ροή ειδήσεων

Ρόδος: πήγε σε κρατούμενο ηρωίνη μέσα σε χαρτί υγείας!

Η περίεργη ώρα που επέλεξε ένας άγνωστος προς το παρόν νεαρός για να επισκεφτεί έναν 27χρονο Αλβανό κρατούμενο για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και η βιασύνη του... να φύγει αφήνοντας μια τσάντα γι’ αυτόν, προκάλεσαν υποψίες στους αστυνομικούς του τμήματος Ρόδου. Η έρευνα στην τσάντα απέδειξε ότι ο άγνωστος είχε κρύψει ηρωίνη μέσα σε χαρτί υγείας!

Η ηρωίνη βάρους 2,5 γραμμαρίων ήταν τυλιγμένη σε μια αυτοσχέδια συσκευασία από αλουμινόχαρτο τσιγάρων και κρυμμένη προσεκτικά μέσα σε ένα ρολό χαρτιού. Ο 27χρονος παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά προορίζονταν γι’ αυτόν και δήλωσε χρήστης ηρωίνης. Δεν αποκάλυψε, όμως, το όνομα του ανθρώπου που τα έφερε, ο οποίος συστήθηκε ως «Αλέξης» στον σκοπό που τον ενημέρωσε ότι απαγορεύεται το επισκεπτήριο.

Ο 27χρονος Αλβανός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Ρόδου που του επέβαλε τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου. Ωστόσο, είχε ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενος μαζί με την 23χρονη Ελληνίδα φίλη του πριν από μια εβδομάδα, όταν συνελήφθησαν με συνολικά 341,2 γραμμάρια ηρωίνης, 46 ναρκωτικά χάπια, μικροποσότητα κάνναβης και 1.800 ευρώ!

protothema.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *