ροή ειδήσεων

Έκοψαν το επίδομα σε 27χρονη με ειδικές ανάγκες - Σε απόγνωση οι συγγενείς της!

ΠΟΣΟ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ;;;
Μια συγκλονιστική υπόθεση, που αφορά πολύτεκνη οικογένεια της Κω, από την οποία το «κράτος πρόνοιας» έχει στερήσει τους τελευταίους μήνες το ποσό των 300 περίπου ευρώ που εισέπρατταν ως επίδομα αναπηρίας, αποκαλύπτει...

η εφημερίδα «Ροδιακή» έπειτα από καταγγελία συγγενών. Η υπόθεση, που εκτιμάται ότι δεν είναι η μοναδική αλλά αφορά και δεκάδες άλλες οικογένειες από την περιοχή της Δωδεκανήσου, διαδραματίστηκε στην Αντιμάχεια της Κω αλλά σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη φανερώνει ότι η λειτουργία των υπηρεσιών και των επιτροπών μας, αγγίξει απίστευτα επίπεδα αναλγησίας.

Όπως κατήγγειλε ο Κ. Κ. οικοδόμος στο επάγγελμα και πατέρας πέντε παιδιών, το κράτος στέρησε από δύο αδέλφια που έχει υιοθετήσει και έχει εντάξει πλήρως στην οικογένειά του, ένα πενιχρό επίδομα που χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες τους.

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Το ένα από τα δύο αδέλφια η 27 χρονη Κατερίνα πάσχει αποδεδειγμένα από βαριά νοητική στέρηση, από προχωρημένο σακχαρώδη διαβήτη και από μερική τύφλωση! Η μητέρα των παιδιών αυτών (που ήταν συγγενής με την οικογένεια του οικοδόμου από την Κω) πέθανε πριν δύο περίπου χρόνια, ο πατέρας ήταν άρρωστος κι έτσι την επιμέλεια των παιδιών πήρε επισήμως η οικογένεια του οικοδόμου.

«Τα νιώθω σαν δικά μου παιδιά – είπε στην «Ροδιακή» ο 55χρονος οικοδόμος. Μεροκαματιάρηδες άνθρωποι είμαστε. Δεν με βαστά η καρδιά μου να το κλείσω στη Λέρο το κορίτσι. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει εκεί και το πώς είναι να ζουν και να μεγαλώνουν μέσα σε μια οικογένεια τα παιδιά αυτά.

Δίνω τον δικό μου αγώνα με τη γυναίκα μου να ανταποκριθούμε σε αυτό που αναλάβαμε. Περιμέναμε ότι το κράτος θα μας στήριζε. Αλλά αντί να μας βοηθά, μας άφησε στο έλεος του Θεού. Είμαστε σε απόγνωση, γι αυτό αποφάσισα να επικοινωνήσω με σας. Αν μπορέσετε βοηθήστε μας. Με όποιο τρόπο. Εγώ δεν ξέρω πια τι να κάνω..!»

Πηγή: newsit.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/9/12 11:46

    Είναι αλήτες και τους ανεχόμαστε, τι άλλο πρέπει να υποστεί ο ελληνικός λαός για να πειστούμε πως δεν έχουμε ελπίδα αν δεν αντιμετωπίσουμε μόνοι μας την μοίρα μας, τι άλλο εξευτελισμό διεθνή και εγχώριο θα πρέπει να επιμείνουμε, ποια άλλη ταπείνωση, πόσο πρέπει να αντέξουμε την στιγμή που όλοι αυτοί που μας κυβερνούν έχουν μπουχτίσει από το φαΐ και την καλοπέραση.

    Τα παιδιά μας θα πεινάσουν, εμείς εγκλωβιζόμαστε στα δάνεια και στα χαράτσια, τους δικούς μας ανθρώπους δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε, δεν έχουμε τα φάρμακα και χρήματα για νοσοκομεία....

    Τα παιδιά μας έλεος πια τα παιδιά μας......

    ΕΛΑΤΈ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ την ανατροπή, να βάλουμε ένα τέλος στην ανέχεια και την κατρακύλα, να δώσουμε ένα μήνυμα ότι πλέον δεν πάει άλλο....... έλεος.... ελάτε όλοι αδέλφια να γίνουμε μια γροθιά, αριστεροι, δεξιοί , ακροδεξιοί , πράσινοι , κόκκινοι.

    Η ανέχεια και η πείνα δεν κάνει διακρίσεις, έχετε κατά νου τούτα κυβερνώντες:


    Αἰσχύλος: Ὅταν ἀκοῦς τὸ λαὸ νὰ κρυφοψιθυρίζη, εἶναι θυμωμένος τρομερά.

    Εὐριπίδης: Ἀπὸ τὸ λαὸ δὲν ἔχει φόβο ἡ χώρα νὰ προσέχετε αὐτοὺς ποὺ τὴν κυβερνοῦν.

    Εὐριπίδης: Ὅταν ὁ λαὸς ἐξεγείρεται καὶ παραδίνεται στὴν ὀργή του, εἶναι μιὰ φλόγα σφοδρή, ποὺ μάταια προσπαθεῖς νὰ τὴ σβήσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα καλα τα λες , με τον Αισχυλο και τον Ευριπιδη , αλλα και εσυ φιλε μου μιλας ανωνυμα. Πως περιμενης οι αλλοι να ακολουθησουν ? Γιατι δεν μιλας με το ονομα σου?
    Ολοι θελουμε να κανουμε κατι, και οπως λεω και θα λεω παντα η κυβερνηση , και καθε κυβερνηση δεν θα κανει κατι , αν εμεις δεν αλλαξουμε , να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι , οχι κακοβουλοι και καχυποπτοι, κλπ . Αν αλλαξουμε τον τροπο σκεψη μας θα καλυτερεψουμε τη ζωη μας , αλλα και τη ζωη των γυρων μας. Μερικοι (κλασικοι Ελληνες , βαρεμενοι) θα με που γραφικο , και οτι λεω δεν θα ακουστη , και οτι ειναι λιγο βαρετο (δεν μας παρατας ρε φιλε και κατι τετοια). Δεν θα προσπαθησουν καν . Τα υπολοιπα τα αφηνω σε εσας . Για αλλες πληροφοριες στο http://accessible-cities.blogspot.co.uk κΕυχαριστω !



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/9/12 01:27

    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ!!! ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *