ροή ειδήσεων

ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ: ΣΥΡΙΖΑ 30%, Χρυσή Αυγή 12% [ΚΑΡΤΕΣ]

Νέα δημοσκόπηση φέρνει τα πάνω - κάτω, φέρνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέση ισχύος, με δυναμική διακυβέρνησης της χώρας και την Χρυσή Αυγή καθαρά τρίτο κόμμα με 12%! Δείτε στο planet-greece αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα....


Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 30% έναντι 28% της ΝΔ, δείχνει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο».



Και σε αυτή τη δημοσκόπηση, στην «εκτίμηση εκλογικής επιρροής» τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 12% ενώ το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 7,5% και μένει τέταρτο κόμμα. Ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7% , το ΚΚΕ με 6%, η Δημοκρατική Αριστερά με 4%.
Επίσης, σε ότι αφορά τη συμπεριφορά του συνόλου το εκλογικού σώματος, η αποχή, τα λευκά και τα άκυρα φτάνουν στο ποσοστό του 28,9%.



Την ίδια στιγμή, παρά το χαμηλό ποσοστό της ΔΗΜΑΡ, ο Φώτης Κουβέλης αναδεικνύεται ως ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός με 45%. Ο Αλέξης Τσίπρας με 34% βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση δημοτικότητας σε σχέση με τον Ιούλιο, πάνω από τον Αντώνης Σαμαρά, ο οποίος συγκεντρώνει 32%. Ακολουθούν ο Πάνος Καμμένος με 25%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 24%, πτώση σημειώνει η δημοτικότητα του Νίκου Μιχαλολιάκου από 16% σε 13% και η Αλέκα Παπαρήγα σε 11%.


Στη δημοσκόπηση, καταγράφεται ακόμα η έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών, καθώς το 76% των οποίων πιστεύουν ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση ενώ μόνο το 10% είναι ικανοποιημένο με τον τρόπο που η συγκυβέρνηση αντιμετωπίζει τα προβλήματα της χώρας.
Το 85% των πολιτών δηλώνει ότι σε σχέση με πέρσι έχει χειροτερεύσει η προσωπική οικονομική τους κατάσταση και μόνο το 13% ότι έχει παραμείνει στάσιμη. Το 61% πιστεύει ότι τον επόμενο χρόνο η κατάσταση θα χειροτερεύσει και το 14% ότι θα βελτιωθεί.
Το 55% των πολιτών είναι υπέρ της σύστασης Εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο και το 25% είναι κατά.
http://planet-greece.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *