΤΡΕΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ,Ο ΜΗ ΓΕΝΑΙΤΟ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ,,,,, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ "ΡΑΔΙΟΕΝΕΡΓΙΑ" ,ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ,,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΡΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/7/12 08:08

    Αν "ο μη γεναιτο" χτυπησει σεισμος οτι παθουν αυτοι το ιδιο θα παθουμε κι εμεις.Αλλα μην φοβασαι εσυ "Ελληνα".Το πολυ πολυ να γινεις σουπερμαν απο τη "ραδιοενεργια".Επισης να σε συμπληρωσω οτι πρεπει να υπολογιζουμε και στα δικα μας δαχτυλα και αυτια.Ετσι μονο θα εχουμε "ελπις".Να σε ενημερωσω παντως οτι το 2014 θα ειμαστε απο τους καλυτερους πελατες της Τουρκιας στην αγορα ηλεκτρικου ρευματος.Γιατι οι δικοι μας "δηθεν "οικολογοι φροντιζουν σαν λυσσασμενοι να μην μπορουμε να αξιοποιησουμε ουτε τις ΑΠΕ μηπως και χαλασουμε την απαραμιλλη ομορφια των βραχονησιδων.Ειδες πως δενει η σουπα τωρα "πατριωτη"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/7/12 09:05

    Den ekasta na diavasw to ar8ro.. alla apo ton titlo kai mono... Oi Rwsoi ftaine? Rwsikos einai? Diladi exw ena xwrafi megalo kai 8elw na ktisw mia apo8iki... H Apo8iki anoikei ston ktisti??? H o ktistis 8a mou pei pou 8a tin ktisw???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/12 20:16

      ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ,,ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ,,? Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ,,,
      ΗΡΘΑΝ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΤΙΖΟΥΝ!!! ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΣΙΑΣ?? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ,,ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΔΩΣΕΣ ,,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΡΩΣΙΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ,,,ΠΛΗΡΩΤΕΑ

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/7/12 10:21

    Το μόνο που εύχομαι, είναι όταν κάνουν ΜΠΑΠ οι αντιδραστήρες, να φυσάει "προς τα εκεί" μπας και ξεβρωμίσουμε μέχρι την Άγκυρα και ακόμα παραπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/7/12 11:01

    φυσικά και κοιτάνε το συμφέρον τους...καλά κανανε..όχι που θα περιμένουν εμάς.θυμάστε τον μπουργκας - Αλεξανδρούπολη? έκανε ο ΓΑΠ το θαύμα του..τότε. Πάντα μας φταίνε οι άλλοι..Ξυπνάτε ζώα επιτέλους, ακόμα δεν έχετε καταλάβει τί γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/7/12 22:33

    άντε να εκραγούν και οι 3 και να μας διώξουν όλους μπας και αρμέξουν τα πετρέλαια μας Ρωσία-Αμερική-Βρετανία και Γαλλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *