ροή ειδήσεων

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ή ΑΠΟΧΗ Ή ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ...
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ.
ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟϋΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ. ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΛΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ. ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ Γ. ΣΤΑΘΗ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Ή ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ.
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ? ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.

ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/9/12 17:48

    Μια μέρα πριν ο πρόεδρος του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ρόδου Α. Σταμούλης (ΠΑΣΚΕ) αποκαλύψει ότι πίσω από την πλάτη των εργαζομένων συμφώνησε με τους ξενοδόχους να υπογράψει Τοπική ΣΣΕ με μείωση μισθών 13%, είχε εκτοξεύσει τόνους λάσπης στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ αλλά και στο ΚΚΕ. Προφανώς για να «γλυκάνει» λίγο τον «πικρό καφέ» που κέρασε τον κλάδο. Λίγες μέρες μετά από τις υπογραφές που πέσανε σε αυτή την κατάπτυστη σύμβαση, ο πρόεδρος του σωματείου προχώρησε σε νέα ακόμα πιο χυδαία δήλωση σε βάρος των κομμουνιστών, που έχουν δώσει και τη ζωή τους, για τα δίκαια των εργαζομένων και του λαού, καθώς και στις ταξικές δυνάμεις στον κλάδο... «Θέλετε να μιλήσουμε για τους προδότες κομμουνιστές του εμφυλίου, που αν ο λαός δεν τους ακολουθούσε στα βουνά σφαζόταν με κονσερβοκούτια;» αναρωτιέται ο συνδικαλιστής καταφεύγοντας σε χυδαίο αντικομμουνισμό και χωρίς ίχνος ντροπής για τις κουβέντες που ξεστομίζει.

    http://www2.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=11/7/2012&columnId=161

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/12 18:23

    ΝΤΡΟΠΉ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥς ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ...
    Ελπίζω να βρεθεί λύση γιατί γίνεται χαμός!
    και θα είναι χειρότερα τα πράγματα τον χειμώνα ... 'ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥς ΞΕΝΟΔΟΧΟΥς !!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥς!!!!!

    ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ... Θέλουν να πλουτίσουν και άλλο, χωρίς τις απαραίτητες βάσεις στην διοίκηση?

    χάλι μεγάλο!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/9/12 18:40

    Όλοι οι ιδ.υπαλληλοι είμαστε μαζί σας .Έχετε χίλια δικια.Όλοι οι ξενοδόχοι εκμεταλεύτηκαν την κρίση και άφησαν απληρωτο το προσωπικό η τους έκαναν αδικαιολογιτη μείωση .Ντροπή σε όλους αυτούς τους εργοδοτες που εκμεταλεύτηκαν τους εργαζόμενους τους.Ας μην ξεχνούν πως ο υπάλληλος κρατάει την επειχηρηση .Αυτός την ανεβαζει κι αυτός την κατεβάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/12 19:08

      Συμφωνώ μαζί σου φίλε, ντροπή στους ξενοδόχους, αλλά μεγαλύτερη ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΥΣΤΕΣ που υποτήθετε ότι υπάρχουν για να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των εργαζομένων και τα 'χουν κάνει πλακάκια με τους ξενοδόχους (με το αζημίωτο;;;)

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/9/12 22:37

    H σημερινή ηγεσία του σωματείου είναι κομματική και λίγη μπροστά στα προβλήματα. Από την άλλη το ΚΚΕ θέλει και είναι μόνο του... Το πρόβλημα είναι ότι όλοι στη Ρόδο είναι υπέρ των ξενοδόχων. Ακόμα και ο Εισαγγελέας που είναι ενήμερος για το ότι είναι απλήρωτοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι για μήνες, (πράγμα που είναι ποινικό αδίκημα) δεν έχει ασκήσει δίωξη σε κανέναν.
    Η λύση είναι να αντιδράσουμε μόνοι μας, χωρίς αυτούς όλους και να μην φοβόμαστε τους εργοδότες!!! Το δίκιο είναι με το μέρος μας!!!
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ τα πραγματικά προβλήματα και όχι να κυνηγάμε τον κάθε κακομοίρη μετανάστη!! Ποτέ η Χρυσή Αυγή δεν βγήκε να πει οτιδήποτε για κανένα ξενοδόχο, αφού δουλεύουν μπράβοι σε αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/9/12 07:31

    Οι περισσότεροι ξενοδόχοι δεν πληρώνουν για τον λόγο ότι τα λεφτά που βγάζουν τα στέλνουν όλα έξω με τον φόβο την επιστροφή στην δραχμή. Αλλα και φυσικά για να βγούν κερδισμένοι διότι αν επιστρέψουμε στην δραχμή το ευρώ θα έχει τριπλάσια αξια, και οποιος έχει λεφτά σε ξένες τράπεζες εκτος ελλάδος, είναι και ο πιο κερδισμένος? Οι διαρροές αυτές προέρχονται από μέλος της μασονίας και δικό τους μέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/9/12 12:44

    Δείτε την απάντηση των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ
    http://www.enikos.gr/society/79999,Epi8esh_se_GSEE_ADEDY_kai_PAME.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *