ροή ειδήσεων

«Για 610€ δεν παίζω τη ζωή μου κορώνα- γράμματα»

Σε «αναμμένα κάρβουνα» βρίσκονται οι ένστολοι, στο άκουσμα της φήμης περί μη εξαίρεσης τους από τις νέες περικοπές μισθών. Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για προσχεδιασμένη εξαθλίωση, που...
...θα προκαλέσει την επέλαση του εγκλήματος και της ανομίας. Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χρήστος Φωτόπουλος τονίζει μάλιστα πως «δεν μπορούν να παίζουν κάθε μέρα τη ζωή τους κορώνα – γράμματα για 610 εύρω» και προειδοποιεί για σειρά κινητοποιήσεων σε περίπτωση που τελικά η κυβέρνηση συμπεριλάβει στις μειώσεις του 12% και τα μισθολόγια των ένστολων.

Οι αποδοχές τους ήδη έχουν συρρικνωθεί κατά 30%-37% σε σχέση με το 2009.

Ηδη έχουν χάσει δώρα,επιδόματα, μισθολογικές ωριμάσεις και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με νέα μείωση.

«Βγαίνουμε κάθε μέρα σε περιπολίες και έχουμε να συναντήσουμε κάθε είδους κακοποιό. Εχουμε πυροβοληθεί, μας έχουν επιτεθεί με μαχαίρια και σπασμένα μπουκάλια, χρειάστηκε να κυνηγήσουμε συμμορίες και επικίνδυνους κακοποιούς. Τώρα ακούγεται πως θα πρέπει να το κάνουμε αυτό για 610 ευρώ. Πώς είναι δυνατόν;» αναρωτιούνται οι νεαροί αστυνομικοί, οι οποίοι για να μπορέσουν να πάρουν στο τέλος του μήνα 900 ευρώ καθαρά πρέπει να εργαστούν εξαήμερο και να συμπληρώσουν 48 ώρες σε νυχτερινές περιπολίες.

Πηγή: prionokordela.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/8/12 22:09

    ενω για ας πουμε για 1600ευρω θα παιξει τη ζωή του κορώνα – γράμματα??? ποσο τιματε λοιπον η ζωη του αστυνομικου ??? 1000ευρω !!!!Αν δεν θελει να το κανει ας συμπληρωσει μια παραιτηση και αντε γεια.ψαχνουμε για ανθρωπους που να αγαπανε την δουλεια τους πανω απο ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/12 19:55

      NAI FILE NA AGAPANE THN DOYLEIA TOYS ALLA GIANA THN AGAPANE THN DOYLEIA TOYS H DOYLEIATOYS PREPEI NA MPOREI NA KALIPSI TIS ANAGKES TOYS KAI NA ZOYN MIA AKSIOPREPEI ZOH...KATANOHTON...GIA OSOYS DEN TO KATALABENOYN AS PANE SE MIA PYRKAGIA NA SBISOYN MIA FOTIA AS PANE SE MIA KATADIOKSI K SE POLA ALLA ....TELOS PANTON AS KOPSOYN PROTA TOYS MIS8OYS TON BOYLEYTON KAI TON YPOYRGON KAI NA TON PANE 600 EURO POY AYTOI PROTOI PROTOI TO KANOYN GIA BITSIO KAI META TON YPOLYPON...

      Διαγραφή
    2. εγω θα ελεγα τοτε οτι ειναι καλυτερα να παρεις τα 600 ευρω και να καθεσαι εις βαρος ολων.γνωριζατε τα υπερ και τα κατα της αστυνομιας!!!η δεν γνωριζατε για το ρισκο αυτης της δουλειας!!!αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν παιρνεις 600 η 2600 το φιλοτιμο ειναι το ιδιο!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/8/12 22:49

    Εσύ πρέπει να είσαι κανένας μλάκας με καμια εταιρία φύλαξης που θέλει ανθρώπους να του δουλεύουν στο τζάμπα. αλλα να αγαπάνε την δουλειά τους.
    Φιλε...για να αγαπήσει κάποιος την δουλειά του θα πρέπει και η δουλειά να αγαπήσει τον εργαζόμενο, και όχι να του φέρεται σαν τους δούλους της Αφρικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεν σου αρεσει και θεωρεις την δουλεια σου καταναγκαστικη καντην αλλιως να κανεις προστασια στα μπαρακια στα μπουζουκια και στα καφε της πολης να συμπληρωσεις το χαμενο εισοδημα σου !

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/8/12 23:05

    610 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ.... ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ...
    ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/12 13:36

      Nai pane esu kai des ti kanoune..xaibania mono na milate kserete..ante oussssssssssssstttttttttttt apo do tomaria..eseis exete xothei kala se mia douleia tou mpampa sas alla kai h allh einai anthropoi kai kapos theloun na sunthrhsoun thn oikogeneia tous..mhn eiste toso axrhsth..

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/8/12 23:19

    κουφάλες συριζάκηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/8/12 23:35

    Για να καταλάβει η εξουσία ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ διακινδυνεύει μειώνοντας τους μισθούς των ένστολων,αρκεί οι ένστολοι (και ειδικά τα ΜΑΤ) να κάνουν το κορόϊδο την επόμενη φορά που αγανακτισμένοι πολίτες επιχειρήσουν να μπουκάρουν στη Βουλή!
    Αφήστε μας λοιπόν να περάσουμε στα ενδότερα και να περιποιηθούμε ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ όλους αυτούς τους λιμοκοντόρους που σας σπρώχνουν στην εξαθλίωση και την ανέχεια!
    Φόβο πρέπει νάχουν...άλλο δεν καταλαβαίνουν! Σταματήστε να τους προστατεύετε για λίγο και θα καταλάβουν τι αξίζετε.Οργανωθείτε κι εσείς,δίπλα στον ελληνικό λαό που σφαδάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/8/12 06:17

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΑΞΙΖΕΤΕ.
    Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.
    ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΒΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ , Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/8/12 13:16

    Τους σώσατε από λιντσάρισμα δεκάδες φορές τα δύο τελευταία χρόνια!! Με τις διαταγές τους χτυπήσατε και ψεκάσατε συνταξιούχους, παιδιά και μητέρες. Το τονίζω: ΓΕΡΟΥΣ,ΜΗΤΕΡΕΣ,ΠΑΙΔΙΑ! Αυτούς που εξ' ορισμού, χωρίς αμοιβή και χωρίς διαταγές, ΕΠΡΕΠΕ να προστατέψετε.. Ορίστε τα αποτελέσματα. Φάτε τα για να κοιμάστε ακόμα καλύτερα τα βράδια σας.

    Αναγνωρίζω την αυτοθυσία σας, το καλό έργο που κάνετε στο μεγαλύτερο ποσοστό των περιπτώσεων αλλά δεν σας τιμάνε οι εικόνες με τους δακρυσμένους γέροντες στο σύνταγμα. Αυτές οι εικόνες έκαναν το σώμα σας μισητό ΚΑΙ γιατί;;; Για τις εντολές που σας έδωσαν αυτοί που ξεπουλάνε την χώρα σας, την πατρίδα σας, το μέλλον σας, το μέλλον των παιδιών σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *