ροή ειδήσεων

ΑΥΡΙΟ: Πανελλήνια Αιμοδοσία Χρυσής Αυγής και στη Ρόδο

Πιστοί στην ιδεολογία μας, εκφραστές του ήθους που μας διακατέχει, αρωγοί και πρωτοπόροι στο να ανακουφίσουμε τις ανάγκες του χειμαζόμενου Ελληνικού λαού και χωρίς να ζητούμε κανενός είδους αντάλλαγμα... εμείς οι αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάνουμε καθημερινά τον αγώνα για τον οποίο ταχθήκαμε και ορκιστήκαμε.

Στα πλαίσια της προσφοράς μας στο έθνος και με οργανωτή την ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ, υλοποιείται για πρώτη φορά στην πατρίδα μας, αυτό που εδώ και λίγο καιρό δρομολογήσαμε και οργανώσαμε με τελικό σκοπό και στόχο την ανακούφιση ΕΛΛΗΝΩΝ που στην ανάγκη για εύρεση κάποιας φιάλης αίματος, θύματα ενός υδροκέφαλου, ανοργάνωτου και απαξιωμένου εθνικού συστήματος υγείας, φτάνουν μέχρι του σημείου κινδύνου της ίδιας της ζωής.

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ και δωρεά ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις και περιοχές που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει δημιουργήσει ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ για το σκοπό αυτό.

ΕΛΛΗΝΑ -ΕΛΛΗΝΙΔΑ,
ΝΕΕ και ΝΕΑ που πασχίζεις για το καλό και την ανάταση του έθνους,
που συμμερίζεσαι τον πόνο του συνανθρώπου σου,
ανεξάρτητα από την πολιτική και ιδεολογική σου τοποθέτηση.

http://xarodou.wordpress.com/

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/9/12 22:21

    Ναι μόνο για Έλληνες... Πόσο πιο απάνθρωποι μπορούμε να γίνουμε πια? Αν χρειαζόταν αίμα κάποιος δικός μας θα βλέπαμε τι χρώμα είναι από που είναι και ποια θρησκεία υποστηρίζει? Μπράβο μας, γινόμαστε πιο ζώα και από τα ζώα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/9/12 22:29

      ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ 10 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙΣ.
      ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/9/12 22:34

      Αν γουστάρεις μετανάστες πάρε στο σπίτι σου να τους ταΐζεις.Η χρυσή αυγή δεν κρύβεται ούτε και υποκρίνεται είναι εθνικιστές και είναι οι πιο συνεπείς στις προεκλογικές τους υποσχέσεις.Από την αρχή είπανε ότι θα βοηθήσουν ΜΟΝΟ Έλληνες και ψηφήστηκαν από τον κόσμο για το πρόγραμμά τους.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/9/12 22:38

      Kai vlepw pou dernoun tous ellines stin germania oi nazi kai skeftomai to "min kaneis oti den theleis na sou kanoun"...

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13/9/12 22:49

      ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ?
      ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/9/12 11:06

      ΝΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/9/12 22:37

    Ναι γιατί έχεις πολλούς Πακιστανούς και λαθρομετανάστες εσύ και σου παίρνουν το αίμα.Άσε να λένε στην Αθήνα για τέτοια, τα κόμπλεξ αυτά που σου μεταφέρουν από την τηλεόραση μην τα βάζεις στην ζωή σου. Πρώτα με τους τσιγγάνους και τώρα με τους μετανάστες. Μια γη πατάμε όλοι , σεβασμός στον συνάνθρωπο. Δηλώνουμε και Χριστιανοί,που είναι το αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/9/12 22:51

      αφου πατάς μια γη, γιατί δεν πας στο Πακιστάν να καλοπεράσεις χριστιανέ????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/9/12 10:53

      Εσύ που πατάς γη, πρόσεχε μην μου πατήσεις την πούτσα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος13/9/12 22:37

    Πατριδοκάπηλοι, υπάρχουν και μετανάστες νόμιμοι οι οποίοι πληρώνουν τους φόρους τους, την εισφορά τους στον ΕΟΠΥΥ, πληρώνουν στο κράτος όσα πληρώνει και ένας Έλληνας πολίτης και πολλά περισσότερα, για να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα. Και όλα αυτά για το κοινό καλό. Πρέπει να αναθεωρήσετε. Η αφίσα αυτή είναι απαξιωτική για αυτούς. Δήξτε ανθρώπινο πρόσωπο και σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν πορτιέρηδες σε ένα ξέφραγο αμπέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/9/12 22:44

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dikh-tous-sunoikia-apaitoun-oi-islamistes-sthn-norbhgia-suntomws-kai-sthn-e#.UFIs9I3N8x4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/9/12 23:17

    δεν το θέλω το αίμα σας ....φοβάμαι θα δηλητηριασθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/9/12 01:06

      ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ!!! ΕΝΑ...ΚΛΩΤΣΟ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/9/12 23:35

    μην το παρεις το αιμα μας,παρε κατι αλλο ξερεισ εσυ αλλα τουλαχιστοω μην μας τα πρηζεις.βαλε τησ παντοφλιτσες σου τα ποδια πανω στο τραπεζι να δεις τον σουλειμαν και τον εζελ.ακτιβιστη του κωλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/9/12 00:04

    Είναι οι τελευταίοι που υποστηρίζουν τους Έλληνες.Αν δεν σας αρέσει,μην τους κάνετε παρέα.Αφήστε τους όμως να βοηθήσουν το ρημαγμένο μας λαό.Μπράβο τους!
    Έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Ελλάδα πνέει τα λοίσθια κι ανασκουμπώθηκαν -ευτυχώς- να βοηθήσουν μπας και σωθεί κάτι από την καταρρέουσα πατρίδα μας.
    Αν προτιμάτε να μην βρίσκετε αίμα...δικαίωμά σας.Αν πάλι νομίζετε ότι αν χρειασθείτε θα σας δώσουν οι μαύροι ή οι Πακιστανοί...μαγκιά σας (αν τους πείσετε κι αν ...πάρετε το ρίσκο...)
    Αφήστε όμως τα παληκάρια να διαθέσουν το αίμα τους ,όπου και όπως νομίζουν αυτοί καλύτερα.Η πατρίδα κι ο λαός μας βρίσκεται σε ΚΙΝΔΥΝΟ.Ξυπνήστε απ'το λήθαργο!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος14/9/12 00:26

    η χρυση αυγη ειναι η μονη πολιτικη δυναμη που οτι ειχε εξαγγειλη το πραγματοποιει!!Δεν ειπε ποτε οτι γουσταρει τους λαθρο και ολα τα απλυτα πρεζακια και τους μεσηλικες κυναιδους που τους υποστηριζουν!!Τα αλλα κομματα που ψηφισατε ειναι ανακολουθα σε αυτα που εξηγγειλαν προεκλογικα με μονη εξαιρεση τον συριζα που δηλωσε ο τσιπρα΅προχθε΅οτι πρεπει να φερουμε και αλλου΅λαθρομεταναστε΅στην χωρα μασ με τισ οικογενειεσ τουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος14/9/12 01:17

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!! ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ...ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/9/12 09:26

    Ωραία!
    Ψάχνουμε εναγωνίως για αιμοδότες, όταν τους βρίσκουμε, δίνουν το αίμα μόνο σε Έλληνες, οπότε κάποιοι δεν το δεχόνται, γιατί είναι αίμα «ρατσιστικό» !!!!!
    Έχουμε αρχίσει να το χάνουμε γενικώς σ’ αυτή τη χώρα, ή μου φαίνεται?
    Που πάμε ρε γμτ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/9/12 09:56

    Μάλλον τώρα τελευταία έχουν αύξηση τη δόση που μας ψεκάζουν και παρά πολλοί από εμάς κυκλοφορούν χωρίς καπέλο .Συνέλθετε ρε τι μαλακια σας έχει βαρέσει θα ξεκινήσουμε εμφύλιο η θα δουλέψουμε όλοι μαζί μπας και δούμε άσπρη μέρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/9/12 11:12

    Στην αρχή έδερναν τους λαθρομετανάστες, μετά τους μετανάστες, μετά πήγαν και έδειραν ομοφυλόφιλους,αύριο μεθαύριο θα δέρνουν όποιους δεν τους αρέσει η φάτσα τους.Πάμε καλά δηλαδή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/9/12 13:08

    Ο γιατρός που θα διαθέσει ή θα αρνηθεί τη διάθεση αίματος με τα κριτήρια των ηλίθιων, θα είναι ΕΠΙΟΡΚΟΣ. Ηλίθιοι και αγράμματοι ελληνόπληκτοι-εληναράδες-χρυσαύγουλα κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και διαβάστε τον όρκο του Ιπποκράτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/9/12 19:11

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ? Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ Η ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ... ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΒΕΤΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΑΚΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/9/12 01:22

    Πω πω πω έχω πάθει την πλάκα μου,.
    Καθαρίζουν παραλίες
    Βγάζουν φωτογραφίες στα καμένα και κάνουν πίκ νικ
    Δέρνουν μετανάστες
    Σπάνε ξένες περιουσίες
    Δείνουν αίμα για Έλληνες και μόνο
    Μόλις ανακάλυψε ο Τζάκ Νορις ότι ηττήθηκε

    Τζάκ λυπάμαι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *