ροή ειδήσεων

Θετικές δράσεις προς το συμφέρον των κοινωνικά ασθενέστερων...

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), το οποίο τελεί υπό την εποπτεία του κ. Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, βάσει της...
υπ.αρ. ΚΥΑ 127175/Η (ΦΕΚ Β2508/4-11-2011) Υπουργών Οικονομικών-Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, καλεί με την υπ.αρ. 602/13/25728/5/10/2012 Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος τους εγγεγραμμένους καταρτιζόμενους στα Δημόσια και Ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) για την εκπαιδευτική περίοδο 2012-2013, να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση χορήγησης της επιταγής (VOUCHER) στην ιστοσελίδα http://www.voucher-iek-ggdvm.gr/ έως και την Τρίτη 23-10 -2012.

Πιστεύουμε πως τέτοιες ενέργειες κινούνται προς το συμφέρον των κοινωνικά ασθενέστερων καταρτιζομένων στα Δημόσια και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. της Πατρίδας, αφού εκτός από την καταβολή στους ωφελούμενους των διδάκτρων δυο εξαμήνων (ήτοι 734 Ευρώ), το έργο δίνει τη δυνατότητα στους καταρτιζόμενους να επιλέξουν οι ίδιοι τον φορέα κατάρτισης τους.

Σημειώνουμε πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι καταρτιζόμενοι, Έλληνες και αλλοδαποί υπήκοοι χωρών μελών της Ε.Ε, καθώς και οι νομίμως διαμένοντες υπήκοοι τρίτων χωρών, που έχουν εγγραφεί σε οποιοσδήποτε από τα εξάμηνα κατάρτισης για τις ειδικότητες τεσσάρων και δυο εξαμήνων, σε όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ της χώρας.
Τέλος, η «επιταγή» που θα καταβληθεί στους ωφελούμενους σε δυο δόσεις, μετά την επιτυχή παρακολούθηση κάθε εξαμήνου τουεκπαιδευτικού έτους, ισούται με τα δίδακτρα δυο εξαμήνων και ανέρχεται σε 734,00 ευρώ (δηλ. 367,00 ευρώ x 2 εξάμηνα).

Γλαρός Ιωάννης
Υπεύθυνος Τομέα Παιδείας Ν.Δ. Τ.Ο. Ρόδου

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *