ροή ειδήσεων

«Να ολοκληρώσουμε το όνειρό μας»

Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Euro 2012 U-19 της Εθνικής μας κόντρα στην Ισπανία, ο Χάρης Μαυρίας μίλησε στο gazzetta.gr για το μεγάλο αυτό ματς...

Ραντεβού με την ιστορία έχει το βράδυ (21:30 ΕΤ-1/ Eurosport) η Εθνική Νέων που αντιμετωπίζει στον τελικό του Euro 2012 U-19 την Ισπανία, στην επανάληψη του τελικού του 2007.

Ο Χάρης Μαυρίας, λίγες ώρες πριν την σέντρα του μεγάλου τελικού μίλησε στο gazzetta.gr για το όνειρο που ζει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην Εσθονία. Χαρακτηριστικά, τόνισε πως είναι έτοιμοι όλοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους ώστε να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο το όνειρό τους.

Ακόμα, μίλησε για το πως ένιωσε στο ματς με την Αγγλία που το είδε από την εξέδρα, λέγοντας πως ήθελε όσο τίποτα να μπορούσε να βοηθήσει. Τέλος, σε ερώτηση για το αν ήρθε η ώρα να πετύχει το πρώτο του γκολ σε αυτό το Euro έβαλε πάνω απ’ όλα την ομάδα, τονίζοντας πως «όποιος και αν το βάλει θα είναι σαν να το έχουμε βάλει και οι 18».

-Πως αισθάνεσαι που θα αγωνιστείς στο τελικό του Euro 2012 U-19;

«Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο εγώ,όσο και όλα τα παιδιά που βρισκόμαστε στον τελικό και περιμένουμε πως και πως να φτάσει η Κυριακή... Ανυπομονούμε να έρθει η ώρα που θα μπούμε στο γήπεδο».

-Είδες τον τεράστιο ημιτελικό με την Αγγλία από την εξέδρα καθώς ήσουν τιμωρημένος. Πως ήταν να το ζεις από εκεί το παιχνίδι; Ήθελες να μπεις μέσα;

«Είχα περισσότερο άγχος απ’ όσο και όταν αγωνίζομαι. Ένιωσα πάρα πολύ συγκινημένος, καθώς είδα ότι τα παιδιά έδιναν και την ψυχή τους και ήθελα όσο τίποτα να μπω μέσα. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω».

-Έφτασε η ώρα να νικήσουμε την Ισπανία μετά από δύο ήττες σε τελικούς στις μικρές Εθνικές;

«Δεν ξέρω αν έχει φτάσει η ώρα, εμείς πάντως θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να ολοκληρώσουμε το όνειρό μας με τον καλύτερο τρόπο».

-Που κατά τη γνώμη σου θα κριθεί ο τελικός;

«Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι που όλα είναι ανοιχτά και όλα μπορούν να γίνουν... Σαφώς και η συγκέντρωση και η πειθαρχία είναι πολύ συμαντικοί παράγοντες, αλλά μεγάλο ρόλο θα παίξει και η θέληση των δύο ομάδων».

-Έχεις κρατήσει το γκολ που δεν έχεις πετύχει σε όλο το τουρνουά για τον τελικό;

«Σκέφτομαι μόνο τη νίκη! Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που όποιος και να βάλει το γκολ θα είναι σαν να το έχουμε βάλει και οι 18 μας! Τώρα, αν έρθει το γκολ καλοδεχούμενο...».

gazzeta.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *