ροή ειδήσεων

Σοκ στον Πύργο: Ο προπονητής - παιδεραστής είχε πάνω από 8.000 ταινίες

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και αφορούν στην υπόθεση του 42χρονου προπονητή...
...πολεμικών τεχνών στον Πύργο, ο οποίος είχε προφυλακιστεί στις 14 Μαρτίου του 2012 για κατάχρηση σε ασέλγεια, πορνογραφία και αποπλάνηση ανηλίκου. Ο παιδεραστής είχε στην κατοχή του πάνω από 8.000 ταινίες με πορνογραφικό υλικό, με πρωταγωνιστές τουλάχιστον 200 άτομα από την περιοχή του Πύργου. Μάλιστα, οι σκηνές που έχουν βιντεοσκοπηθεί έχουν σοκάρει ακόμα και τους άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η νέα αποκάλυψη έγινε πριν από λίγες ημέρες όταν το υλικό που βρέθηκε στον υπολογιστή του έφθασε στα χέρια του Εισαγγελέα και εντάχθηκε στη δικογραφία.

Σύμφωνα με το ileiapost.gr, το νέο αυτό υλικό οδήγησε τον εισαγγελέα Πύργου να προχωρήσει στην άσκηση επιπλέον δίωξης για κακούργημα στο πρώην δάσκαλο πολεμικών τεχνών για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και διάθεση πορνογραφικού υλικού. Μάλιστα ερευνάται το κατά πόσο κάποια από τα ανυποψίαστα θύματά του είναι ανήλικα.

Στις ταινίες πρωταγωνιστούν ή συμμετέχουν (ηθελημένα η μη) τουλάχιστον 200 άτομα από την περιοχή του Πύργου ενώ, σύμφωνα πάντα με την αναφορά των ανδρών της ΔΕΕ που εξέτασαν τους σκληρούς δίσκους, είναι τραβηγμένες με κρυφή κάμερα μέσα στην σχολή που διατηρούσε τότε σε κεντρικό σημείο του Πύργου.

Επίσης οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι οι περισσότερες από αυτές είναι φτιαγμένες με τέτοιο τρόπο που δείχνει πως έχουν προωθηθεί και σε ενδιαφερόμενους για την κατοχή τέτοιου υλικού.

Από πλευράς ερευνητικής διαδικασίες οι ανακριτικές αρχές αναζητούν πρόσωπα τα οποία φαίνονται στις ταινίες προκειμένου να καταθέσουν και να φωτίσουν τα λίγα μη αποσαφηνισμένα σημεία της υπόθεση.

Η καταγγελία που έφερε την αποκάλυψη

Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε στα μέσα Μαρτίου μετά την καταγγελία ανήλικης μαθήτριας για σεξουαλική κακοποίηση από τον 42χρονο.

Η 17χρονη σήμερα κοπέλα, με την συνδρομή των γονιών της , κατήγγειλε πριν ένα χρόνο περίπου στις δικαστικές Αρχές του Πύργου τα όσα υπέστη και τα όσα διαδραματίζονταν στην σχολή όπου φοιτούσε από ηλικία 14 ετών...

Η πολυσέλιδη και ανατριχιαστική κατάθεσή της , συντάχθηκε με την παρουσία ειδικού ψυχολόγου στο γραφείο του ανακριτή , ο οποίος και βεβαίωσε επιστημονικά ότι οι περιγραφές της κοπέλας ήταν αληθινές .

Ισχυρισμός που αποδείχθηκε και από το προανακριτικό υλικό που ταυτίζεται απόλυτα με τα όσα η κοπέλα είχε καταθέσει και αποδεικνύει, σύμφωνα με τις προανακριτικές αρχές το αληθές των λεγομένων της.

Η αρρωστημένη μανία του δασκάλου των πολεμικών τεχνών να φωτογραφίζει και να μαγνητοσκοπεί τις πράξεις του μαζί της αλλά και με τους υπόλοιπους, κάτι που η ανήλικη μαθήτρια είχε επισημάνει στην κατάθεσή της, αποδείχθηκε μοιραία, αφού οι αστυνομικοί από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κάνουν λόγο πως οι σκληροί δίσκοι έκρυβαν εικόνες και σκηνές που ευτελίζουν την ανθρώπινη υπόσταση.

Ο φερόμενος ως δράστης στην απολογία του στον ανακριτή την περίοδο που συνελήφθη επιχείρησε να πλήξει την αξιοπιστία της κατάθεσης της κοπέλας ισχυριζόμενος ότι είχαν προσωπικές διαφορές και αποποιήθηκε των ευθυνών του καταθέτοντας ότι είναι αθώος.

Πηγή: newsbomb.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/9/12 12:59

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΗ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΠΩΜΕΝΟΥΣ ΑΡΩΣΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *