ροή ειδήσεων

Νέο χτύπημα των ''Ταγμάτων Εφόδου'' της Χρυσής Αυγής - Σακάτεψαν μετανάστες στα φανάρια!

Μετά την επίθεση ο σύνδεσμος εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως ''δύο ημέρες εκκαθαρίσεων ήταν αρκετές'' - Αδιάβαστη και πάλι η αστυνομία που φαίνεται να αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση...
Τρεις μέρες μετά τα όσα έγιναν σε πανηγύρια της Ραφήνας και της Αιτωλοακαρνανίας, έρχεται στο φως ακόμα μία άγρια επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής, που όπως φαίνεται όχι μόνο υποκαθιστούν την αστυνομία, αλλά κάνουν πράξη τις εντολές του αρχηγού τους, Νίκου Μιχαλολιάκου, για ανάληψη δράσης από τα ''Τάγματα Εφόδου''.

Όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα της Μεσσηνίας, ''Ελευθερία'', μέλη της Χρυσής Αυγής -πάνω από 10 άτομα που ήρθαν κατά πάσα πιθανότητα από την Αθήνα με βαν- επιτέθηκαν την περασμένη Τετάρτη (05-09-2012), και έδιωξαν τους μετανάστες από τα φανάρια της Καλαμάτας. Οι χρυσαυγίτες, τους ξυλοκόπησαν άγρια και στη συνέχεια ο σύνδεσμος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση - με την οποία πετάει το γάντι στην Πολιτεία και τα όργανά της.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας απάντησε ότι δεν έχει γίνει καμία σχετική καταγγελία για επίθεση σε μετανάστες. Η αστυνομία μάλλον πιάστηκε στον ύπνο καθώς είναι ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την οργανωμένη βία που ασκούν τα μέλη ενός... κατά τα άλλα νόμιμου κόμματος.

Η επίθεση στη Μεσσηνία εκδηλώθηκε την ίδια περίοδο με τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν χρυσαυγίτες εναντίον μεταναστών σε πανηγύρια στη Ραφήνα και στο Μεσολόγγι. Ας σημειωθεί ότι αυτή την εβδομάδα ξεκινούν μεγάλα πανηγύρια στη Μεσσηνία και ότι την ερχόμενη Κυριακή αναμένεται να έρθουν στο Μελιγαλά πολλοί χρυσαυγίτες από άλλους νομούς, προκειμένου να μετάσχουν στις εκδηλώσεις για την Πηγάδα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στις εκδηλώσεις θα παραστεί και ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος - ενώ την Κυριακή θα γίνουν και τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στην Κυπαρισσία. Τη μέρα αυτή θα λειτουργεί στην τριφυλιακή πρωτεύουσα το ετήσιο πανηγύρι.

Σε κάθε περίπτωση, η επίθεση των χρυσαυγιτών στους μετανάστες των φαναριών σηματοδοτεί την έναρξη της ανάληψης δράσης από τα "Ταγμάτων Εφόδου", που εξήγγειλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος από τις Θερμομπύλες. Διαβάστε την ανακοίνωση του συνδέσμου, για την επίθεση στους μετανάστες των φαναριών:

«Τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που δεν τους έλεγαν ναι (κυρίως γυναίκες).

Δύο ημέρες εκκαθαρίσεων μας ήταν αρκετές για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κωμωδία με τις αρχές άπραγες και πολλές φορές θεατές της ταλαιπωρίας των καλαματιανών οδηγών. Οι αριστεροί λαθρομεταναστολάγνοι που θα τους αναζητήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας να τους πάμε εκεί που μένουν για να τους πάρουν στα πολυτελή σπίτια τους. Να κάνουν γρήγορα όμως γιατί εκεί που στεγάζονται οι λαθραίοι φίλοι τους σύντομα θα φύγουν διότι...

Α) Η ιδιοκτήτρια τους το έχει νοικιάσει παράνομα
Β) Η ανάρμοστη συμπεριφορά τους δημιουργεί πρόβλημα στην γειτονιά
Γ) Ο χώρος εκεί έχει γίνει στέκι διακίνησης ναρκωτικών και παράνομου εμπορίου
Δ) Μηδενικές συνθήκες υγιεινής που θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία
Ε) Δεν μας ρώτησαν όταν ήρθανε δεν θα τους ρωτήσουμε αν θέλουν να φύγουν...
Η λύση είναι απλή. Πίσω στις χώρες σας!!!».

Πηγή: newsit.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/9/12 09:18

    ΕΤΣΙΙΙ .... ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/9/12 09:40

      ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος11/9/12 10:00

    διορθωση.....ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/9/12 10:03

    @Ανώνυμος11/9/12 9:40 π.μ.

    Οι Ελληνες οταν πανε Γερμανια ειναι λαθραιοι? Δουλευουν στα φαναρια? Αν ναι, τοτε καλα θα κανουν να τους διωξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/9/12 10:33

    Επιτέλους να σταματήσουν οι διθεν προοδευτική τα σχόλια για τους ΈΛΛΗΝΕΣ......... αν οι γερνανοι κάναν το ίδιο σε μας και τετιες μαλακιες Ο ΈΛΛΗΝΑΣ όπου πήγε δεν πήδαγε φράχτες ,ποτάμια η στιβαζόταν σε σαπιοκάραβα , πάντα χτύπαγε την πόρτα π.χ λονγκ αιλιντ αμερική και στους σταθμούς τον τρένων στην γερμανία!! Φυσικά αν τους αγαπάτε τόσο πολύ πάρτε τους στα σπίτια σας ,παντρέψετε της κόρες για να είστε ευτυχισμένη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/9/12 11:08

    Διαβασες τα νεα σημερα για τους ελληνες που τους χτυπησαν νεοναζι στην Γερμανια; Επισης διαβασες τα νεα για τους ελληνες στην Αυστραλια που τους μαζεψανε σε κεντρο μεταναστων για να τους ξαναστειλουν πισω πακετο; Tι λες για αυτα χρυσαυγιτη; Αν ησουν αναμεσα σε αυτους να 'σαι σιγουρος οτι θα ησουν απο τους πρωτους που θα υποστηριζαν οργανωσεις για τα ανθρωπινα δικαιωματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/9/12 11:19

    δήθεν, προοδευτικοί,γερμανοί,τέτοιες,στοιβάζονταν,άιλαντ/island,ευτυχισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/9/12 11:22

    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ "ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ". ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ. ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/9/12 11:28

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΩΡΤΟΣΑΜΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ? ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ? ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ? ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΨ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ! ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/9/12 11:51

    ΕΓΩ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ( ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ) ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΝ, ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΚΛΗΡΑ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΜΔΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ? ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Η ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/9/12 12:35

    Ωραιος και σωστος ο 11:22 και ας ψηφησα χρυση αυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/9/12 13:01

    Ρε Χρυσαύγουλα το μπλογκ αυτό είναι για τα ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΡΟΔΟΥ. Δεν ξεκινάτε ένα άλλο μπλογκ δικό σας π.χ. Χρυσή Αυγή Ρόδου και γράψτε ότι θέλετε. Γιατί οι διαχειριστές του μπλογκ αφήνετε να γίνετε αυτό;; Το έχω ξαναθέσει το θέμα αλλά απάντηση δεν πήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/9/12 17:09

      ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΣΕ ΚΑΙΕΙ; ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/9/12 19:00

      TI BLAKEIA,AKOY PASOKAKI APOTYXIMENE,MA H LOGIKH LEEI OTI OI MISOI XRYSABGOULI EISATAN PASOK PALIA

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος11/9/12 14:05

    θελω να δω ποσο "προοδευτικοι και ανοιχτομυαλοι" θα ημαστε μερικοι απο μας οταν ασχοληθουν με τις δικες μας γυναικες και κορες ! για δειτε το αστυνομικο δελτιο να παρετε μια γευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/9/12 15:05

    http://elnewsgr.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5380.html

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ....................ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/9/12 15:47

    Τάγματα εφόδου.. Μερικά ονόματα που μου έρχονται στο μυαλό όταν ακούω αυτό τον όρο: Γκέμπελς Χάινριχ και Χίμλερ.. Θέλετε και άλλα; Κατά τα άλλα εθνικιστές ε;;; Όχι ναζί και φασίστες εεεε;

    Από πού πήρατε το δικαίωμα να κάνετε εφόδους ρε μουνιά; Μόνοι σας βαφτιστήκατε 'προστάτες' των Ελλήνων; Μέχρι που θα φτάσετε ως προστάτες ρε μουνιά;;

    Ο κόμσος θα ήταν πολύ καλύτερος χωρίς εσάς παλιό φανατίλες.. Και τα αναρχοκομούνια αλλα και τα φασιστόμουτρα που για την σάπια σας 'ιδεολογία' καταπατάτε δικαιώματα ανθρώπινων ψυχών..

    Ο Εχρθός σας καθαρίζει τζάμια στα φανάρια ενώ οι φίλοι σας κόβουν συντάξεις και φάρμακα απο τα γερόντια. Γαμώ τις προτεραιότητες έχετε καθίκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/9/12 16:24

    Χτυπάνε μόνο τους μετανάστες ....γιατί δεν χτυπάνε και τους Ελληνες που τους πέρνουν στις δουλειές τους,που τους νοικιάζουν τα σπίτια τους χωρίς αποδείξεις και που τους εκμεταλεύονται?Και μην ξεχνάμε δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια...ούτε και μένα μ αρέσει που έχουμε γεμίσει αλλοδαπούς αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει και να τους πεθάνουμε....¨οταν τους πληρώνουν τα μισά λεφτα για να τους κάνουν δουλειέσ είναι καλά γιατί βάζουν στη τσέπη κέρδος .... .Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!!!!!Α και τελευταίο όλοι αυτοί πώς ήρθαν στην Ελλάδα?Ηταν αόρατοι ή τόσο καιρό δεν μας ενδιέφερε κ απλά τώρα με την κρίση ξυπνήσαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/9/12 16:36

    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΕΔΩ ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/9/12 16:41

    Το πολιτικό σύστυμα παρατηρώντας τη ραγδαία άνοδο της ΧΑ προσπαθεί με κάθε δόλιο τρόπο να θέσει εκτός νόμου ένα κόμμα το οποίο αντιπροσώπευσε μισό εκατομμύριο πολίτες στις εκλογές και σίγουρα πολλαπλάσιους στις επόμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/9/12 17:37

    Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, Η ΧΑΩΔΗΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ
    ΜΕ ΤΟ ΓΛΑΦΥΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ ΣΤΟ ΤΟΚΥΟ,
    ΠΟΥ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΤΖΕΛΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:
    ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,
    ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ.
    ΛΟΓΙΚΟ ΕΤΣΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/9/12 18:00

    ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΑΩΔΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/9/12 18:33

      Να γίνεις εσύ εγκληματίας πριν τον πακιστανό;;

      Είσαι τα ίδια και χειρότερα από αυτούς που μισείς και ακόμα δεν το κατάλαβες. Εγκληματίας και πουτάνας γιος ταυτόχρονα..

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος11/9/12 19:08

    OOOO,ME XARA BLEPO OTI KAPOIOI JYPNHSAN KAI EPITELOYS ARXISAN NA APANTANE STA ABGA,KAIROS ITAN GIATI MIA EPOXH EIMASTAN 2-3,EGV O ANORTHOGRAFOS PAKISTANOS KAI O GIANNIS L.
    SKISTE TOYS AMATHEIS RATSISTES,POLEMISTE TOYS ME TA OPLA TOYS,ETSI THA TOUS PONESEI PERISSOTERO,MONO ETSI THA EXI AJIA O PONOS TOYS
    OXO RE RATSISTES APO THN ELLADA,AMESH APELASI TVN NAZI XRYSAYGITVN STO PAKISTAN ( NA DOUN TI THA PEI PEINA)
    -SORRY GIA TA GREEKLISH
    kairoskops

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/9/12 19:53

      Από το παρατσούκλι(kairoskopos) σου κατάλαβα τη άνθρωπος είσαι


      Καιροσκόπος ο άνθρωπος που χωρίς να δεσμεύεται από αρχές καιροφυλακτεί και αρπάζει οποιαδήποτε ευκαιρία του προσφέρεται και έτσι συχνά αλλάζει στρατόπεδο, πολιτική τοποθέτηση, φίλους, συμμάχους κ.λπ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/9/12 20:50

      ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΑΠΑΝΤΗΣΑΡΑ Ε;
      ΑΝΟΙΞΕΣ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ,ΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΞΥΠΝΟ ΓΙΑ ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΟ ΑΒΓΟ
      ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;
      ΧΑΧΑ,ΤΡΡΡΕΜΕΤΕ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΕΣΕΙΣ (ΟΙ ΝΑΖΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ,ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΟΡΙΑ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΑ)ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΕΛΕΤΑ
      Υ.Γ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ....ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΖΩΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/9/12 23:21

      ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΨΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΥΠΑΤΙΑ 2 ΜΕ ΣΑΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΖΑΚΟΥΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ!!!!! ΟΚ ΑΠΛΥΤΕ???????

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος11/9/12 20:02

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ , ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ,ΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΙΤΑΡΟΝΕ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ!!!!!
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΞΕ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕ ΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, Η ΧΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΤΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/9/12 21:55

    Πρε σις που ναχετε ανάθεμα ψες στην βεστφαλια στην χώρα των ναζί εχτύπησαν 2 έλληνες κάτι παλιοναζί, επιδι δεν είχαν χαρτιά για τις εφημερίδες που πουλούσαν, και ρωτώ τώρα καλα τους καμανε ? και δεν ρωτώ τον καιροσκοπο αλλα εσάς τα Χρύσα παιδάκια για πείτε μου!!!

    Ανορθόγραφος Πακιστανός


    Και για όποιον έχει απορία ανορθόγραφος είμαι και Πακιστανό με είπανε κάτι μουλαρια στην παλιά πόλη όταν με ρώτησαν αν αν έχω χαρτιά, και τους λέω που τον Αρχάγγελο είμαι, θα φύγω τώρα και θα πάω πίσω στο χωριό μου μην βαράτε ΑΡΕΙΑ κορμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος11/9/12 23:02

    Αντε να ξεβρωμισουν και τα φαναρια της Ροδου επιτελους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος12/9/12 04:57

    ΔΩΣΕ δυναμη στη χρυση αυγη να σου δειξει τι μπορει να κανει.
    Ειδαμε τοσα χρονια ολες οι αριστερες και ψευτοδεξιες παραταξεις τι εκαναν ΜΑΣΑ.
    Τωρα ηρθαν Ελληνες κανουν αυτο που πρεπει και αυτο που μπορουν μεσα στη βουλη την ψηφο τους στην Ελλαδα τι ριχνουν αυτο μπορουν να κανουν.
    Περιμενε να παρει ΔΥΝΑΜΗ να δεις ποσα καλα μπορει να κανει και τσαμπα χαλατε σαλιο παλικαρι ειτε αριστερος ειτε παπαγαλακια ο κοσμος ξυπνησε και βλεπει ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΧΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ του στυλ και ο Ελληνας πηγε μεταναστης γιατι ο Ελληνας πηγε με χαρτια αδερφε και αν αμφιβαλεις ρωτα τους παλιους εχω και πατερα και παππου που πηγαν γερμανια μεταναστες.
    Οταν καποιος μεταναστης εκανε μαλακια Ελληνας η μη ετρωγε ξυλο 10 φορες πιο πολυ απο τον Γερμανο και καλα του εκαναν ας ηταν και ο πατερας μου ειναι σε ξενη χωρα θα σεβεται το φαι που τους δινουν και τους νομους της χωρας 10 φορες πιο πολυ απο ενα Γερμανο.
    ΟΠΟΤΕ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ και ΑΝΑΡΧΙΚΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    παπαγαλακια και αριστεροι ο κοσμος ξυπναει θα δειτε ποσοστο στις εκλογες και θα κρυβεστε αλλα μην φοβαστε πρωτοι θα κρεμαστουν πολιτικοι δημοσιογραφοι.
    Μετα εσεις απλα θα σας στειλουμε στη χωρα διχως σημαια διχως υμνο διχως ιστορια διχως μυθολογια διχως θρησκεια και ολα τα διχως να ζησετε ολοι μαζι πακισταν μπαγκλαντες και ολοι οι υπολοιποι μαζι με εσας που δεν εχετε πατριδα.
    Ο χρυσαυγιτης για την ενημερωση σας αν δουλευε σωστα το κρατος τον ξενο ΝΟΜΙΜΟ μεταναστη δεν θα ειχε κανενα προβλημα να αφηνε να ζησει να δουλεψει και να μεγαλωσει την οικογενεια του ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ σε ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ με ποιου το πλευρο θα ησουν, αν ελεγε με τις χωρας που ταιζει τα παιδια μου θα του εδιναν αγκαλια.
    Εσεις ομως σε οποιον δεν δεχετε τα πιστευω σας του δινετε ενα καδρονι οποτε ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    Το εγραψα και σε αλλο αρθρο για τη χρυση αυγη αλλα ταιριαζει και εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/9/12 16:44

      Οπότε γιατί δε χτυπάς το κράτος, αφού κι εσύ λες ότι δε λειτουργει; Εκεί όμως η μαγκιά γίνεται κλανιά. Ενώ στους εύκολους στόχους...

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος12/9/12 07:51

    Μπλοαχχχχχχχχ
    Όχι ρε γμτ κερατο μου πάλι τα έβγαλα έλεος πια πρωί πρωί παει το κεικ και ο καφές

    Ανορθόγραφος Πακιστανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/9/12 08:43

      ΚΑΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ¨ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ¨ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΣΟΙ ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΑ? ΜΑΑ.....ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΜΠΕΡΝΤΕΣ ΤΣΑΤΙΣΤΙΚΑΝ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ¨ΑΝΘΡΩΠΟΙ¨ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ,ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ)ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΕΣ",ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ'ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ¨ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ¨ ΜΕ ΕΞΟΡΙΕΣ(ΑΛΛΑΞΤΕ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ).
      ΕΦΤΙΧΟΣ ΑΚΩΜΑ ΔΑΙΝ ΕΦΑΓΑ ΚΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΟΠΟΣ Ο ΑΝΩΡΦΟΓΡΑΦΩΣ ΠΑΚΟΙΣΤΑΝΩΣ,ΧΑΧΑΧΑ
      καιροσκοπος

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *