ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Εντολή δολοφονίας για υπουργό, στρατηγούς, εισαγγελείς!


Κόκκινο συναγερμό έχει προκαλέσει στην κυβέρνηση η ανάρτηση επιστολής σε ιστολόγιο, με την οποία δίνεται εντολή (!) για τη δολοφονία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Παναγιωτόπουλου...
(ίσως του μοναδικού διασωθέντα υπουργού από αυτή την κυβέρνηση) καθώς και όλων των στρατηγών του Ελληνικού Στρατού, αλλά και των εισαγγελέων. Στην επιστολή, την οποία ερευνά η ΕΥΠ με την συνδρομή φυσικά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την οποία φέρνει σήμερα στο φως η iTabloid, αναφέρεται επί λέξει:

“ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΜΑΤΙΑ “ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ” (ΤΗΣ… ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ – ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ – ΠΤΕΡΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ , ΓΕΣ , ΓΕΝ , ΓΕΑ , ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ, ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΚΗΡΥΞΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ . ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΞΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 450.000 ΕΝΟΠΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ , ΚΑΙ 600.000 ΕΝΟΠΛΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΣΙΑ , ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ , ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ , ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ + ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ + ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ , ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ , ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑ”.

Η επονείδιστη επιστολή η οποία δημοσιεύεται στο ιστολόγιο ellhnkaichaos.blogspot.gr , γίνεται προσπάθεια σύγχυσης και πρόκλησης πανικού στους πολίτες, καθώς τονίζεται ότι υπάρχουν “πληροφορίες” πως τα τουρκικά στρατεύματα τα οποία συγκεντρώνονται για εισβολή στη Συρία, θα κάνουν ξαφνική επίθεση τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο σε Ελλάδα και Κύπρο, με στόχο να σφαγιαστούν οι πληθυσμοί όλων των περιοχών της Ελλάδας, εκτός της Αττικής (από πού προέκυψε τώρα αυτό;) και καλεί επί της ουσίας σε αιματηρό πραξικόπημα με θανάτωση όλων των επικεφαλής των Όπλων του ΕΣ, καθώς και της ΕΛΑΣ.
Οι άνδρες της Αστυνομίας ερευνούν την υπόθεση, ώστε να διαπιστώσουν ποιος είναι ο συντάκτης της επιστολής. Ο οποίος, σημειώνουμε εμείς, ή βαλτός είναι για να προκαλέσει χάος στην Ελλάδα (άκου εκεί δολοφονίες!), ή πολύ βλάκας, ή, το πιθανότερο, χρήζει εγκλεισμού σε ψυχιατρείο…
tsantirinews.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/10/12 01:39

    Η κάποιος ο οποίος ήθελε να σπάσει πλάκα... δεν παίζει να είναι αληθινό αυτό το πράγμα. Κάποιος κάνει το κομματί του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/10/12 23:26

      ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!

      Διαγραφή
  2. συγνώμη άλλα από ότι βλέπω και ακούω,η πλειοψηφία είναι κατά τού καθεστώτος πού ισχύει στη χώρα μας.χτες ειδικά αναφέρθηκε από εδώ μέσα,ότι κάποιος επώνυμος,Βουτσάς αν δεν κάνω λάθος,είπε ότι πρέπει να χυθεί αίμα για να έρθει άσπρη μέρα στην ελλάδα.όλοι κατηγορούν την αστυνομία για την έξαρση εγκληματικότητας άλλα και τής ανέχειας πού δείχνει στους αλλοδαπούς.όλοι σας κατηγόρητε για έσχατη προδοσία τους 300.όλοι κατηγορητε την δικαιοσύνη πού καταδικάζει μόνο φτωχούς και υπερχρεωμένους και αφήνει τους εκατομμυριούχους έξω.μηπως εσείς ξεχάσατε να πάρετε τα ψυχοφάρμακα σας;ειρήνη δίχως πόλεμο δεν έρχεται,μέγας Αλέξανδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/10/12 02:17

    Άμεσα οι κλέφτες πολιτικοί να δώσουν τις καταθέσεις τους στο λαόας τα έκλεψαν κα ι πρέπει να μας τα επιστρέψουν....
    Φωτιά και τσεκουρι!!!!!στους προδότες και κλέφτες πολιτικους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/10/12 05:38

    Αυτά τα γράφουν στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα εδώ και χρόνια (κατά πολιτικών προσώπων κλπ. κλπ)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/10/12 07:43

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *