ροή ειδήσεων

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ

2 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΤΗΣ ΡΩ 5 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΡΑΜΠΟΎΚΩΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ...
ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.. ΠΛΈΟΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΉ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ 500 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ. ΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ?

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/8/12 18:39

    RE PAIDIA O DHMOS GIATI DEN KALESE THN ASTYNOMIA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/12 10:48

      RE DEN MAS XEZEIS ME TA ELLINIKA BLAKA.. KOLIMA EFAGES

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/8/12 18:40

    ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩΦΕΥΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/8/12 19:06

    aytos poy ka8arizei ekei to parko toys ksafanise..ton xartzilikosan oi alloi giayto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/8/12 19:14

    ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣ?ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ?ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/8/12 19:42

    Οταν καποιοι συμπολιτες πετανε τα σκουπιδια τους οπου τυχει, μεσα η εξω απο τους καδους, χωρις σεβασμο στους αμεσους γειτονες στο σημειο, εχεις τετοιες αντιδρασεις. Μια λυση θα ητανε η περιοδικη μετακινηση των καδων. Καποιοι θα γινουν μονο ανθρωποι, αφου λουστουν κι αυτη την βρωμια που δημιουργουν μακρια απο το σπιτι τους.
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/8/12 20:21

      ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΘΕΙ Η ΑΥΛΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΙΣΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος29/8/12 20:39

    nai alla den kleboyme dimosia perioysia me to etsi 8elo kai me tsampoyka kai me to ksilo kai sthn sygkekrimeni gitonia to mono eykero shmeio gia toys kadoys einai ekei einai apenanti apo spiti kai oxi mesa sthn ayli toy alloy.kai yparxh kai nomos ena pragma poy ksexorizei toys politismenoys apo toys apolitistoys h tirisi toy nomoy... bebea aytoi poy toys bgalan den xreiazteike kai poly gia na diksoyn oti einai apolitisti kai kanibaloi kai blakes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/8/12 20:57

    ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/8/12 21:03

    epeidh menw ston sugkekrimeno dromo ta pragmata den exoun ginei etsi opws perigrafontai sto site. kapoios kurios idiokthths pitsarias sto dromo ayto afairese tous kadous pou prohpurxan sto shmeio dekseia apo to magazi tou(me to etsi thelw), me apotelesma na epivarinthoun oi kadoi ston apo katw dromo me ta skoupidia ths pitsarias kai olhs thw kuras ths rw kai na gemish to parkaki arouraious. Oi katoikoi tote ekeinou tou dromou afou aganaktisan zhthsan apo ton dimo na ksanagyrisoun oi kadoi ekei kai opou vriskontousan. Afou omws den eisakousthkan oi fvnes tote k aytoi me th seira tous meteferan allou tous dikous ews otou epelthei h taksi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/8/12 21:49

    Και εγώ μένω σε αυτό τον δρόμο και ξέρω παρα πολυ καλά τι έγινε.
    Επειδή λοιπόν το να κάνει ο καθένας σχόλια απο μακριά είναι πολύ εύκολο, η κατάσταση έχει ως εξής.
    Αρχικά ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας buona sera με το έτσι θέλω και εν γνώση της ΔΕΚΡ και του οικείου αντιδημάρχου όπως οι ίδιοι παραδέχθηκαν και μας είπαν όταν πήραμε στο 2241063108 για να παραπονεθούμε, έβγαλε τους κάδους απο την οδό Κυρά της Ρώ στήν πάνω πλευρά του πάρκου.
    Στην συνέχεια μετά απο περίπου 10 μέρες οι κάτοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται στο τέλος της οδού Βερολίνου και εκεί που αρχίζει η οδός Ρώμης με το έτσι θέλω και αυτοί εξαφάνισαν τους κάδους απο την κάτω πλευρά του πάρκου , και σαν να μην έφτανε αυτό έδειραν και κάποιους περίοικους ( μία κοπέλα μάλιστα χρειάστηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ).
    Όταν λοιπόν πήραμε και πάλι το 2241063108 να αναφέρουμε το τι έγινε , είχαμε την τύχη να μιλήσουμε με τον Νικόλαο Ρόδη ο οποίος είναι Διευθυντής της ΔΕΚΡ.
    Μας είπε λοιπόν ότι οι άνθρωποι έχουν δίκιο ( δηλαδή ότι όλοι όσοι κατοικούν σε αυτές τις δύο οδούς έχουν άδικο ), και όταν του είπαμε ότι θα πάμε να εκθέσουμε το πρόβλημα στόν κ. Εισαγγελέα μας είπε:
    Ε και τι θα μου κάνει ο Εισαγγελέας νά πάτε όπου θέλετε και σας απαγορεύω να με ξαναενοχλήσετε μέχρι να γυρίσω απο την άδεια μου.
    Όταν πήραμε στο τηλέφωνο παραπόνων του Δήμου ο υπάλληλος αρνήθηκε να μας δώσει το όνομα του και όταν του είπαμε ότι θα πάμε στόν Δήμο να το αναφέρουμε μας είπε:
    Για έλα να δούμε ποίος είσαι......
    Εν τω μεταξύ οι αγαπήτοι γείτονες συνεχίζουν να δέρνουν όποιον θέλουν συμπεριλαμβανομένων και των υπαλλήλων του Δήμου.
    Αυτά και άλλα πολλά μπορούν να κατατεθούν με ονόματα και διευθύνσεις αν κάποια δημόσια αρχή ενδιαφέρεται.
    Επίσης θα αφήσω στόν καθένα απο εσάς να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα σχετικά με την συμπεριφορά των εμπλεκομένων αιρετών και υπαλλήλων............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/8/12 22:52

    then trepontai aytoi poy piran toys kadoys? dernoyn kai apeiloyn akoma kai grioyles ALITESSSSSSSSSSSSSSSSSS DROPISAS REEEEEEEEEE SE LIGO THA DERNOYN KAI PAIDAKIA XRONIA EINAI EKEI TORA TOYS ENOXLEISE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/8/12 23:10

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΩΠΕΙ Ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ...5 ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΗΘΙΚΙΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/8/12 08:03

    εσυ εκει κόλλησες. να γράφει ελληνικά. αφου βλέπεις ότι σε γράφει στ @ρχίδι@ του, τί επιμένεις ? μαλλον δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/8/12 11:23

    το ζητούμενο είναι να επιστρέψουν οι κάδοι εκεί που ήταν διαφορετικά θα εξαφανιστούν όλοι οι κάδοι από παντού αφού θα μπορεί ο καθένας να τους παίρνει όπου θέλει. Εξάλλου δημόσιος χώρος είναι ο συγκεκριμένος χώρος δεν είναι αυλή κανενός το πάρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/12 23:30

      Συνεχίζοντας το σχόλιο του προηγούμενου αναγνώστη θα ήθελα να συμπληρώσω ότι αν δεν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα άμεσα από το Δήμο ο οποίος και Δημοτική Αστυνομία διαθέτει και Νομική Υπηρεσία έχει θα έχει ως αποτέλεσμα να αναγκαστούν οι ίδιοι οι πολίτες να λύσουν το πρόβλημα μονοι τους.Ήδη έχουν γίνει κάποια μεμονομένα επεισόδια και κάποιοι άλλοι πετούν τα σκουπίδια τους σε άλλα σημεία περιμετρικά του πάρκου.Θα πρέπει η αντίδραση του Δήμου να είναι δυναμική για να μην εξαπλωθεί το πρόβλημα και να προστατευθεί η περιουσία του.Οι <> αυτού του τύπου όταν δεν αντιμετωπίζονται ενισχύουν το αίσθημα της ατιμωρισίας και της αυθαιρεσίας.Θα πρέπει όμως και Δήμος να μαζεύει τα σκουπίδια και να πλένει και τους κάδους ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.Επίσης οι αρμόδιοι πολιτικοί άρχοντες που εκλέγονται από τους πολίτες και διορίζονται σε μια θέση να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και όχι να σφυρίζουν αδιάφορα και να μεταθέτουν την ευθύνη σε διοικητικούς υπαλλήλους.Αν όμως ο Δήμος δεν μπορέσει να λύσει αυτό το πρόβλημα το οποίο δημιουργεί πρόβλημα υγείας, μπορεί να φέρει λύσεις αυτοδικίας και απώλεια της περιουσίας του, ας αναλάβει αυταπάγγελτα ο αρμόδιος εισαγγελέας για να μπουν τα πράγματα σε τάξη.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος30/8/12 12:37

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ 5 ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΟΙΚΑΤΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΗΒΛΗΘΕΙ ΠΟΙΝΗ Η ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΗΜΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΗΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ..Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/8/12 12:47

    ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥ8ΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *