ροή ειδήσεων

Φάγωμεν, πίωμεν, πετάξομεν!

Ο πρώτος πολίτης της Περιφέρειας δίνει το λαμπρό παράδειγμα για όλους μας!
Αφού έκανε μια βόλτα από το χώρο της φωτιάς με τη παρεούλα του...
έφαγαν το σταφυλάκι που είχε φέρει μαζί του, πήρανε σάντουϊτς, καφέδες και νερά τα οποία τα είχαν φέρει πολίτες και διάφορα μαγαζιά και όχι η περιφέρεια, θα συνεχίσουμε πιο κάτω για τα σάντουϊτς της περιφέρειας, και σαν να μην έφτανε που πήραν και έφαγαν αυτά που έπρεπε να φάνε οι πυροσβέστες και άλλοι εθελοντές που δίναν μάχη με τις φλόγες, πέταξαν και τα σκουπίδια τους κάτω, πιστεύοντας προφανώς πως θα τα μαζέψουν κάποια κορόιδα, ενώ στα 2 μέτρα υπήρχε κάδος!


Μπορεί εσείς κύριοι στο σπίτι σας και στο χωριό σας να μάθατε έτσι, αλλά εδώ τη Ρόδο την αγαπάμε και τη θέλουμε καθαρή, γι'αυτό επειδή είναι αδύνατο να τηρείτε κάποιους κανόνες ευπρέπειας καλύτερα να μένετε κλειδωμένοι στα σπίτια σας ή να γυρίσετε πίσω στα χωριά σας!
Η παρουσίας σας και μόνο, εκτός από τα σκουπίδια που πετάτε, προκαλεί και αηδία σε όσους μοχθούν για το καλό του τόπου. 


Να συνεχίσω και για τους πυροσβέστες που έφτασαν το πρωί στο νησί και αφού είχαν μόλις γυρίσει από φωτιά στη Ζάκυνθο ήρθανε Ρόδο.
Ήδη ταλαιπωρημένοι και εξαντλημένοι περίμεναν να φάνε κάτι και αυτοί αλλά και όσοι βρίσκονταν ήδη εκεί από το βράδυ, αλλά οι περιφέρεια δεν μερίμνησε για αυτό.
Με εκκλήσεις στο ίντερνετ και στο ραδιόφωνο κάποιοι πολίτες και διάφορα μαγαζιά φέρανε κάποια σάντουιτς, κρουασάν, καφέδες και νερά.
Αυτά τα λιγοστά βέβαια δε φτάναν για όλους, και όταν κάποιος της περιφέρειας ρωτήθηκε αν υπάρχουν σάντουιτς είπε έρχονται σε λίγο, από το πρωί πήγε 4 για να έρθουν τα σάντουιτς.
Δηλαδή όσοι βρίσκονταν εκεί, πυροσβέστες και εθελοντές αν περιμένανε από τη περιφέρεια να φάνε και να πιούνε νερό θα είχαν όλοι λιποθυμήσει!
Κύριοι είστε ανίκανοι για τις θέσεις σας, δεν είναι τυχαίο πως με τόσες φωτιές που έχουμε από το '87 και ακόμα γίνονται τα ίδια λάθη και συνεχίζεται η ίδια ανοργανοσιά και καμία μέριμνα πρόληψης δεν έχει παρθεί!
Βέβαια να μη ξεχάσουμε και την αξιωματική αντιπολίτευση που με τα λουστρίνια και τα ιταλικά πουκάμισα ήρθανε να μάθουν και αυτοί γεμάτοι αγωνία για το τι γίνεται, προσοχή, θα σκονίσετε τα παπούτσια σας!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/8/12 21:21

    πες τα ρε φιλε.την στοιχειωδη αγαπη να εδειχναν για το νησι που τοσα τους εχει προσφερει,του κερατα ενα αεροπλανακι να περιπολει οπως ειχαμε καποτε,τζιπακια πυρασφαλειας του στρατου οπως ειχαμε καποτε ,ζωνες αντιπυρικες,εκπαιδευμενο προσωπικο,απλα πραγματακια αλλα οι φωστηρες μας δεν κανουν για τα απλα.τα μυαλα δουλευουν μονο στα πολυσυνθετα προβληματα βλ.εκλογες, λυκοφιλιες,μηχανοραφιες ισα ισα να κραταμε την καρεκλα.ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/8/12 21:54

    χαχαχα
    τι παραπονιέστε ρε καραγκιόζηδες;;;
    Αυτοί σας αξίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/8/12 22:16

      σκάσε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/8/12 22:58

      άμα δεν ταιριάζατε δεν θασυμπεθεριάζατε!!!
      καραγκιόζηδες

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/8/12 01:37

      ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙΣ...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/8/12 22:25

    και ο "ακάλυπτος" στην μεση........
    ελυσε τα προβληματα του τουρισμου και πηγε να σβησει και την φωτια
    βουτυρο στο ψωμι τους οι καταστροφες για δημοσιες σχεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/8/12 22:49

    re 29/8/12 9:54 μ.μ. νουμερο εσυ και οι ομοιοι σου ολο μαλακιες ειστε λετε και κανετε τον πουλο αμα δεν σ αρεσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/8/12 23:00

      άμα δεν ταιριάζατε δεν θα συμπεθεριάζατε!!!
      καραγκιόζηδες

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/8/12 02:54

    Πληρωμένες αναρτήσεις απο αλήτες που αφου τρώνε καλα χρόνια τωρα ξαφνικα αποφασισαν
    να μεταπηδησουν στην κριτική γιατι σταματησε η μασα.
    Δωσε ρε αλητη το ονομα σου για να δουν ολοι τι δουλεια εκανες για τον πρωτο πολιτη της περιφερειας που τωρα θυμηθηκες να βρισεις αλλα τον υπηρετησες μια δεκαετία με το αζημιωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/12 06:06

      κόψε την κόκα!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/8/12 11:08

      Για πρωινός μαλάκας, καλός είσαι

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος30/8/12 10:07

    κομπλεξικοί καράβλαχοι. Είμαστε Τσαμπίκοι και υπερύφανοι. Εσείς Τσαμπίκοι δεν θα γίνετε ποτέ. Μια ζωή κομπλεξ θα έχετε. Γι'αυτό πηγαίνετε απο εκεί που ήρθατε. Στα κατσάβραχα με τα κατσίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/12 11:57

      και ας μάθουμε τι σημαίνει βλάχος,αφού όλοι οι τσαμπίκοι όσοι δεν είναι από Ρόδο τους αποκαλούν βλάχους(κι εγώ είμαι από Ρόδο αλλά φρόντισα να μάθω 5 πράγματα). Η λέξη Βλάχος χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει τους ομιλούντες την Βλάχικη γλώσσα (Αρμάνοι) ή τους ομιλούντες την Βλαχομογλενίτικη.Με την υποχώρηση της γλώσσας που παρατηρήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες, η λέξη αναφέρεται πλέον και σε όσους προέρχονται από βλαχόφωνες οικογένειες χωρίς απαραίτητα να γνωρίζουν και να ομιλούν τη βλάχικη.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος30/8/12 11:21

    ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ.
    ΟΣΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ.
    ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ.
    Ο ΠΕΙΝΑΛΕΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ !!!!!
    ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/8/14 22:27

    Αγνή Παρθενική Καρδιά Της Μαρίας, Λυπήσου Τα Παιδιά Σου

    http://www.tlig.org/el/messages/1006/
    Πολλοί από σας, παιδιά Μου, περιμένουν εξωτερικά σημάδια και εξωτερικά θαύματα. Πολλοί από σας στρέφουν το βλέμμα τους ψηλά ψάχνοντας στον ουρανό, κι όμως, ο Υιός Μου, ο Ιησούς, σας προέτρεψε να μη γυρεύετε εξωτερικά σημάδια, αλλά να γυρεύετε μέσα σας ό,τι είναι αληθινό και θείο. Πολλοί από σας διαβάζουν και ξαναδιαβάζουν αυτή την προφητική αποκάλυψη με τα μάτια αλλά δεν βλέπουν τίποτα, επειδή όταν διαβάζετε, διαβάζετε με μοναδικό ενδιαφέρον να βρείτε υπερφυσικά σημάδια ή ενδείξεις για θαυματουργικές ενέργειες, αντί να παρακαλείτε το Άγιο Πνεύμα να σας χαρίσει πνεύμα διάκρισης και αντίληψης για να εισχωρήσετε στο μυστήριο του Χριστού και στο μυστήριο της Ανάστασής Του και να μπορέσει η ψυχή σας να προοδεύσει πνευματικά και να φτάσει στη γη της επαγγελίας...

    Όποιος συνεχίζει να σκέπτεται και να αισθάνεται έτσι, καημένα Μου παιδιά, την ημέρα που θα αντικρύσετε τον Δημιουργό σας, θα σταθείτε όρθιοι μπροστά στο Θρόνο Του με άδεια χέρια γιατί η ψυχή σας θα είναι ακόμη ένας ξερότοπος, μια άνυδρη γη, μια έρημος. Αν όμως εισχωρήσετε με ειλικρινή διάθεση στα Μυστήρια που σας αποκαλύπτουμε τώρα με τα Μηνύματα αυτά, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι κάθε έργο που κάνει ο Θεός είναι γεμάτο δόξα και μεγαλοπρέπεια. Όταν στολίζει με τη Μεγαλοπρέπειά Του μια ψυχή και την μεταμορφώνει για την είσοδό της στη Βασιλεία Του και στον Ουρανό, τότε θα τιμήσετε αυτό το θαύμα επειδή θα δείτε την Δόξα του. Όταν ο Θεός φροντίζει τους πεινασμένους κι αυτούς που Τον σέβονται με την Ουράνια τροφή Του, για να μπορούν κι αυτοί να κληρονομήσουν την Βασιλεία Του και να είναι ζωσμένοι με την πιστότητα και την ακεραιότητα, τότε θα τιμήσετε κι αυτό το θαύμα, γιατί θα αναγνωρίσετε την Ευλογία Του και θα φορέσετε γύρω από το λαιμό σας την Ευλογία αυτή όπως φοριέται ένα στεφάνι.

    Όταν τα Σοφά Έργα Του, που μοιάζουν με απέραντη θάλασσα και λάμπουν σαν χίλιοι ήλιοι, θα λαμπρύνουν την ψυχή σας, για να αυξηθεί ο καρπός στα χείλη σας, και κάθε λέξη που θα προφέρουν να είναι σαν φωτιά που κατακαίει και καθαρίζει αυτή τη γη, εκείνη τη μέρα και τη νύχτα θα ψάλλετε αδιάκοπα ύμνους στον Αμήν για την άφθονη καλοσύνη Του, την υπομονή και την επιείκεια που σας έδειξε όλα αυτά τα χρόνια της ερήμωσής σας, η ψυχή σας θα τιμήσει αυτά τα θαύματα και τα καταπληκτικά έργα, κάθε μέρα της ζωής σας. Για τον λόγο αυτό, παιδιά Μου, με τη μεταστροφή σας θα ανακαλύψετε την αληθινή δόξα του Θεού που κατοικεί και λάμπει μέσα σας. Ξεσκεπάστε τα μάτια σας για να δείτε ότι ο Δημιουργός σας, που σας περιβάλλει με την Αγάπη Του, ζει επίσης μέσα σας. Ο Δημιουργός σας είναι και Νυμφίος 10 σας, επειδή Αυτός είναι η Κεφαλή 11 κάθε δημιουργήματος... Προσευχηθείτε, παιδιά Μου, για τις καρδιές εκείνες που είναι μακριά από το Θεό. Πολλοί απ' αυτούς λένε: "ας φάμε και ας πιούμε σήμερα, αύριο θα πεθάνουμε. 12 Ελάτε, ας γλεντήσουμε τώρα όσο είμαστε ζωντανοί, η ζωή μας θα διαβεί σαν συννεφάκι, ναι, οι μέρες μας εδώ είναι μετρημένες και θα περάσουν σαν σκιά, ας γλεντήσουμε λοιπόν!" και εξακολουθούν να ντροπιάζουν τους εαυτούς τους και την Εικόνα του Θεού βουλιάζοντας όλο και πιο βαθιά στην αμαρτία, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι είναι μάλλον νεκροί παρά ζωντανοί... Αχ, πολλοί από αυτούς πλανήθηκαν από την ίδια τους την έπαρση, και διεστραμμένες γνώμες παραμόρφωσαν τις ιδέες τους... Ο Υιός Μου, ο Ιησούς Χριστός, ο Λυτρωτής της ανθρωπότητας, έχει τη δύναμη να τους σώσει όλους επειδή ο Πατέρας, ο Δημιουργός σας, Του έδωσε εξουσία πάνω σε όλη την ανθρωπότητα.
    Σήμερα κάνει μεγάλα και καταπληκτικά θαύματα όπως ποτέ άλλοτε στην ιστορία. Ο Θεός σκύβει, παιδιά Μου, από τον ουρανό για να σας πλησιάσει. Ο Βασιλιάς σας ο Ιησούς, άφησε το Στέμμα Του και κατέβηκε από τον ένδοξο Θρόνο Του για να σας πλησιάσει. Ο Βασιλιάς αυτός, καθισμένος στο Βασιλικό Του Θρόνο, ντυμένος φοβερή μεγαλοπρέπεια, πιο λαμπρός μέσα στη Δόξα Του από το χρυσάφι και τα πολύτιμα πετράδια, σήκωσε το Πρόσωπό Του γεμάτο ευσπλαχνία και ακτινοβολώντας μεγαλείο, κοίταξε τους χορούς των αγγέλων γύρω Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *