ροή ειδήσεων

Συστήνουν Κοινοπραξία ξενοδόχοι, διαμερισματούχοι και έμποροι της Κω

Πριν το τέλος αυτού του μήνα υπολογίζεται να είναι έτοιμο το καταστατικό της κοινοπραξίας που δημιουργούν η Ένωση Ξενοδόχων Κω... το Σωματείο Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και ο Εμπορικός Σύλλογος της Κω.

Όπως είπε μιλώντας στον «Σταθμό» ο πρόεδρος των ξενοδόχων Μηνάς Χατζημιχαήλ, η απόφαση αυτή ελήφθη μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης της ryanair, αφού αποσύρεται τρόπον τινά το ΕΒΕΔ (το δήλωσε επίσημα ο πρόεδρός του στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου Δ. Σαράντη) και ο δήμος δεν ασχολείται σοβαρά.

«Η Κοινοπραξία θα έχει την ευθύνη προώθησης του Κωακού τουρισμού και κυρίως τη συνεργασία με αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους, όχι μόνο τη ryanair» τόνισε ο κ. Χατζημιχαήλ, σημειώνοντας ότι «πρέπει αυτή η αγορά να συνεχίσει για το νησί μας γιατί είναι το μέλλον».

Ξεκαθάρισε ότι, στόχος τους δεν είναι να αντικαταστήσουν τον ΕΦΤ και να συμμετέχουν στις εκθέσεις, αλλά να έχουν επαφές «με οτιδήποτε έχει σχέση για να φέρει κόσμο στο νησί».

Όπως είπε, τα μέλη των τριών συλλόγων τους πιέζουν για να κλείσει η συμφωνία με τη Ryanair, δηλώνοντας πως είναι διατεθειμένοι να βάλουν οι ίδιοι χρήματα για να καλυφθεί το ποσό που χρειάζεται (160.000 με 170.000€).

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *