ροή ειδήσεων

Μαζικές υιοθεσίες αδέσποτων από τουρίστες στη Ρόδο

Τουρίστες που παραθερίζουν στο νησί της Ρόδου κάνουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να πάρουν μαζί τους στην χώρα τους αδέσποτα σκυλιά…


Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν πρόκειται για κάποιες "μεμονωμένες περιπτώσεις", αλλά για δεκάδες "υιοθεσίες" σκυλιών που σημειώνονται! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες τα «πρωτεία» κατέχουν Γερμανοί τουρίστες, οι οποίοι δείχνουν την υπερβολική αγάπη που τρέφουν προς τα ζώα!

Χαρακτηριστικό είναι ένα περιστατικό που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Ρόδο, σύμφωνα με το οποίο, ζευγάρι τουριστών αναγκάστηκε να παραμείνει στο νησί μας περισσότερες ημέρες απ΄ ότι αρχικά είχε αποφασίσει, προκειμένου να ολοκληρώσει τη διαδικασία... «υιοθέτησης» του σκυλιού που επέλεξε και φυσικά της μεταφοράς του ζώου στην πατρίδα τους!..

Όσο για το ποιες είναι οι διαδικασίες που ακολουθούνται;

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού απευθυνθούν σε μια Φιλοζωική Οργάνωση της Ρόδου για «βοήθεια», προμηθεύονται με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, και στη συνέχεια, εκδίδεται και το διαβατήριο για να μπορεί το ζώο να περάσει από έλεγχο στο αεροδρόμιο έχοντας μαζί του όλα τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα!

greekmoney.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *