ροή ειδήσεων

ΠΑΡΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!!

ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΑΣΓΟΥΡΟΥ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΓΛΥΚΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ...

ΕΙΜΑΣΤΕ 6 ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΑΜΕ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ?? ΤΟ ΣΔΟΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ. ΠΧ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΕΠΙΧΕΊΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. ΣΤΕΦΑΝΟΣ18/8/12 23:07

    ΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ? ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ (ΑΝ ΔΡΑΣΟΥΝ)!ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/8/12 23:27

    Μαγαζί δεν έχω. Η δουλειά μου δεν έχει σχέση με εμπόριο. Να το πω... δημόσιος υπάλληλος είμαι.

    Απλά θα τονίσω κάτι. Ναι γίνεται φοροδιαφυγή. Το ξέρουμε.
    Υπάρχουν όμως και ένα σωρό μαγαζιά και έμποροι που ΔΕ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ.
    Κόβουν κανονικά απόδειξη και ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους.

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ;
    Πόσες φορές έχουμε διαβάσει εδώ ένα
    "Μπράβο στο .... (τάδε) μαγαζί που κόβει απόδειξη, εξυπηρετεί και σέβεται τον πελάτη του και πουλά ωραία, καλά ποιοτικά πράγματα σε λογική τιμή"
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.
    Το έχουμε αναγνωρίσει; Δε νομίζω.

    Κατηγορούμε συνέχεια αυτούς που φοροδιαφεύγουν. Και ναι έτσι πρέπει. Δεν πρέπει όμως να πούμε ένα καλό λόγο στους άλλους που δε φοροδιαφεύγουν; λέω τώρα εγώ.

    ΥΓ: όπου να ναι θα έρθει ο γνωστός άγνωστος να αρχίσει να κατηγορεί τους Τσαμπίκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/8/12 23:34

      Μπράβο σε όσους δεν φοροδιαφεύγουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/8/12 23:34

      Με τον τσαμπικων τα λεφτα κανουν δρομους στη θρακη μακεδονια και δε συμμαζευετε. Πανω απο 2δις περνουν απο εδω. Να πατε λοιπον ολοι εκει που ανηκετε και να αφησετε τους τσαμπικους εκει που βρισκονται. Ανεξαρτητοι γουσταρουμε οχι να πηγαινουν Αθηνα και αλλου τα λεφτα μας. Τα λεφτα ολα στο νησι και οι ξενοι δρομο στα σπιτια τους.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/8/12 09:00

      ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΑΣΩ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος19/8/12 00:09

    Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΨΗΦΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/8/12 00:09

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΙΞΗ ΜΗΝ ΠΛΥΡΩΝΕΤΕ Η ΠΕΙΓΕΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ .
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/8/12 00:26

    Στη μονή Καλόπετρας έχει δει κανείς τί μαγαζί έχει στηθεί? Λες και είναι κρατίδιο φορολογικού παραδείσου... Αλλά αυτό είναι γνωστό και δεν το αγγίζουν εδώ και χρόνια. Νομίζω πως είναι αμαρτία να ασκήσεις δίωξη σε συγγενείς του παπά. Ο θεός να με συγχωρέσει για την ανώνυμη καταγγελία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/8/12 01:13

    ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/8/12 01:18

    εγω παντως μια φορα που αρνηθηκαν να μου κοψουν αποδειξη πηρα τα πραγματα και πηγα να φυγω...χωρις αποδειξη του λεω δε μου πουλησες τιποτα...αποδειξε το.....χαχα απο εκεινη τη μερα μια χαρα αποδειξεις μου κοβει...και πηγαινω καθε μερα για σπασιμο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/8/12 02:14

    Σε όποιο μαγαζί πάω και δεν μου κόβουν απόδειξη, δεν ξαναπατάω. Είναι τόσο απλό...Υπάρχουν τόσα μαγαζιά στη Ρόδο, επιβραβεύστε τους συνεπείς, τιμωρήστε τους κλέφτες, στο χέρι σας είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΛΛΟΥΡΑΚΗΣ Θ.19/8/12 02:17

    Συγγνώμη φιλε θεματογράφε αλλα εγώ επειδή πηγαίνω τακτικά και ψωνίζω από εκεί, ποτε δεν μου έτυχε έστω και για τσιγάρα να μην μου κόψει απόδειξη, οτιδήποτε αγοράζω από εκεί πάντα με απόδειξη είναι. Τώρα αν είσαι ο ανταγωνιστής της 100 μετρα ποιο κάτω που βρίσκετε στον δρόμο για το νοσοκομείο, τότε αλλάζει το θέμα. Η γυναικα είναι βιοπαλαιστής και ότι κάνει το κάνει μονη της χωρίς καμια βοήθεια. Πάντως καλο είναι να ξέρουν όλοι ότι τέτοιου είδους καταγγελίες συνήθως είναι από ανταγωνιστές που δεν σταυρώνουν πελάτες επειδή κάποιοι άλλοι κάνουν καλά την δουλειά τους, και για αυτό έχουν πελατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/8/12 02:38

    ειναι ο κλασικος ελληνικος τροπος να υπερασπιστουμε καποιον, παντα φταινε οι αλλοι και οι κακοι ανταγωνιστες. 4 φορες εχω παραγγειλει απο το γονδολα και μια απο το buona sera και δεν μου εφεραν αποδειξη.Το θρασος τους ειναι τοσο μεγαλο που δεν συγκινουνται ουτε καν αν τους απειλησεις με καταγγελια φιλε Γιαλλουρακη. Και εδω τελειωνω αγαπητε διοτι δεν εχω καμμια απολυτως διαθεση να μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/12 03:30

      Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει αντιπαράθεση, το ξέρω ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν κόβουν αποδείξεις η που χρησιμοποιούν τις πεταμένες. Αλλα η εννιά τις φοροδιαφυγής δεν είναι απαραίτητα και μονο στην μη έκδοση αποδείξεων, είναι και η μαύρη εργασία από δυστυχώς πολλούς απατεώνες εργοδότες. Όταν κάτω από εκβιαστικές συνθήκες και υπό απειλές των εργοδοτών για μαύρη εργασία εκεί δεν υπάρχει φοροδιαφυγή? πως θα δηλώσει εισοδήματα αυτός ο άμοιρος υπάλληλος? πως να πληρώσει φόρους αφού είναι μαύρα λεφτά? και όσοι δεν κάνουν φορολογικές η έχουν χαμηλά εισοδήματα, πιστεύεις ότι τους ενδιαφέρει η συγκέντρωση των αποδείξεων? ειδικά τώρα δεν ενδιαφέρει ούτε εμενα, γιατί πολύ απλά αρνούμαι δικά μου χρήματα να βρίσκονται εκτος Ελλάδας, γιατί μην νομίζεις ότι το ΦΠΑ η οι διάφοροι φόροι πηγαίνουν στα Ελληνικά ταμεία, γιατί θα πέσεις έξω. Κανεις πλέον δεν πληρώνει για να καλύψει το έλλειμμα του κράτους, ο ταμίας βρίσκετε εκτος Ελλάδας και δεν είναι καν Έλληνας αν δεν το έχεις πάρει ακόμα χαμπάρι. Και εξάλλου poses βιώσιμες επιχείρησης πιστεύεις ότι βρίσκονται στην Ρόδο? τις έχεις μέτρηση? έχεις ιδέα πόσες έκλεισαν τα 3 αυτα χρονια? για κανε μια ερευνα στον ΕΒΕΔ και πες μας!!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος19/8/12 03:23

    Μη πληρώνετε τίποτε στο κράτος κλέφτη και στο 4ο ΡΑΙΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/8/12 06:07

    Στους καταναλωτές λιανικής οι περισσότερες περιπτώσεις είναι ότι ενώ αγοράζουμε κάτι, φοροδιαφεύγουμε από δικια μας αμέλεια, με το να μην καταθέτουμε ολες τις αποδείξεις στην εφορία και ας τις έχουμε στα χερια μας. Όλοι καταθέτουν στο όριο του αφορολογήτου και ποτε όλες όσες έχουν συγκεντρώσει, είμαι λάθος? Η επιχείρηση όμως έχει καταθέσει τα Z των ταμεικών και των τιμολογίων στις εφορίες, και όταν βλέπουν μια κίνηση τις τάξεως των 100.000.000 ΠΧ ετήσιο γενικό τζίρο, και οι καταναλωτές στο σύνολο να μην ξεπερνάνε τα 20.000.000 ετησίως τότε ποιος φοροδιαφεύγει περισσότερο? Έτσι φιλε μου βγάζουν τις λάθος εκτιμήσεις και τα φορτώνουν όλα στους λίγους. Όχι ότι δεν υπάρχουν επιχειρήσεις που δεν κόβουν αποδείξεις, υπάρχουν και παρα πολλές, αλλα όλοι μας βράζουμε σε ένα καζάνι, άλλοι εσκεμμένα, και άλλοι από αμέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/8/12 07:05

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!!!!!!
    ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΩΛΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ( ΝΤΟΠΙΑ) ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΦΠΑ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
    ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤ' ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ!!
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/12 08:41

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος19/8/12 07:19

    re esi 7:03 kanemas kamia pipa me ton kolo,giati emeis trome ta katsikia alla esi mono ta gamas ,vlaxaoua...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/8/12 08:27

    h omprelades eno prepi na stamatane nakoboyne apodixis apo tis 5kai meta ayti sinexizoyne kai kovoyne mexri tis 6 kai fisika tis idies apodixis 2kai 3 fores tis idies.kai exoyn kani kai simfonia me toys kinezoys ean kanoyne masazpano stin ksaplostra toys dinoyne 5E sto ka8e masaz mayra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/12 08:43

      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?????????????

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος19/8/12 09:19

    BENZΙΝΑΔΙΚΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΑΛΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/8/12 12:46

    Η φοροδιαφυγή έχει γίνει συνηθεια στον Ελληνα αφού το κακό ξεκινάει απο ψηλά και κατεβαίνει διερχόμενο όλες τις κοινωνικές ,οικονομικές τάξεις .Ομως καλό είναι να τονίζεται ότι η φοροδιαφυγή έχει διαφορετικά μεγέθη ,αίτια .Οταν φοροδιαφεύγει ένας ιατρός ,κλέβει το δημόσιο κατα το ποσοστό που αντιστοιχεί στα χρήματα της επίσκεψης ή εξετάσεων που έκανε.Δηλαδή 20 ευρώ ,ή 40 ευρώ φόρος .(αν νοηθεί ότι η αμοιβή του είναι 80 ,120 € )
    Οταν φοροδιαφεύγει ένας μεγαλοεργολάβος έχουμε απώλεια ΦΠΑ και εισοδήματος μερικών χιλιάδων ευρώ .Οταν φοροδιεφεύγει ένας πρατηριοχος υγρών καυσίμων ,τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μεγαλύτερο .
    Αρα ναι στην πάταξη της φοροδιαφυγής ,ναι στην αλλαγή συνείδησης αλλά αυτό να γίνει ενσυνείδητα απο τους περισσότερους ,με ταχύ ρυμθμό και προς την σωστή κατεύθυνση ( όχι επειδή ζηλεύεις τον έχοντα χρήματα να τον καταγγείλεις ) .
    Ως προς τους ελεγκτικούς μηχανισμούς .Ολοι ξέρουμε ότι πάσχουν .Η διαφθορά είναι στο αίμα τους .Εκεί θέλει αποτελεσματική εργασία διότι αλλως ...όλα θα πάνε άχρηστα .
    Υπομονη ,επιμονή και ευγένεια χρειάζεται .Δεν βοηθάει η δολιότητα ,η έχθρα και η κακεντρέχεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος19/8/12 14:09

    Το ωραίο είναι ότι αυτοί οι κλέφτες που δεν κόβουν αποδείξεις και φοροδιαφεύγουν είναι αυτοί που φωνάζουν πρώτοι για την κρίση οι αλήτες. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι όποιος δεν κόβει αποδείξεις ΔΕΝ δηλώνει έσοδα, άρα ΔΕΝ πληρώνει τους φόρους που πρέπει, με αποτέλεσμα το κράτος να κόβει από μισθούς και συντάξεις, γιατί απλά αυτοί φαίνονται ότι έχουν εισοδήματα.
    Μία είναι η λύση. ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΙΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (καφέ, ποτό, πίτσα, τρόφιμα, ρούχα, επίσκεψη σε γιατρό, ταξί, εργασία από ηλεκτρολόγο-υδραυλικό κλπ, επισκευή αυτοκινήτου, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΌ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ κλπ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ. ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΝΩ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/8/12 14:35

    γραφετε μαλακιες και επιδι εχω μαγαζι ενα πραμμα να ξερετε τα μαγαζια φοροδιαφευγουν γιατι δεν βγενουν αλιος και επιδι η εφορια θα ερθει στο τελος σε ολους αυτους που λετε και θα τους πει, οτι ο φορος ειναι τοσος και επιδι με κλεβεις θα πληρωσεις και αλλο τοσο ασχετα αν φοροδιαφευγεις η οχι, ασε που δεν σου προσφερει τιποτα ουτε καθαριοτητα, ουτε δικαιοσυνη, ουτε υπηρεσιες, ουτε προστασια απο τους παρανομους που πουλανε τα ιδια προιοντα με εμενα στην μιση τιμη γιατι αυτοι δεν εχουν ουτε τεβε ουτε δει ουτε διφοδο ουτε τιποτα. Και αν φτασαμε εδω που φτασαμε δεν ηταν απο την φοροδιαφυγη της τυροπιτους ηταν επειδη ψηφιζουμε τοσα χρονια σαν μαλακες τυπους σαν τον τζοχατζοπουλο και που πληρωναμε 3000 σε καθε διμοσιο κιφινα που εβγαινε στα 50 στην συνταξη και ετρωγε εις υγιαν των κοροιδων που καθομαστε 14 ωρες την ημερα σε ενα μαγαζι για να μας λενε και απατεωνες και να φοβομαστε μην καταλιξουμε στην φιλακη για μια απληρωτη επιταγη και εχεις το καθε τσουτσεκι να σου κανει και μαθιμα νομιμοτιτας. Πιο πολυ τα γραφω για αυτους που ειναι στο κουρμπετι και ξερουν οχι για κατι παιδακια 18 χρονον και κατι φοιτητες που δεν εχουν ακομα ιδεα τι συμβενει στην κοινωνια και τι παει να πει να περιμενουν απο εσενα 3 ατομα να φανε και τα βλεπουν ολα ροδινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος19/8/12 16:15

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟς ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος19/8/12 16:41

    Oι ποιο πολλοι που γραφουν εδω ειναι ασχετοι και κακοπροεραιτοι και ζηλειαριδες οι σε αλλη περιπτωση καποιου ανταγωνηστη.Οποιος εχει απο αυτα που εχουν οι ανδρες ας παει να ανοιξη ενα μαγαζι ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος19/8/12 16:49

    ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!!ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!!

    ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΝΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ"
    ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΖΩΟΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ?ΤΙ ΝΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος19/8/12 16:52

    To όνειρο καθέ νέου Ελληνα να μπεί στο δημόσιο και να κάθεται.Οι νεοι φωνάζουν μας καταστρέψατε το όνειρο του (ΔΥ).
    Αντε ρε πάτε να δουλέψετε σε ιδιωτική επιχείρησει και μετά ελάτε να τα πούμε κακομαθημένα παιδακία.Η αγελάδα ψώφησε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος19/8/12 17:27

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΖΗΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!
    ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ...

    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΥ? ΤΟ ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΕΡΔΟΣ!!!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!
    ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ!
    Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΧΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΑΤΕ!
    ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΨΙΑ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

    ΧΑΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ...
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟ ΓΙΑ ΝΑΣ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ...
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/12 17:47

      ρε ηλιθιε το κρατος σε κλεβει οχι τα μαγαζακια βλακα που τα ξερεις ολα. Αλλα θελετε να κλησουν ολα και να δουλευετε σαν τους κινεζους μαλακες με 200 ευρο και να σας γαμανε οι μεγαλες αλισιδες κομπλεξαρες. Περιμενετε και σε λιγο να δεις τι θα γινει 400 ευρω για 8ωπο μαλακα. ε ρε τζαμπο που σου χρειαζεστε

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος19/8/12 22:36

    Θα έκοβαν όλοι αποδείξεις και θα τις ζητούσαν ΟΛΟΙ αν τόσα χρόνια έβλεπαν τα χρήματα τους να γίνονταν ΣΧΟΛΕΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙς ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΩΝ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Σας το λέω σαν ηλίθιος φορολογούμενος που πληρωνω σιγουρα περισσότερα απο αυτούς και δεν έχω ούτε σπίτι στο όνομα μου (χρωστάω ακόμα 19 χρόνια μέχρι να ξοφλήσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος20/8/12 01:03

    ΚΑΛΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΙ. ΜΑΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΥΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΟΣ/ΜΙΖΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΙΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΚΕΙΛΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΡΟΦΗ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ. ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΘΗΝΕ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ 3 ΚΑΙ 4 ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΟΥΦΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΡΟΔΟΣ20/8/12 03:25

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΣΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΤΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΕΛΟΓΙΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΝΟ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΩΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥΣ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολλοί την προδοσία αγάπησαν. Να κοιτάζει ο καθένας την δουλειά του. Εσείς να κόβετε αποδείξεις όπως πρέπει και αν κάποιος δεν κόβει, δεν χρειάζεται να τον καταγγείλετε. Μην ψωνίζετε από αυτόν και αφού δεν θα πουλάει, δεν θα χρειάζεται να κόβει αποδείξεις και όλα θα είναι καλά. Γιατί κάνετε τόση φασαρία; Να μην καρφώνετε! Δεν είναι καλό αυτό! Μπορεί, να είχε κάποιο πρόβλημα πχ με την ταμειακή. Δεν χρειάζεται, να τον καταστρέψετε! Ηρεμήστε λίγο και μην ξεσπάτε στους μικροεπιχειρηματίες! Άλλοι είναι που φταίνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *