ροή ειδήσεων

Η Ελληνική υπερηφάνεια στους Ολυμπιακούς αγώνες

Στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, όλοι οι Ελληνες περιμέναμε οι αθλητές μας να μας πρσφέρουν ένα χαμόγελο στην τόση θλίψη... Δυστυχώς αντί αυτή την δύσκολη περίοδο να βάλουν τα δυνατά τους για να ακουστεί η Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, πάμε απο το κακό στο χειρότερο. Αυτό που με ενοχλεί είναι οι δικαιολογίες που ακούω (οι περισσότεροι λένε ότι είχαν τραυματισμούς και έμειναν πίσω..και τέτοια). Εμείς οι Ελλήνες είμαστε υπερήφανοι και θαρραλέοι. Δεν έχουμε μάθει στις ψευτοδικαιολογίες τέτοιου τύπου. Οταν κάποιος χάνει να το κάνει με ψηλά το κεφάλι και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/8/12 01:19

    Α μπραβο...Για γραψε μεσα και τον μη τον χαρακτηρισω σπυρο γιαννιωτη που ηταν σιγουρος για καποιο <> οπως ελεγε και ηρθε 4ος!!!! εινια σκετη αποτυχια οταν λες τετοιες κουβεντες η 4η θεση!!! Για να δουν οτι ολες οι μικρες βαλκανικες αλλα και οι γειτονικες χωρες πλην της αλβανιας μας εχουν περασει στα μεταλλια (και το μαυροβουνιο που παιζουν οι γυναικες τελικο χαντμπωλ οποτε εχουν εξασφαλισει ειτε το αργυρο ειτε το χρυσο). Εκει στην ερτ αλλα και εμεις οι ιδιοι μας αρεσει να ακουμε τι γαματη που ειναι η ελλαδα στον αθλητισμο, εθνικιστικες δοξολογιες, και ομορφα λογια για την χωρα μας χωρις να ισχυουν πλεον(η ερτ πλασσαρει οτι εμας μας αρεσει να ακουμε για να εχουν τηλεθεαση) ζωντας στο κοσμο μας με ψευτικες χαρες απο κυπρο μερια (κοντιδης), απο τασιαδη γερμανο, απο ξενους αθλητες με ελληνικα χρωματα κ.τ.λ. Περιμενεις χρυσο, ερχεσαι 4ος και μετα λενε συγχαρητηρια που κραταει την ελλαδα ψηλα!!! Αν δεν επενδυσετε στον αθλητισμο και ιδιως στην προπονητικη την βλεπω ως χωρα την ελλαδα να μην εινια καν στα μεταλλια στις επομενες ολυμπιαδες.

    ΚΑΙ ΠΣΙΤ ΣΠΥΡΟ ΒΛΑΚΟ-ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλα λογια μην λες!! Ξαναπες αλλη φορα οτι το μεταλλειο ειναι σιγουρο και οτι την εχεις δει χαλαρα και οτι αν βγεις απο 4ος και κατω ειναι μεγαλη αποτυχια (4ος ηρθες αν θυμαμαι καλα αλλα δεν σε ακουσα να λες οτι ειναι μια μεγαλη αποτυχια παρα μονο οτι η 4η θεση ειναι μια μεγαλη θεση και τα καναλια να σου λενε οτι εισαι 4ος ολυμπιο<> εδω γελαμε!! και εγω αν παω και βγω τελευταιος θα ειμαι 23ος ολυμπιονικης!!!! Πουλαει η λεξη τα ακουει ο βλακας ο παππους ελληνας και νταξει
    !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *