ροή ειδήσεων

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΡΟΔΟΥ

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΡΟΔΟΥ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ !! ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ... ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΟ ΨΗΦΙΔΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ !! ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.
"ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ" ΚΑΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΓΕΝΝΟΥΝ


Αυτό το μοναδικό μνημείο που είναι εντελώς άγνωστο στο ευρύ κοινό,καταστρέφεται αβοήθητο από της καιρικές συνθήκες λόγο ότι είναι ασκέπαστο και παραμελημένο από τους Ρωμιούς υπευθύνους.

Οι ρίζες μας ζητούν νερό και δεν τους δίνουμε ,γιατί κύριοι του υπουργείου τόσα χρονια δεν προστατέψατε την πολιτιστική μας κληρονομιά? τι σας σταματούσε? μήπως οι εβραιόδουλοι μισέλληνες και πράκτορες του δόγματος της ανατολίας?

  
 Ντροπή ρε έμποροι, που θέλετε να αποκαλείστε και Έλληνες !!!

  
Δεν περίσσευε κανένα κονδύλι από την ευρώπη για τον αρχαίο πολιτισμό των προγόνων σας ρε? που μονο σε δεξιώσεις και ζωόπανηγύρις τα τρώγατε τόσα χρονια , κωθώνια!!!!!







 

 

 



 

 

 

 



 

 

 











Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ !!!
ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ .
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!
ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ!!!!
Αk
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/8/12 07:55

    Και ποιος σου είπε εσένα ρε αγράμματε ότι είναι χριστιανοί όλοι αυτοί της βουλής και μάλιστα ανατολίτες (ανατολίτες fan της δύσης)? και ποιος σου είπε ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ θέλουν να βλέπουν να καταστρέφονται οι κληρονομιές που άφησαν οι πρόγονοι μας? Το ότι οι φίλοι σου οι δυτικοί από ευρώπη μέχρι αμερική κατάφεραν να καταστρέψουν τον πολιτισμό μας, την θρησκεία μας, την παιδεία μας, την ιστορία μας, την εξαφάνιση από τα σχολικά βιβλία με τις Ελληνικές αποικιοκρατίες σε όλο τον κόσμο, την συρρίκνωση της Ελλάδας, την ολυμπιακή φλόγα στην τουρκια, ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ δεν είναι Έλληνας, και ένα σορό αλλα έκτροπα που θέλουμε σελίδες ολόκληρες για να τα γράψουμε με όσα μας έκαναν και συνεχίζουν να μας κάνουν οι δυτικές χώρες. Για πες μου τώρα ρε ανεγκέφαλε φελλέ ανιστόρητε αγράμματε ζαμπονοτυρόπιτα σε τι σε έβλαψαν οι Χριστιανοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΝΓΡΑΜΜΑΤΕ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ,ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ {,ΑΙΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΜΙΚΡΕ ΙΟΥΔΑΙΕ!!! '

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/8/12 09:26

      7.55 Εσύ είσαι ο ανιστόρητος, διάβασε τα αίσχη που έκανε η εκκλησία τόσο για την πτώση της Κωνσταντινούπολης όσο και μετά με το να κρατά υποχείριά της τους Ελληνες με την σχετική "μίζα" φυσικά από τον σουλτάνο. Αυτοί έκαναν μυστική συμφωνία με τον Σουλεϊμάν να τους αφήσει απείραχτες τις εκκλησιές και τα προνόμια και του άνοιξαν τις πόρτες για να μπουν μέσα. Βρήκαν λέει η Ιστορία οι Τούρκοι μια αφύλαχτη πόρτα ανοιχτή........!!!!! Οταν οι μοναχοί αριθμούσαν πάνω από 100.000 για να μην πάνε να υπηρετήσουν στον στρατό, όταν αναγκάστηκε η "Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (γιατί αυτή ήταν η ονομασία της και όχι Βυζάντιο) να πληρώνει μισθοφόρους στρατιώτες γιατί όλοι πήγαιναν στα μοναστήρια για να αποφύγουν τον στρατό, όταν η διαφθορά είχε φτάσει σε σημείο αυτοκράτηρα να βγάλει τα μάτια του παιδιού της για να κυβερνήσει εκείνη..... όταν αυτοκράτορες παντρεύονταν πόρνες!!!!! (χάθηκαν βλέπεις οι ευγενείς κυρίες) τι περιμένεις από μια τέτοια διαφθορά με την ευλογία της εκκλησίας? Διάβασε Ιστορία και μετά έλα να τα ξαναπούμε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/8/12 18:50

      Θα συμφωνούσα αν δεν διαβάζατε και τόσο πολύ τα φυλλάδια της ομάδας ΕΨΙΛΟΝ
      Και επίσης να μην ξεχάσουμε ποιοι είναι αυτοί που προσπαθούν να καταστρέψουν όλες τις σύγχρονες Ελληνικές παραδόσεις, που στην πλειοψηφία τους έχουν εξαφανιστεί σχεδόν όλες.

      Διαγραφή
  2. ΕΧΘΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ PAPA ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ' ΠΑΤΕΡ ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΕΜΙΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ? ΤΟΤΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ? ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ,ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΤΙΖΑΤΕ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ,,,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ' ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΗ
    ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ,,,ΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΤΙΖΑΝ ΝΑΟΥΣ ΣΤΑΔΙΑ ΘΕΑΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ -ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΑΛΓΕΒΡΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ KTΛP ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ?? ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ,,E ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΠΡΩΤΟΧΡΙΤΙΑΝΩΝ" ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ . ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΔΕΝ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ,ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ "ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ" ΟΥΤΕ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ .
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ "ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ" ΤΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/8/12 09:42

    Κατά τα άλλα διεκδηκούμε τα Ελγύνεια μάρμαρα τρομάρα μας...... Εδώ οι Τούρκοι τα ανασκάπτουν και τα αναδεικνύουν στην χώρα τους εκμεταλλεύοντάς τα για τουριστικούς λόγους και εμείς τα καταστρέφουμε. Ελλαδιστάνννννννν.. μήπως θα πρέπει να τα δώσουμε σε ιδιώτες να τα εκμεταλλευτούν???? λέω μήπως..... για παράδειγμα σε ξένες πολυεθνικές εταιρίες να τα νοικιάσουμε για Χ χρόνια, να τα αναστηλώσουν, να τα αναδείξουν, να τα εκμεταλλευτούν οικονομικά και μετά να τα πάρουμε πίσω μετά από πολλά χρόνια!!!! Αφού έτσι και αλλιώς ανίκανοι είμαστε όχι μόνο να τα συντηρήσουμε αλλά και να τα εκμεταλλευτούμε.... Πήγα πριν 2 χρόνια στην Αγία Πετρούπολη, κάθε παλάτι (έχει πάρα πολλά) είχε αναστηλωθεί και πλήρωνες εισητήριο για να το επισκευθείς. Κατάλαβαν την αξία του συναλλάγματος και των τουριστών καθώς και της απασχόλησης χιλιάδων φυλάκων σε αυτά. Εμείς, έχουμε αμύθητους θησαυρούς σε μνημεία και πέσαμε με τα μούτρα να χτίζουμε ταβέρνες και μπουζουκτσίδικα αφήνοντας αυτά τα μνημεία ανεκμετάλλευτα. Ειμαστε τελικά άξιοι της τύχης μας. Προσωπικά πολύ αμφιβάλλω ότι είμαστε πρόγονοι αυτών των λαμπρών προγόνων. Δεν τους μοιάζουμε σε τίποτα.... απολύτως σε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/8/12 11:49

    Αντε εδώ δεν θα φωνάξετε δεν θα ουρλιάξετε δεν θα βρίσετε για σπατάλη χρημάτων τώρα που δεν εχουμε σαν κράτος λεφτά, που δεν εχουμε για να λειτουργήσει το ενα η το άλλο?

    Λυσσάξατε οι περισσότεροι προχθές σε αλλη ανάρτηση σχετικά με την αναστήλωση ενος τζαμιού γιατί δόθηκαν κονδύλια απο το υπουργείο πολιτισμού.
    Ενω τωρα αν δοθούν χρήματα για αναστηλώσεις των παραπάνω αρχαιολογικών ευρημάτων που αναφέρει η ανάρτηση δεν τρέχει τίποτε που το κράτος δεν εχει λεφτά.
    Και καλώς να βρεθούν και να δοθούν και για αυτές τις αναστηλώσεις η οτι αλλο χρειαστεί.

    ΅Εσείς που μπερδεύετε στο μυαλό σας τα πολιτιστικά μνημεία ενός τόπου με Τούρκους Τουρκία μουσουλμανικά, κλπ κλπ.
    Δηλαδή για το ποιά ειναι σωστό να συντηρηθούν που χαρακτηρίζονται πολιτιστικά η αρχαία μνημεία, πως βγαίνει αυτό?

    Απο τα πολιτικοιδεολογικά θρησκευτικά και πατριωτικά πιστεύω του καθενός?

    Να συντηρηθούν δηλαδή τα ιστορικά αρχαιολογικά πολιτιστικά της κληρονομιάς του κάθε τόπου με τις κατά το δοκούν σκέψεις του καθενός, και να ριμάξουν ολα τα αλλα η και καλλίτερα να ισωπεδωθούν επ΄ονόματι του απύθμενου μίσους στο αλλο η διαφορετικό των κοσμοαντιλήψεων του καθ΄ενός εκάστου.
    Αυτό ειναι το σωστό, ετσι?, και οχι απο τις γνωματεύσεις των αρχαιολόγων, των ιστορικών, των ειδικών της τέχνης, και το ποιά εχουν προτεραιότητα.

    Αυτά τα ολίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ? ΑΝΑΣΤΗΛΩΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ ΜΑΣ , ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ,ΛΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕ ΑΝ ΑΝΑΣΤΗΛΟΝΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ !!!ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑΟ ΑΝΑΣΤΗΛΩΜΕΝΟ ΝΑΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ??.
      ΚΑΙ ΕΞΑΛΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΑΜΕ ,,ΦΤΑΝΕΙ 4 ΤΖΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ !!! ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΔΥΟ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΕΝΝΗΤΣΑΡΕ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος5/8/12 13:24

    Πρός nektron4445/8/12 12:13 μ.μ.

    Οντως μεγάλο μπέρδεμα εχεις στο μυαλό σου.
    Εγινες βλέπω και ειδήμων περί αρχαιοτήτων μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς κλπ.

    ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΦΙΛΕ ? Ενώ οι αλλοι ειναι ΓΕΝΝΗΤΣΑΡΟΙ, έτσι?

    Για να δούμε εσύ που μιλάς τι πρεσβεύεις, τι Θεό πιστεύεις.

    Βέβαια εσύ εσείς ειστε ισως και οι 12θειστές της Ρόδου.
    Δηλαδή τα μέλη της "Επίσημης και μοναδικής θρησκείας του Ελληνικού Εθνους η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ".


    Σωστά!
    Και δεν επιτρέπεται κανείς να εκστομίσει λόγια η να εκφράσει αντίθετη γνώμη στους οπαδούς του 12Θεου στην Ρόδο,και στην version θρησκεία σας που εχετε φτιάξει.

    Και ποιοί είσαστε?
    Να ποιοί εισαστε εσείς.
    Ειστε οι οπαδοί της Αρχαιοελληνικής κοσμοαντίληψης και θεωρίας οπως αρέσκεστε να ονομάζεστε.

    Για να ενημερωθεί ο κόσμος παραθέτω απο το καταστατικό σας τώρα κείμενα για να δούν ποιοί και τι ειστε.
    =================================

    Είμαστε οι φύλακες της Ιεράς Ελληνικής Παραδόσεως. Τα ευσεβή τέκνα των Πατρώων Θεών. Είμαστε οι ιεροκήρυκες της Ελληνικής Θρησκείας.

    Τί αντιπροσωπεύει η Ελληνική Θρησκεία στο πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο; την συλλογική βούληση του Έθνους για επιβίωση. Είναι η ομολογία Πίστεως του Ελληνικού Έθνους στις δικές του πνευματικές και πολιτιστικές δυνάμεις. Η Ελληνική Θρησκεία θεωρεί τα Ελληνικά εδάφη ως Αγίους Τόπους. Η Ελληνική Θρησκεία μνημονεύει, σέβεται και τιμά τους Έλληνες Θεανθρώπους. Διατηρεί τις Ελληνικές Παραδόσεις, τα Ελληνικά Ήθη και Έθιμα. Η Ελληνική Θρησκεία είναι ο προστάτης και τροφός του Ελληνικού Έθνους. Είναι η πηγή του Ελληνικού Πολιτισμού. Είναι η κορωνίδα του Ελληνικού Πνεύματος. Είναι η Θρησκεία των Ελλήνων.

    Ποιές οι διαφορές μας από τον χριστιανισμό;
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    Είμαστε θρησκεία, είναι μιά απάτη.
    Πιστεύουμε σε Θεούς που συνυπάρχουν πιστεύει σε ένα εξωκοσμικό θεό με την Φύση, που μισεί την Φύση
    Προστατεύουμε τον Ελληνισμό, καταστρέφει τον Ελληνισμό.
    Σφυρηλατούμε την Εθνική συνείδηση των Ελλήνων, εξιουδαΐζει τους Έλληνες. Φέρνουμε την αγάπη, την ειρήνη και την σοφία, έφερε το μίσος τις σφαγές μίσος, και το σκότος.

    Τί θέλουμε; Να απελευθερωθεί η Ελλάδα από την δικτατορία της αιρέσεως των ναζωραίων. Ονομασία των Ελλήνων με αρχαία Ελληνικά ονόματα.
    Διδασκαλία στα σχολεία της Ελληνικής Θρησκείας.
    Σεβασμό προς την Φύση.
    Αναστήλωση και επαναλειτουργία όλων των Ιερών Ελληνικών Ναών. Επέκταση των ιδεολογικών και πολιτιστικών μας συνόρων.
    Παγκόσμια κυριαρχία του Ελληνικού Πνεύματος.

    Α! να μην ξεχάσω να βάλω και την σημερινή ημερομηνία που χρησιμοποιείτε.
    5η Ισταμένου Μεταγειτιώνος ετους 2788 μετά πρωτης Ολυμπιάδος. δηλαδή σε μετάφραση. 5η Αυγούστου 2012 .
    Ο Αυγουστος κατ' εσας λέγεται Μεταγειτίων και η χρονολογία σας αρχίζει απο την πρώτη Ολυμπιάδα.
    Σωστά?

    =======================

    Αυτά τα ολίγα απο την θρησκεία σας, τα πιστεύω σας .

    Για εσάς η χριστιανική θρησκεία ειναι το σκότος και η απάτη, ενω η δική σας "ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ"

    Πιστέψτε οτι θέλετε, γιορτάστε και το τυχόν 12θεό σας, αλλά δεν δικαιούστε να μας παρουσιάζεστε ως οι υπέρμαχοι και προστάτες των ιδεωδών του Ελληνισμού και να επιβάλετε τι ειναι το πρέπον να γίνεται, επίσης και τους μη αρεστούς σας να τους χαρακτηρίζετε Γεννίτσαρους..

    Τελικά,
    Ας σας κρίνουν και οσοι διάβασαν παραπάνω και εμαθαν ποιοί και τι ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/8/12 18:44

    Άντε Νεκτάριε444 πες και εσύ κάτι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ,,ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
    ΠΣ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΡΟΔΟ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΡΝΕΙΟΣ ,!!!! Α1
    ΝΕΚΤΑΡΙΕ444 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/8/12 19:18

      Συγνώμην που το έγραψα λάθος.
      Διορθώστε το και εσείς απο εκεί που πήρα τις πληροφορίες μου.
      Δεν ειμαι ιστορικός αρχαιογνωστης να τα γνωρίζω αυτά.

      Επί της ουσίας των θεωριών της θρησκείας σας σας δεν διάβασα τίποτε ομως, οπως και απάντηση στο σχόλιό μου παρά μόνο οτι ειμαι ΓΕΝΝΗΤΣΑΡΟΣ και με κεφαλαία γράμματα μάλιστα γιατι δεν ανέχεστε την διαφορετική γνώμη.

      Και οσοι εχουν διαφορετική γνωμη ειναι ειμαστε ΧριστιανοΤαλιμπάν οπως γράψατε στην σημερινή ανάρτηση.

      Τέλος πάντων.
      Ας σας κρίνει ο κόσμος .

      Και εν ειδει ρητορικού ερωτήματος μου, τι εστι Νεκτάριος 444, που τον αναζητάτε εναγωνίως?
      θα πάρει αυτός την σκυτάλη για να απαντήσει?
      Πρωθιερέας σας αρχιερέας σας? τι ειναι τελικά?

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ""ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ"" ΤΟ ΘΙΓΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ,""ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ"" ΛΕΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΣΙΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ,ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ !!!ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ,ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ,, ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος5/8/12 19:40

    ΕΡΩΤΗΣΗ ....ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΑΟΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΗΣΚΕΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΛΥΠΤΩΝ 150 ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΡΗΜΑ ΚΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,
      ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ 25 ΕΤΙΑΣ ,ΡΩΤΑ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ,,

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος5/8/12 20:52

    Ας μας πει ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ με όνομα γραμμένο στα λατινικά και όχι στην Ελληνικήν που καπνίζει ξένες μάρκες που πίνει καφέ αμερικανικο που κυκλοφοράει με κορεατικό αυτοκίνητο και γενικά δεν έχει τίποτα το Ελληνικό απάνω του και μέσα στο σπίτι του, τι θα πει nektron444 και μετά θα του εξηγήσω ποιος είναι ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/8/12 21:36

    Αν όλοι σας ήσασταν τόσο "πατριώτες" και πληρώνατε τους φόρους σας και τηρούσατε τους νόμους του κράτους... τότε η Ελλάδα θα μεγαλουργούσε πάλι. Αλλά δυστυχώς είμαστε όπως φαίνεται και από τις σχετικές έρευνες περί φοροδιαφυγής και απάτης Ξένοι σε ξένο τόπο. Γιατί μόνο "ανθέλληνες" θα καταστούσαν αυτόν τον τόπο έτσι που κατήντησε.... μόνο "ανθέλληνες", τάκούτε? Λοιπόν μην τσακώνεστε σαν δύο γαϊδούρια σε ξένο αχυρώνα γιατί είμαστε όλοι ξένοι σε τούτο τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *