ροή ειδήσεων

Συνέντευξη Νικητιάδη εφ’ όλης της ύλης
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ Η «ΑΠΩΛΕΙΑ» ΤΗΣ RYAN AIR

Εφικτός ο στόχος 2 εκ. αφίξεων… Να προχωρήσουν από μόνοι τους οι Φορείς με την Ryan Air αν δεν θέλει ο Δήμος!!
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Νικητιάδης, εστιάζοντας κυρίως στα θέματα τουρισμού και της Ryan Air...


Αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον σχηματισμό Κυβέρνησης, κάτι που ωφέλησε σημαντικά και τον τουρισμό, εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι με σωστές πολιτικές μπορούμε ακόμη να «σώσουμε την παρτίδα».

- «Η μείωση των αφίξεων –είπε- θα είναι μονοψήφιος αριθμός, όμως η μείωση των εισπράξεων θα είναι μεγαλύτερη».

Αναφέρθηκε στην άφιξη του κρουαζεροπλοίου Costa Atlantica (μετά και από ενέργειές του), και στο όφελος που θα έχει το Νησί από τέτοιες προσεγγίσεις, επισημαίνοντας ταυτόχρονα, την σημαντική αρωγή του Λιμενικού Ταμείου και του Λιμεναρχείου.

ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ RYAN AIR

Χαρακτήρισε «ηλιθιότητες» τα όσα ακούστηκαν περί της Ryan Air και τις εις βάρος του κατηγορίες, και ανόητους αυτούς που ακόμα αμφιβάλλουν για το αν έχει προσφέρει στην τοπική οικονομία η Ryan Air και γενικότερα οι εταιρείες χαμηλού κόστους, φέροντας ως παράδειγμα ότι, το 2010 η Ryan Air είχε 110 πτήσεις στο Νησί μας, φέροντας 15.000 επισκέπτες. Το 2011 είχε 568 πτήσεις με 75.000 επιβάτες, ενώ φέτος (μέχρι σήμερα) 289 πτήσεις με 36.000 επιβάτες, οι οποίοι προσφέρουν στην πραγματική οικονομία, ενισχύοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ…

Εξέφρασε την άποψή του, ότι εάν δεν προχωρήσει η συμφωνία με τον Δήμο, θα πρέπει να προχωρήσουν από μόνοι τους οι φορείς, ώστε να υπογράψουν συμβόλαιο αυτοί με την εταιρεία, γιατί όπως είπε «θα είναι πολυτέλεια να χαθεί για την Κω».

Διάβασε επίσης και τις επιστολές 7 φορέων της Κω (Εστιάτορες, Ταξί, Σ/γος Ερμής, ΔΙΑΣ εποχιακά καταστήματα, Ένωση Ξενοδόχων, Ενοικιαζόμενα Διαμερίσματα, Σ/γος Αργυροχρυσοχόων), που ανέφεραν την σπουδαιότητα της εταιρείας αυτής, στην επιβίωση της τοπικής οικονομίας, ζητώντας να ενεργοποιηθεί ο Δήμος.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ

Πριν την συνέντευξη, ο κ. Νικητιάδης, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο, επισημαίνοντάς του ότι πρέπει να υπογραφεί το συμβόλαιο με την Ryan Air, τονίζοντας ότι ο ίδιος θα βοηθήσει όσο μπορεί (εάν του ζητηθεί) για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Νικητιάδης, ο Δήμαρχος σήμερα θα στείλει νέο συμβόλαιο για να υπογραφεί με την εταιρεία, χωρίς όμως να γνωρίζει το περιεχόμενό του.

Χαρακτήρισε περίεργες δικαιολογίες, τα περί Αγγλικού Δικαίου και «λεόντειας σύμβασης», τονίζοντας ότι τα ίδια συμβόλαια έχουν υπογράψει πόλεις από 36 χώρες, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος πρέπει να πάρει μία ξεκάθαρη απόφαση για το αν θέλει τις εταιρείες χαμηλού κόστους ή όχι.

Τέλος ανέφερε στον Δήμαρχο, ότι η Κως πρέπει να είναι παρούσα σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις, όπως ήταν επί προεδρίας στον ΕΦΤ του κ. Μπαλαλή, λέγοντας ότι άφησε σπουδαία «μαγιά» και έργο στον Τουρισμό, το οποίο όμως πρέπει να συνεχιστεί.

* Σε σχετική μας ερώτηση για το ποιος ευθύνεται για το φερόμενο ναυάγιο της Ryan Air, απάντησε ότι γνωρίζει ποιος φταίει, ωστόσο δεν θέλει να προσωποποιήσει το πρόβλημα, γιατί θέλει όλους τους φορείς ενωμένους, ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία.

* Ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με την Τ.Α. καλώντας τους πολίτες να μην πιστεύουν τα διάφορα «παπαγαλάκια» που λένε «ό,τι τους κατέβει».

* Κλείνοντας ο κ. Νικητιάδης, τόνισε ότι θα είναι παρών στις εξελίξεις και σε όποιον του ζητήσει την βοήθειά του, ώστε να παλέψει και αυτός με την σειρά του, με όσες δυνάμεις μπορεί, για το καλό του τόπου.





http://www.vimatisko.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/7/12 10:09

    ακομα μιλα αυτος??? δεν πηγε σπιτι του???ΕΛΕΟΟΟΣΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/7/12 10:56

    AN KAI EIMAI N.D O KYRIOS NIKITIADHS HTAN O MANADIKOS POU EKANE KATI GIA TON TOURISMO MAS.
    MPRABO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/7/12 17:34

    Οχι προς θεού όχι άλλο "σώσιμο" σας παρακαλώ..... αρκετά μας "σώσατε"... δεν θέλουμε βρε αδερφέ μα μας σώσετε άλλο... να μας λείπει τέτοιο "σώσιμο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/7/12 17:38

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ.,..ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΞΕΦΤΙΛΑ...ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΛΑΜΠΟΓΙΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/7/12 17:39

    Γιατί να μην μας πεις δηλαδή ποιός ευθύνεται για το ναυάγιο? μήπως ο εαυτός σου? Για το πόσο είσαστε "ενωμένοι" εκεί στην κυβέρνηση δες τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Τα συντροφικά μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν, άσε λοιπόν τα πυροτεχνήματα και πες τα πράγματα΄με το όνομά τους. Επιτέλους να λέγονται κάποτε τα πράγματα σε αυτόν τον τόπο όπως είναι για να ξέρουμε ποιοί μας κυβερνούν και από ποιούς να φυλαγόμαστε. Αλλά.... κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.... έτσι καταστρέψατε την Ελλάδα... και σύ μέσα σε αυτούς ήσουν... μην μας το παίζεις λοιπόν "πατριώτης". ΟΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/7/12 18:43

    κανε μας τη χαρη νικητιαδη και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/7/12 18:43

    κανε μας τη χαρη νικητιαδη και

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/7/12 21:32

    Ο κ Νικητιαδης λεει αν του ζητηθει θα βοηθησει αν οχι στα α@@@@@@@ οτι εκανε τοσο καιρο .ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ Ο Λ Ο Ι θα μας σωσει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/7/12 01:49

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑ, Ο ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΗΣ... ΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *