ροή ειδήσεων

Για την ποδηλατική ομάδα της δημοτικής αστυνομίας

θέλω να κάνω μια αναφορά σχετικά με ένα θέμα που έχει τοπική εφημερίδα στην τελευταία της σελίαδα σχετικά με την ποδηλατική ομάδα της δημοτικής αστυνομίας... κατ΄αρχην απο τα λίγα που γνωρίζω για την συγκεκριμένη υπηρεσία του δήμου είναι ότι δεν υπάρχει τέτοια ομάδα στον νόμο που τους διέπει , δεύτερον απο τι ξέρω απο παιδιά που υπηρετούν στην δημοτική αστυνομία ο δήμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να δημιουργήσει κάτι τέτοιο , αν λοιπόν είναι έτσι , πως τότε έγινε η αγορά όλου αυτού του εξοπλισμού; με δωρεές; αν ναι τότε υπάρχει θέμα διότι με τι αντάλαγμα προς τους δωρητές;
ο προϊστάμενος αυτού του τμήματος ποιος είναι; γιατι δεν τον ελέγχουν οι ανώτεροι του; μήπως είναι όλοι μεσα στο κόλπο;

θέλει λίγο ψάξιμο το θέμα , όπως και το ότι κάποιος με πολιτικά οδηγεί συνεχώς ένα απο τα μηχανάκια της υπηρεσίας αυτής , σημειωτέο ότι τον έχω δει να το σταθμεύει στο σπίτι του , τι γίνεται υπάρχει έλεγχος στο προσωπικό γενικώς του δήμου ή οχι; τι κάνει επιτέλους ο κ. Τσίπρας μόνο τον μισθό του ξέρει να εισπράττει;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/8/12 19:46

    Λεφτά Υπάρχουνννννννννν!!!!! Μην τους ακούτε που λένε ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Αλλα ΓΑΠ, τον θυμάστε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΑΓΟΡΑ20/8/12 02:50

      Γιατι αυτη η γκρινια για εναν θεσμο που ακομα δεν τον ειδαμε δηλαδη τι ψαχνει ο φιλος να βρει και εδω εμπλεκομενους. Αγαπητε μου το μειζον ειναι οι δημοτικοι Αστυνομοι να κανουν σωστα την δοιλια τουσ να ειναι εντιμοι και δεν εχω προβλημα ας κυκλοφορουν και με πατινι.Θα συμβουλευα τον οποιοδηποτε αν δεν εχει κατι να πει ειναι να κυνηγαει μαγισσες στη σελιδα αυτη οπως και για τον δυστυχο 7 46 που θελει κατι να πει σε λαθος σελιδα και λαθος εποχη.Η εξυπναδες οταν επαναλαμβανονται ειναι κουραστικες και χαρακτηριζουν τους ηλιθιους.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/8/12 07:49

    ο άνθρωπος που το έγραψε sorry που θα το πω είναι γκαου!!!!δεν το πιστεύω ο άνθρωπος είναι για δέσιμο!!!με έκανε και γέλασα πρωί πρωί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/8/12 13:10

    Πόσο άσχετος είναι ο ανθρωπος τελικά που έγραψε την δήθεν καταγγελία!!!
    Για ενημέρωση των αναγνωστών του άρθρου μόνο οφείλω να καταγράψω τα παρακάτω:
    1. Δεν απαιτείται ειδική νομοθεσία για την σύσταση ενός γραφείου ή ακόμα περισσότερο μιας ομάδας ποδηλατών δημοτικών αστυνόμων. (Δες τον Ν. 3731 άσχετε...!)
    2. Η δωρεά εξοπλισμού, ποδηλάτων κ.λ.π. γίνεται με αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο κατόπιν εισήγησης της υπηρεσίας...ρώτα λοιπόν την υπηρεσία αν έγινε ή πότε θα γίνει η σχετική ενέργεια.
    3. Για τον Τσίπρα επειδή τυγχάνει να τον γνωρίζω προσωπικά μακάρι να είχαμε άλλους 5-6 τέτοιους στην δημόσια διοίκηση γιατί θα έστρωναν μερικούς χαραμοφάηδες! Τον ενημέρωσες γραπτά ή προφορικά ότι ο τάδε υπάλληλος της δημ. αστυνομίας παίρνει το μηχανάκι στο σπίτι του και δεν έκανε τίποτα; Μάλλον δεν το έπραξες απλά ρίχνεις λάσπη για να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι θα έκανε το παν για να μην το χρησιμοποιεί κανένας για ιδιωτικούς σκοπούς!
    Εξάλου εύκολα μπορείς να του το αναφέρεις με ένα τηλέφωνο στον Δήμο Ρόδου.
    Αυτά για να λέμε την αλήθεια και όχι "μακακίες" γιατί η ποδηλατική ομάδα είναι μια νέα δράση που θα συμβάλει στην αναβάθμιση της εικόνας της πόλης μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/8/12 07:41

    Επειδή καταλαβαίνει κανείς αμέσως ποιός είσαι και τι σκοπό έχεις είναι άδικο να ρίχνεις τέτοια λάσπη με τόσα υπονοούμενα.Μακάρι να έδειχναν μερικοί ακόμα τέτοιο ενδιαφέρον στο να φτιάχνουν πράγματα για την υπηρεσία που εργάζονται αντι να τα τρώνε 'οπως κάνουν οι πολιτικοί. Κοίτα να διορθώσεις τα δικά σου και τον ευατό σου και άσε τους άλλους. Ο κλητήρας που οδηγεί με πολιτικά το κάνει για λόγους υπηρεσιακόυς.Αμάν,τι οίστρος συκοφαντίας είναι αυτός! Αντί να δείς ότι ο συνδικαλισμός δεν δίνει το δικαίωμα απουσίας απο την εργασία αυτοβούλως ή μετακινήσεων ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ της υπηρεσίας εκτός των ορίων υπηρεσίας χωρίς ενημέρωση απο το ΣΥΛΛΟΓΟ και πλήθος άλλων κολλημάτων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *