ροή ειδήσεων

Το σωματείο εργαζομένων του δήμου στηρίζει την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Οι Εργαζόμενοι στη καθαριότητα και η Διοίκηση του σωματείου για άλλη μια φορά συμπαραστέκονται στους ανέργους της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ ...


Η εγκληματική πολιτική της εφαρμογής των μνημονίων αποδεικνύει την κατάλυση του ελληνικού κράτους και την αφαίρεση του δικαιώματος της τοπικής κοινωνίας για την αυτοδιοίκηση της.

Υπενθυμίζουμε στον Ροδιακό λαό ότι με την εφαρμογή αυτών των πολιτικών έκλεισαν την Δημ. Επ. Καθαριότητας Ρόδου και που τώρα βλέπουμε τα τραγικά αποτελέσματα στον τομέα Καθαριότητας , και την διαχείριση των στερεών αποβλήτων .

Καλούμε τον Ροδιακό λαό, τον Δήμο Ρόδου , τους φορείς του νησιού ,τους Βουλευτές μας να ξεσηκωθούν και να αναλάβουμε την τύχη του τόπου μας στα χέρια μας .

Τα τέλη Καθαριότητας , ο ΔΗΦΟΔΩ είναι τέλη ανταποδοτικά, ανήκουν στο Ροδιακό λαό, και αυτός πρέπει να έχει την ευθύνη διαχείρισης.

Λέμε ΟΧΙ στο κλείσιμο της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ , και η επίλυση του προβλήματος να γίνει με νομοθετική ρύθμιση.

Λέμε ΟΧΙ στην συνεχή υποβάθμιση του νησιού.

Λέμε ΝΑΙ στην αυτοδιαχείριση της τοπικής κοινωνίας από τα ανταποδοτικά τέλη που ανήκουν στους πολίτες του νησιού .

O Πρόεδρος Ντελλάκης Ιωάννης
Ο Γεν. Γραμματέας Αναστάσιος Δρακογιαννάκης

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/8/12 20:50

    1) Προς σωματείο εργαζομένων του δήμου, αφού ο ΔΗΦΟΔΩ είναι ανταποδοτικός να μπει και στις μισθοδοσίες.
    2) ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχει, όχι βέβαια εδώ πληρώνει ο επιχειρηματίας και κάνουνε πολιτική κάτι μόνιμη πολιτικάντηδες. π.χ Μαχαιρίδης - Κουσουρνάς και τώρα τελευταία και ο Χατζηδιάκος. έξω όλοι λαμόγια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/8/12 22:36

    ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ 1500 ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ (ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 50 ΕΤΩΝ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ...ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 105 ΒΥΣΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΓΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΔΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/8/12 22:42

    ΛΟΙΠΟΝ κύριε ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΦΟΔΩ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ... ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΑΛΛΙΩΣ ΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΖΕΠΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΕΣ.
    Α ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ... ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ???
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΦΟΔΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ .... ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ ? ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ ΑΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ..... ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/8/12 22:44

    ............. Οι Εργαζόμενοι στη καθαριότητα και η Διοίκηση του σωματείου για άλλη μια φορά συμπαραστέκονται στους ανέργους της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ ... ................

    Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

    Ομοιος ομοιω αει πελάζει.

    Λεβέντες μου δεν τα αφήνετε αυτά?
    Το καλλίτερο για εσάς ειναι να ακολουθήσετε το η
    Σιωπή σας θα ειναι χρυσός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/8/12 01:05

    Όσα ζούμε είναι μονόδρομος; Νομίζω μονόδρομοι υπάρχουν μονάχα φτιαγμένοι από άσφαλτο. Στην πολιτική και τις κοινωνικές σχέσεις όσοι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν μονόδρομοι έχουν αμφίβολες προθέσεις. Βλέπω τη χώρα μου να γκρεμίζεται, όχι αργά, μα στιγμιαία. Δεν ελπίζω πλέον σε εμάς, αλλά μας φοβάμαι περισσότερο. Σα μικρά παιδιά δε βρίσκουμε τρόπους να εκφραστούμε, ψάχνουμε για κηδεμόνα.


    Ποιοι είμαστε; Τι κρύβει το αύριο; Ποιο ήταν το χθες; Λίγοι αυτοί που έχουν καθαρές απαντήσεις. Και λιγότεροι ακόμα αυτοί που ακούν, αυτοί που ζυμώνονται αλλαγές μέσα τους, αλλαγές μετάβασης σε κάτι καλύτερο. Τώρα μια κοινωνία ολόκληρη βουλιάζει μέσα στο πέπλο της ομίχλης που έμαθε να κρύβεται.

    Άνθρωποι των λόγων, όχι της δράσεως. Απαριθμούμε κατορθώματα όχι δικά μας, σα δικά μας. Ανελεύθεροι, θιασώτες μιας κακής δημοκρατίας. Η Ελλάδα με φοβίζει.

    Κλείνω τα μάτια να μαντέψω το αύριο. Βία, οργή, αδικία, ανέχεια. Βουβές φωνές. Ηττημένοι από τον ίδιο μας τον εαυτό. Διχασμένοι ξανά. Με φοβίζει η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/8/12 01:14

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ....Υπογραφετε αυτα που λετε θα εχει πλακα να μαθαι νουμε τα ονοματακια σας και της επιχειρησης που εχετε και ποσουσ εργαζομενους κατακλεβετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/12 06:23

      ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ... ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/8/12 11:43

      Αν βάλεις εσύ το δικό σου όνομα, τότε θα βάλω και εγώ το δικό μου (έχω 60 υψηλόμισθους εργαζόμενους που δουλεύουν, όχι σαν εσένα κοπρόσκυλο)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/8/12 12:58

      ΣΙΓΑ ΜΕΓΑΛΕ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΘΟ!
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?
      ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/8/12 15:53

      Βεβαίως επιχειρηματίας και μάλιστα με μεγάλα αρχίδια ...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος2/8/12 17:49

    ΠΩΠΩ!!!! ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ μια ανακοινωση στηριξης κανανε οι ανθρωποι για ανθρωπους που εχουν προβλημα.ΚΑΙ ο μεγαλοεπιχειρηματιας μας κανει διαφημηση τα @@ ελπιζω η γυναικα σου να μην εχει διαφορετικη αποψη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/8/12 23:45

      αν αμφιβάλεις στύλε την σου γυναίκα, θα καλοπεράσει...

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/8/12 21:25

    Στηριξτε οτι θελετε ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ δε θα ξαναδειτε .... Και σε λιγο καιρο ουτε καθαριοτητα θα εχει.... Οχι να δουλευουμε σαν τους μαυρους και να μας τη λενε και οι δημοσιοι.ο κοσμος ομως ξερει .... Και αλλωστε στις τελευταιες μειωσειως του δημοσιου τομεα δε σας στηριξε κανεις ..... Κου ουτε προκειτε.και 100 ευρω το μηνα να σας εδιναν πεταμενα λεφτα ειναι.δρομο ολοι και να μεινουν οι λιγοι αξιολογοι που παραγουν....γιατι υπαρχουν και τετοιοι .... Αλλα σιγα σιγα τους τρωει ο συνδικαλισμος και γινονται κοπροι.ολα στους ιδιωτες ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/8/12 09:42

    Σωματείο εργαζομένων στην καθαριότητα? ποιά καθαριότητα? που την είδατε την καθαριότητα? ή είστε στραβοί και δεν την βλέπετε ή κάνετε τους στραβούς και κααααθεστε. Για κάντε μια γύρα στο νησί να δείτε την καθαριότητα. Πηγαίνετε στην Τουρκία να δείτε τι εστί καθαριότητα. Ισως εκεί να σας δώσουν μαθήματα καθαριότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/8/12 12:15

    SWSTOS!!! NA KE ENAS POLITIS POY PARADEXETE POS EIMASTE PIO VROMIARIDES APO TOYS TOYRKOYS...DEN YPARXOYN MA8HMATA KA8ARIOTHTAS AGAPITE MA8HMATA POLITISMOY LEGONTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/8/12 12:03

    εσύ με τους 60 υψηλόμισθους...κου κου ρου κου ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *