ροή ειδήσεων

Προσοχή: Συστήνεται στο facebook σαν πρόεδρος Ροδίτικης ΠΑΕ και πουλάει «παραμύθια» !

Κυκλοφορεί στο Facebook και οχι μόνο ως "πρόεδρος" ΠΑΕ της Ρόδου και του οποίου οι δραστηριότητες έχουν αρχίσει να εξιστορούνται ως ανέκδοτα σε κάποιες παρέες …

Ο ¨κύριος¨ με την βλάχικη προφορά ο οποίος εκτός απο «φίλος» του Αλέξη Κούγια δηλώνει ψευδώς φυσικά και μέτοχος στο ξενοδοχείο Congo Palace. Και μάλιστα διαδίδει οτι στοCongo Palace διαμένει και η ομάδα της Ρόδου όταν έχει αγώνα στην Αθήνα.

Απο το Congo Palace φυσικα διαψεύδουν όλα τα παραπάνω.
Ο εν λόγω κύριος τζαμπαζής ο Θεός να τον κάνει έχει την συνήθεια να ψάχνεται στο Facebook πουλώντας παραμύθια σε μοντέλα οτι τάχα θα κανονίσει φωτογράφηση στο ξενοδοχείο που είναι μέτοχος χωρίς να πληρώσουν τίποτα βεβαίως βεβαιώς.
Αφου βέβαια κάποιες ομάδες παραγωγής κλείσουν φωτογράφηση το ξενοδοχείο στο τέλος ζητάει χρήματα και τάχα κάνει και καλή τιμή.Δεν ξέρουμε αν η ολη λαμογιά γίνεται σε συνεργασία με το ξενοδοχείο γιατί έχουμε πολλες παρόμοιες περίεργες καταγγελίες.

Επίσης ο «πρόεδρος» παλιότερα είχε παραμυθιάσει φωτογράφο και λόγω της ποδοσφαιρικής του ιδιότητας μάζευαν μοντελοβίζιτες απο το Facebook τους φόραγαν μια φανέλα ποδοσφαίρου με ενα string και αυτό το ονόμαζαν φωτογράφηση …του κώλου συμπληρώνουμε εμείς...έχουμε και άλλα ράμματα για την γούνα του τσαμπατζή λιγούρη...προς το παρών περαστικά του...και προσοχή ειδικά στα νέα κορίτσια με ποιους μιλάνε στοfacebook μη πέσουν σε καναν… «πρόεδρο»…της κακιάς ώρας !

Ο Τζάμπας όχι μόνο ζει αλλά έχει και ομάδα….Και το μόνο που έχουμε να τον συμβουλεύσουμε είναι ότι επειδή υπάρχουν καταγγελίες διαφόρων ανδραγαθημάτων του να προσέχει γιατί μετά το Χ. και το Ψ. έρχεται και το Ω. και το ωμέγα που σημαίνει τέλος στα παπατζιλίκια του !
http://www.peramatozoa.net

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *