ροή ειδήσεων

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την φρικιαστική επίθεση του «Δράκου» της Πάρου

Δείτε ποιος τον μάζεψε και τον τάιζε
Της έλιωσε το κεφάλι με μία πέτρα πέντε κιλών, ξέπλυνε τις «αμαρτίες» του στη θάλασσα και γύρισε στο ξενοδοχείο σαν να μην συνέβη τίποτε για να ποτίσει τα λουλούδια! ...


Ο «Δράκος» της Πάρου περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο κακοποίησε βάναυσα την άτυχη 15χρονη Μυρτώ, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Ο δράστης μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης λίγο μετά τις 09:00 στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα, ως κατηγορούμενος για την επίθεση στη 15χρονη Μυρτώ, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου.Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να ξεσπάσουν από τη στιγμή που πέρασε την πύλη των φυλακών. Οι κρατούμενοι, ακόμα και οι ομοεθνείς του, άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν έντονα και ζήτησαν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να μεταφερθεί αλλού.

Στο σωφρονιστικό κατάστημα κρατούνται οι κατηγορούμενοι ανήλικοι, καθώς και οι έφηβοι μέχρι 21 ετών. Ο κατηγορούμενος πέρασε τη νύχτα στη Διεύθυνση Μεταγωγών του Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του και ζήτησε «συγγνώμη» από την οικογένεια της 15χρονης Μυρτώς, ενώ ισχυρίστηκε ότι είναι γεννημένος το 1993 και όχι το 1991.

Το protothema.gr έχει στην κατοχή του και παρουσιάζει ολόκληρο το κείμενο της απολογίας του δράστη. Δείτε εδώ.

«Χτύπησα με μανία την κοπέλα στο μάτι της με μια πέτρα βάρους πέντε κιλών. Την άρπαξα και προσπάθησα να την κρύψω σε μια σχισμή ανάμεσα στα βράχια αλλά εκείνη αντιστεκόταν. Όταν γέμισε με αίματα, πέταξα την πέτρα στη θάλασσα και πήγα να πλύνω τα χέρια μου. Αφού την εγκατέλειψα, επέστρεψα στο εστιατόριο στο οποίο δούλευα, έκανα ένα μπάνιο και πήγα να ποτίσω τα λουλούδια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο 19χρονος σε ένα απόσπασμα.

Εν τω μεταξύ ανάκριση διετάχθη από τον Εισαγγελέα Κυκλάδων σε βάρος του εργοδότη του δράστη ώστε να διαπιστωθεί εάν ο νεαρός Πακιστανός εργαζόταν στην επιχείρησή του χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.

Την ίδια ώρα, ξεχειλίζει η οργή της κοινής γνώμης για το ειδεχθές έγκλημα αλλά και την κυνική ομολογία του 19χρονου Πακιστανού για την κακοποίηση της 15χρονης Μυρτώς στη Χρυσή Ακτή της Πάρου.

Την ώρα που η κοπέλα δίνει μάχη για τη ζωή της στην Εντατική του Νοσοκομείου Αττικόν, ο δράστης, αν και αρχικά αρνούνταν την συμμετοχή του, ομολόγησε με απίστευτη σκληρότητα την άγρια κακοποίηση της κοπέλας (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Σημειώνεται ότι με αφορμή τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά, κατά την άφιξη της αστυνομικής κλούβας που μετέφερε από την Σύρο τον πακιστανό «δράκο», η Χρυσή Αυγή αναφέρει πως είναι αποτέλεσμα της «δυναμικής οργής του ελληνικού λαού» καυτηριάζοντας ταυτόχρονα την «ειδική συμπεριφορά» που επέδειξαν στην περίπτωση του οι αρχές. «Ο Πακιστανός εγκληματίας τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρισης, καθώς δηλώνοντας ψευδή ηλικία δεν μεταφέρεται σε κανονικές φυλακές, αλλά ανηλίκων. Η απόδοση Δικαιοσύνης είναι η μόνη λύση για να περιφρουρήσουμε την κοινωνική ειρήνη» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή.

πηγή http://www.protothema.gr


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! "ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ! "



ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ!

(H φωτογραφία αναδημοσιεύεται από το makeleio.gr με πάσα επιφύλαξη)
Ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς (ή Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ) που δεν γράφεται ή δεν λέγεται το όνομα και το επίθετο του στα ΜΜΕ, εργαζότανε παράνομα στο «Πάρος Μπλε Δελφίνι», Blue Dolpin Paros, στη Νέα Χρυσή Ακτή (Τσερδάκια) Πάρος ως αχθοφόρος εργάτης χειρώνακτας παράνομα, χωρίς ένσημα, χωρίς βιβλιάριο υγείας που απαιτείται για ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων, χωρίς 8ώρο, χωρίς να τον έχει δηλωμένο στην εφορία. Στις 23 Ιουλίου 2012, ΒΙΑΣΕ και ΧΤΥΠΗΣΕ και ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ και ΛΗΣΤΕΥΣΕ ανήλικη Ελληνίδα 15 ετών. Ο ιδιοκτήτης Πέτρος Μασούρας του Blue Dolpin Paros, δήλωσε: « θα μπορούσε να γλιστρήσει στα βράχια και να έπαθε ότι έπαθε το θύμα...



πηγή http://www.makeleio.gr/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/8/12 09:22

    θα μπορούσε να γλιστρήσει στα βράχια και να έπαθε ότι έπαθε το θύμα...??? E ζώον? Η πιο ιλίθια δήλωση που έχωα ακούσει ποτέ μου. Εξάλλου φένεται απο το υφάκι σου τι καθίκη είσαι. Έχεις γυνέκα και παιδιά? Δε το νομίζω με τέτια μούτρα αλλα αν έχεις πωσ θα σου φενόταν να γλιστρούσε και να έπεφτε το δικό σου το παιδί στα βράχια? Θα σε έκαιγα με τη δήλωση αυτή που έκανες αν ήμουνα πατέρας του κοριτσιού. Και φυσικά το όνομα του ξενοδοχείου σου θα βγεί περήφανα στις διάφορες travel/hotel σελίδες του internet ξέρεις στον χώρο των σχολίων. Μπράβο σου, μάζεψε κιάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/8/12 09:24

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΞΩ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/8/12 09:37

    ΣΩΣΤΟΣ!!!! ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΞΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/8/12 16:01

    Φα ερθει κανενας Θεολογο,Σορονη,Φανες,Καλαβαρδα,Μανδρικο,Καμειρος Σκαλα,Κρητηνια,Εμπωνα,Σιαννα,Μονολιθο ,να πιάσουνε ΟΛΛΟΥΣ τους παράνομους Πακιστανούς ? Βρείτε και τα σπίτια που τους τα νοικιάζουν κιόλας οι ιδιοκτήτες παράνομα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/8/12 16:45

      Mη λες τέτοια πράγματα φίλε γιατί θα σε πούνε ρατσιστή. Όπως λένε και σε μένα όταν τους λέω ότι εμείς φταίμε που τους δίνουμε δουλειά και σπίτια.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *