ροή ειδήσεων

Ιδού το ανθρωπόμορφο κτήνος της Πάρου! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Η απολογία του κτήνους χωρίς περικοπές
O λογαριασμός του στο facebook
ΔΕΙΤΕ τον Πακιστανό της Πάρου, που λήστεψε, βίασε κι έστειλε στην εντατική το δεκαπεντάχρονο κοριτσάκι...

Σας το είπαμε, αργά η γρήγορα το πρόσωπο του θα αποκαλυφθεί και τώρα θα δούμε για ποιους λόγους προσπαθούσαν τόσο πολύ να τον προστατέψουν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι έγινε στην Πάρο; 
Η τοπική κοινωνία προσπάθησε να "θάψει" το θέμα!



Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η φήμη οτι ο Πακιστανός της Πάρου ήταν στην Υπατία. ΔΕΝ ήταν σε καμία Υπατία. Ήταν 4 χρόνια εργαζόμενος στη Πάρο με την μόνη διαφορά οτι η τοπική κοινωνία προσπάθησε να κουκουλώσει το συμβάν γιατί γινόταν "κακό" στο νησί!

Όταν έσκασε το θέμα...όλοι ακούσαμε με έκπληξη να λένε “έγκυρες πηγές” από την Πάρο ότι, ΜΑΛΛΟΝ, το κορίτσι έπεσε από τα βράχια και κτύπησε, (ακόμα ΚΑΙ ο ιατροδικαστής με την έκθεσή του άφηνε ανοικτό να είναι από ατύχημα το τσακισμένο κρανίο!!!).

Ακούγαμε τον πατέρα της να παρακαλάει κλαίγοντας σχεδόν στον Πορτοσάλτε (αυτός έβγαλε πρώτος, αρχικά, την είδηση, πρωί 7 η ώρα, κατόπιν τηλεφωνήματος και πάλι του πατέρα, που παρακάλαγε για διακομιδή με ελικόπτερο), να κάνει κάτι να μην κλείσουν την υπόθεση, γιατί “τα βράχια στο σημείο που βρέθηκε η μικρή δεν έχουν καθόλου ύψος, από το οποίο να έπεσε και να κτύπησε, πόσο μάλλον να συντριβεί το κρανίο της”.

ΤΙΠΟΤΑ δεν έγινε, οι αστυνομικοί ΕΦΥΓΑΝ, η μικρή χαροπάλευε, οι ξενοδόχοι με τα πούρα έπιναν τις παγωμένες σαμπάνιες τους “εις υγείαν των κορόιδων” και ο Πακιστανός …προσευχόταν για το Ραμαζάνι. Μέχρι που βγήκαν τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό, ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ+ μετά το έγκλημα, και δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Έπρεπε να επιστρέψουν...

Έτσι, επέστρεψε η Αστυνομία και σε τρεις ημέρες τον πιάσανε στην Αθήνα, αφού τον είχαν φυγαδεύσει από την Πάρο, όταν έφυγαν οι μπάτσοι από το νησί!

ΟΛΟΙ οι μαγκίτες με τα πούρα οι ξενοδόχοι, αλλά και οι …πολιτικοί άρχοντες του νησιού, ήθελαν να κλείσει η υπόθεση, γιατί “κάνει κακό στον τουρισμό”. Η αλήθεια ήταν, βέβαια, ότι ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ λαθρομετανάστες στη δούλεψή τους, ΧΩΡΙΣ ΙΚΑ, με μαύρα μεροκάματα, και η αστυνομία μέσα στα πόδια τους ήταν ενόχληση.

Θα υπήρχε ο αιμοβόρος και διεστραμμένος αυτός Πακιστανός και όλοι οι λάθρομετανάστες, ΑΝ δεν τους μάζευαν τα δημοσιο-κλεφτρόνια οι φραγκάτοι στις βίλες τους για να τους προσφέρουν προσωπικές "υπηρεσίες", ή οι κοιλαράδες αγρότες και οι φουσκωτοί οι ξενοδόχοι, που κλέβουν το κράτος (και ΕΜΑΣ, τους φορολογούμενους), για να ακουμπήσουν το βράδυ τα κλεμμένα στις Ουκρανομολδαβοαλβανοβουλγαρονιγηριανές στα μπαράκια;



Τώρα γιατί προσπαθούν να κρύψουν και να προστατεύσουν αυτό το κτήνος εφόσον ομολόγησε και ΔΕΝ είναι ανήλικος είναι άλλο θέμα που έχει επίσης ζουμί. Το πιθανότερο είναι ο ίδιος ο Πακιστανός να προσέφερε τις υπηρεσίες του στην "υψηλή κοινωνία" και αν αποκαλυφθεί η φάτσα του να θιχτούν πρόσωπα και καταστάσεις. Όπως και να έχει αργά ή γρήγορα θα του βγάλουμε την κουκούλα και μαζί με εκείνον, θα ξεβρακώσουμε και αυτούς που τον προστατεύουν εις βάρος της Ελληνικής Κοινωνίας.


Ντοκουμέντο-ΣΟΚ: Η απολογία του κτήνους χωρίς περικοπές. 
Δείτε τίνος τέρατος το πρόσωπο μας "κρύβουν" οι Αρχές της Σύρου!



-ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ "ΣΚΛΗΡΕΣ" ΛΕΞΕΙΣ
Διαβάστε το πιο σοκαριστικό απόσπασμα από την κτηνωδία του Πακιστανού βιαστή, χωρίς περικοπές όπως το παρουσίασε αποκλειστικά το tnsite.gr.

Το πρόσωπο αυτού του κτήνους αποφάσισαν...
να"κρύψουν" οι Αρχές της Σύρου για να τον "προστατέψουν". Ένα ντοκουμέντο-σοκ:

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ



To "κτήνος" της Πάρου πόζαρε στο σημείο της επίθεσης - Ανατριχιαστικές φωτογραφίες



Λίγες μέρες πριν επιτεθεί με πρωτοφανή αγριότητα στην 15χρονη Μυρτώ, ο 21χρονος Πακιστανός πόζαρε στην παραλία της Χρυσής Ακτής και ανέβαζε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook...

Tην ώρα που η άτυχη 15χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική του Αττικού νοσοκομείυο, η εφημερίδα "το Εθνος της Κυριακής" αποκαλύπτει μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας που δημοσιεύει τις φωτογραφιες του φερόμενου ως δράστη, αυτές τραβήχτηκαν στο σημείο που λίγο αργότερα ο 21χρονος Πακιστανός θα κακοποιούσε βάναυσα την άτυχη μικρή. Ο 21χρονος που έχει ομολογήσει την πράξη του κρατείται στην απομόνωση των φυλακών Αυλώνα ενώ η κατάσταση της 15χρονης παραμένει σταθερά κρίσιμη.





tro-ma-ktiko.gr


Δείτε εδώ την προσωπική σελίδα που είχε στο facebook το κτήνος από Πακιστάν...


Λίγες μέρες πριν επιτεθεί με πρωτοφανή αγριότητα στην 15χρονη Μυρτώ, ο 21χρονος Πακιστανός Waqas Ahmed πόζαρε στην παραλία της Χρυσής Ακτής και ανέβαζε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook......Για να δείτε και τις υπόλοιπες φώτος του ΚΤΉΝΟΥΣ πατήστε.. εδώ..

eglimatikotita.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/8/12 20:22

    Pros tin topiki astinomia: Mazefte tous apo ta fanaria kai apo tis paralies min ginei kanena kako! Gamo to pakistan sas panw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/8/12 20:55

    στην χωρα τους αν το εκανε θα ηταν ηδη αποκεφαλισμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/8/12 23:37

    ΣΤΗ ΟΔΟ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΒΑΠ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΥΓΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/8/12 10:59

    ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟΥ ΠΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/9/22 00:05

    ΖΗΤΏ ΠΑΚΙΣΤΆΝ ΚΑΛΆ ΤΟΥΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/9/22 00:05

    ΖΗΤΏ ΠΑΚΙΣΤΆΝ ΚΑΛΆ ΤΟΥΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *